IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 10:33
Witam co sądzicie o pracy w toyocie
Obserwuj wątek
    • Gość: x-y-z Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.08.07, 10:44
      Syf taki jak na calej WSSE. To nie ta Toyota co kiedys, gdzie dostac sie do
      pracy to bylo powodem do dumy.
      • Gość: po Re: toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 12:00
        Jest ok, praca fajna zarobki super;-))) I dobry socjal;-)
    • Gość: gienekbezspodenek Re: toyota IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 13.08.07, 12:04
      W Toyocie jest ok. Dobre warunki pracy klimatyzacja, napoje regeneracyjne,
      wyrozumiali przełożeni, ludzie uprzejmi i mili a wypłata zadowalająca. Lubie tam
      pracować. Oby więcej takich zakładów w Wałbrzychu i w całym kraju.
      • Gość: x-y-z Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.08.07, 16:11
        Skad ty jesteś? Z Adecco czy z Randstadu? Ludzie! Nie wierzcie w te brednie. Non
        stop pracownicy sie zwalniaja bo maja gdzies robote w takim kołchozie.
        Przyjmowani sa pracownicy tymczasowi (Adecco, Randstad). Sam jestem pracownikiem
        Adecco i jesli we wrzesniu nie dostane wiekszej wyplaty (normalnie zarabiasz bez
        sobót - 900 zł z hakiem na rękę) to zwyczajnie odchodze z tego syfu. Za takie
        pieniadze nie dziwcie sie ze nikt wam robic nie chce. Oczywiscie pracownik
        Toyoty zarobi wiecej a mimo wszystko coraz wiecej ludzi leje na taką robote.
        Sytuacja w kraju troche sie zmieniła... Mowia ze po pol roku teraz przechodzi
        sie pod Toyote. G... prawda! Po pol roku dopiero zaczyna sie caly proces
        rekrutacyjny ktory trwa 2 miesiące, co w sumie daje 8 MIESIECY pracy w
        podfirmie. Zastanowcie sie ilu chetnych znajdzie sie do tego aby u was
        pracowac... Popytajcie znajomych jaki tam dobrobyt (klimatyzacja owszem - ale w
        biurach). Moze nie jest tak jak w Cersanicie ale to zadna rekomendacja. Jeszcze
        raz: Nie bądzcie naiwni! Pozdro
        • Gość: guru Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.08.07, 17:01
          sranie w banie gadanie urazonego pracownika!trzeba bylo sie uczyc a
          nie w szkole kamieniami rzucac miej do siebie pretensje a nie do
          innych a tak pozatym po 6 miesiacach odrazu cie biora a nie jakies 2
          miesiace sobie wymyslasz jedz do angli zobaczysz ile trzeba tyrac
          zalosny jestes lepiej siedz na dupie i niech rodzice na ciebie
          zarabiaja tak lepiej
          • Gość: CrAzY toyota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.08.07, 17:54
            LUDZIE TOYOTA MOZE BYC PRACOWALEM TAM 7 LAT OK ALE W BIURZE I TERZ
            TRZA BYLO SIE NAROBIC W TEJ BIUROKRACJI A NA LINCE TO NIE MA CO
            ROBIC TAM TO TYLKO LUDZI WYKORZYSTUJA I PODPIE..JA TAKA PRAWDA
            ALE PRZESZEDLEM DO TRELLEBORGA GDZIE DALI MI 4 RAZY TYLE CO W
            TOYOCIE I STANOWISKO MISTRZA I JEST O 100 RAZY LEPIEJ BO ZAKLADEM
            KIERUJE I RZADZI ANGLIK A NIE POLACZKI - PRZYJMUJCIE SIE DO
            TRELLEBORGA PRACA CIEZKA ALE 4 TYS LEKKO NA WULKANIZACJI POZDRAWIAM
            • Gość: oooo Re: toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 21:47
              ty który zekomo pracowałes 7 lat w toyocie nie wiesz ze ostatni było
              5-cio lecie. a wogule jak mogłes pracowac w biurze jak ty pisac nie
              umisz
            • Gość: MAGDA Re: toyota IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.07, 23:29
              ale ty pierdzielisz chłopie mój mąż pracuje i nie narzeka ja w
              takaćie i po podwyżkach zarabiem z 16stoma nadgodzinami
              3,000zł !!!!!!!!!a tak na margineśie muśiałeś robić niezłe
              przekręty ,że z pana z biura poszło śie na wulkanizacje aha ja też
              pracowałam w btr i metzeler jeszcze jak był ponad 4lata i utrzymuje
              kontakt z ludzmi to wiem ile zarabiaćie ZENADA
            • Gość: x Re: toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 12:32
              jak 7 lat pracowalees w toyocie i nie wiesz ze toyota nie rzadzi
              polaczek ale japonczyk to nie dziwie sie ze piszesz tez przez rz
          • Gość: x-y-z Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.08.07, 18:56
            Posluchaj... Wiem co mowie kiedy sie przechodzi bo aktualnie tam pracuje i nie
            wmawiaj ludziom głupot
            • Gość: toyota Re: toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 19:19
              Wlasnie jestem po procesie rekrutacji, ktory trwal az miesiac ze
              wszystkim<badania, testy, rozmowy> wiec chlopcze nie gadaj glupot a
              skoro ci tak zle w Toyocie to sie zwolnij, nikt ciebie tam nie
              trzyma A pracujac w podfirmie z minimalnymi nadgodzinami dochodzilem
              z wyplata do 1400 zeta!!! Wiec ja nie wiem skad ty masz takie
              informacje!!
              • Gość: x-y-z Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.08.07, 20:41
                Oczywiscie o ile w miesiacu przerobi sie minimum 3 soboty (!) + zostawanie po
                godzinach. Skonczmy ta zalosna dyskusje. Ludzie nie sa glupi a takie Adecco czy