Gość: ARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 10:33 Witam co sądzicie o pracy w toyocie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x-y-z Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.08.07, 10:44 Syf taki jak na calej WSSE. To nie ta Toyota co kiedys, gdzie dostac sie do pracy to bylo powodem do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 12:00 Jest ok, praca fajna zarobki super;-))) I dobry socjal;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienekbezspodenek Re: toyota IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 13.08.07, 12:04 W Toyocie jest ok. Dobre warunki pracy klimatyzacja, napoje regeneracyjne, wyrozumiali przełożeni, ludzie uprzejmi i mili a wypłata zadowalająca. Lubie tam pracować. Oby więcej takich zakładów w Wałbrzychu i w całym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-y-z Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.08.07, 16:11 Skad ty jesteś? Z Adecco czy z Randstadu? Ludzie! Nie wierzcie w te brednie. Non stop pracownicy sie zwalniaja bo maja gdzies robote w takim kołchozie. Przyjmowani sa pracownicy tymczasowi (Adecco, Randstad). Sam jestem pracownikiem Adecco i jesli we wrzesniu nie dostane wiekszej wyplaty (normalnie zarabiasz bez sobót - 900 zł z hakiem na rękę) to zwyczajnie odchodze z tego syfu. Za takie pieniadze nie dziwcie sie ze nikt wam robic nie chce. Oczywiscie pracownik Toyoty zarobi wiecej a mimo wszystko coraz wiecej ludzi leje na taką robote. Sytuacja w kraju troche sie zmieniła... Mowia ze po pol roku teraz przechodzi sie pod Toyote. G... prawda! Po pol roku dopiero zaczyna sie caly proces rekrutacyjny ktory trwa 2 miesiące, co w sumie daje 8 MIESIECY pracy w podfirmie. Zastanowcie sie ilu chetnych znajdzie sie do tego aby u was pracowac... Popytajcie znajomych jaki tam dobrobyt (klimatyzacja owszem - ale w biurach). Moze nie jest tak jak w Cersanicie ale to zadna rekomendacja. Jeszcze raz: Nie bądzcie naiwni! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guru Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.08.07, 17:01 sranie w banie gadanie urazonego pracownika!trzeba bylo sie uczyc a nie w szkole kamieniami rzucac miej do siebie pretensje a nie do innych a tak pozatym po 6 miesiacach odrazu cie biora a nie jakies 2 miesiace sobie wymyslasz jedz do angli zobaczysz ile trzeba tyrac zalosny jestes lepiej siedz na dupie i niech rodzice na ciebie zarabiaja tak lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CrAzY toyota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.08.07, 17:54 LUDZIE TOYOTA MOZE BYC PRACOWALEM TAM 7 LAT OK ALE W BIURZE I TERZ TRZA BYLO SIE NAROBIC W TEJ BIUROKRACJI A NA LINCE TO NIE MA CO ROBIC TAM TO TYLKO LUDZI WYKORZYSTUJA I PODPIE..JA TAKA PRAWDA ALE PRZESZEDLEM DO TRELLEBORGA GDZIE DALI MI 4 RAZY TYLE CO W TOYOCIE I STANOWISKO MISTRZA I JEST O 100 RAZY LEPIEJ BO ZAKLADEM KIERUJE I RZADZI ANGLIK A NIE POLACZKI - PRZYJMUJCIE SIE DO TRELLEBORGA PRACA CIEZKA ALE 4 TYS LEKKO NA WULKANIZACJI POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 21:47 ty który zekomo pracowałes 7 lat w toyocie nie wiesz ze ostatni było 5-cio lecie. a wogule jak mogłes pracowac w biurze jak ty pisac nie umisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: toyota IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.07, 23:29 ale ty pierdzielisz chłopie mój mąż pracuje i nie narzeka ja w takaćie i po podwyżkach zarabiem z 16stoma nadgodzinami 3,000zł !!!!!!!!!a tak na margineśie muśiałeś robić niezłe przekręty ,że z pana z biura poszło śie na wulkanizacje aha ja też pracowałam w btr i metzeler jeszcze jak był ponad 4lata i utrzymuje kontakt z ludzmi to wiem ile zarabiaćie ZENADA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 12:32 jak 7 lat pracowalees w toyocie i nie wiesz ze toyota nie rzadzi polaczek ale japonczyk to nie dziwie sie ze piszesz tez przez rz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-y-z Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.08.07, 18:56 Posluchaj... Wiem co mowie kiedy sie przechodzi bo aktualnie tam pracuje i nie wmawiaj ludziom głupot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toyota Re: toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 19:19 Wlasnie jestem po procesie rekrutacji, ktory trwal az miesiac ze wszystkim<badania, testy, rozmowy> wiec chlopcze nie gadaj glupot a skoro ci tak zle w Toyocie to sie zwolnij, nikt ciebie tam nie trzyma A pracujac w podfirmie z minimalnymi nadgodzinami dochodzilem z wyplata do 1400 zeta!!! Wiec ja nie wiem skad ty masz takie informacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-y-z Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.08.07, 20:41 Oczywiscie o ile w miesiacu przerobi sie minimum 3 soboty (!) + zostawanie po godzinach. Skonczmy ta zalosna dyskusje. Ludzie nie sa glupi a takie Adecco czy Randstad to zwykli ZLODZIEJE. To tyle z mojej strony. Kto chce niech popracuje i sam sie przekona. A firmy te juz nie wiedza jak ludzi sciagac do roboty, wiec nawet podszywaja sie pod pracownikow i ciemnote wciskaja. Jakby bylo tak dobrze to nie narzekali by na brak ludzi w tej wspanialej Toyocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toyota Re: toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 21:13 Chlopie nie narzekaj nikt ciebie sila tam nie trzyma - skoro jest ci zle zwolnij sie i znajdz sobie inna prace ja nie widze problemu Piszesz jakis wymyslne rzeczy Ja przy zarobkach 1400 zeta mialem tylko jedna sobote i pare nadgodzin i caly socjal nieograniczony A dysuksja jest zalosna bo narzekasz - jasna sprawa - jest mi zle zwalniam sie i tyle! Jednemy jest dobrze inny bedzie tylko narzekal i narzekal Pozdro dla Toyoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeruzalem Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.08.07, 21:49 clop niewei co gada ja po 6miechach w ranstandzie mam umowe cala i z sobotami mam 2000zl wiec koles nie marudz bo robisz z ludzi ciemnote taka prawda zasanow sie nad soba moze tak slabo robiles i cjorowales ze masz taka wypalte a tak pozatym adecco duzo bierze!!iwec zastanow sie chlope Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-y-z Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.08.07, 23:57 Zycze milego opowiadania bajek w dalszym ciagu. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.08.07, 03:28 To nie sa bajki to prawda super zaklad i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdos Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.08.07, 09:24 jak to sie mowi :prawda kole w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: toyota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 21:10 Kolo jak mogles pracowac tam 7 lat , to mnie najbardziej zastanawia, bo ja jestem tam od poczatku i nijak mi te 7 lat nie minelo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-y-z Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.08.07, 22:19 Przeciez wypowiadajacy sie tu zachwyceni "pracownicy" to podejrzewam nie kto inny jak naganiacze Z Adecco i Randstadu. Skad maja wiedziec ile lat istnieje ta firma. Przeciez na poczatku istnienia Toyoty nie bylo tych zlodziejskich firm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-y-z Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.08.07, 22:20 ... w Toyocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angol Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.08.07, 23:33 a ty jestes z manpowera bo zganiasz wine swojej porazki na inne agencje!!chopie udaj sie do psychatry chyba ktos urazil twoje "ego" puszczasz na wszystkich nagonke nie podoba sie to bierz dupe w troki i do anglii jak sie nie podoba widzocznie ........nie umiesz angielskiego coz nie kazdy ma takie umiejetnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CrAzY Re: toyota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.09.07, 16:28 Własciwie zaklad ma 7 lat ale 2 lata bylem na szkoleniu w korei a nie ja ty Kobieto 5 lat za marne pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CrAzY Re: toyota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.09.07, 16:29 zaklad ma 5 lat a moje szkolenie to razem 7 lat w toyocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 13:03 Od kiedy TOYOTA wysyła na szkolenia do Koreii? Nie pisz głupot kolo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Japońska Korea Re: do CrAzY IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.07, 19:39 Ale jaja byłeś w Japońskiej Korei ale czad czym ty śie tam dostałeś chyba teleporterem ty wogule orientujesz śię gdzie jest Japonia a gdzie korea aha zapomniałam przećierz to jedno i to samo hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta w koreii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 07:50 A dlaczego w Koeii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRELLEBORG wiadomo jazda z nim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 23:28 CHOć SMIECIU DO TRELLEBORGA TO ZOBACZYSZ CO TO PRACA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CrAzY Re: wiadomo jazda z nim IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.09.07, 12:35 TRELLEBORG TO JA ZNAM OD POTRZEFKI SKORO PISALEM WCZESNIEJ ZE SIE TAM DO BIORA PRZENIOSŁEM I LEPSZEGO ZAKLADU NIE MA SPOKO ZIOMKI NA KOTLACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feniks Re: wiadomo jazda z nim IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.09.07, 12:45 Skoro takie "ziomki" pracują w kraju za biurkiem, to wcale się nie dziwię, że Państwo schodzi na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: () Re: wiadomo jazda z nim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 13:44 Aż wstyd że ty tam w biurze pracujesz. to juz takich matołów do biura przyjmują?ciemnote która pisze POTSZEFKI zamiast PODSZEWKI, i BIÓRA zamiastBIURA? A MOŻE TY BIURA TYLKO SPRZĄTASZ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: do pana trelleborg IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.07, 16:32 Ale pierdzielisz napisałeś to tak jakby śmiećie pracowały tam to ja podziękuję smaż śię na tych pierdzielonych kotłach w tej śmiesznej 4brygadówce to jest praca dla ludzi nieumiejących dochodzić swoich praw aha pozdro dla procka powinien was przyćisnąć i wyduśić wszystkie soki żyćiowe za waszą głupote ,że tam śiedzićie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumaty w te klocki Re: toyota IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.07, 16:21 A Ty, pajacu na gumie, jaką skończyłeś szkołę? Walisz ortami jak gnojem po polu i w ogóle nie używasz przecinków, kropek itp. Jesteś bucem do potęgi n-tej, a jeśli krytykujesz zwykłego pracownika to znaczy, że prawdopodobnie sam jesteś jego przełożonym. Boże, ratuj nas przed takimi nieukami i analfabetami. Już wiem, dlaczego nasz kraj tak ledwo zipie - bo zarządzający to czereśniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 19:16 napisz jakie napoje dostajesz ? Odpowiedz Link Zgłoś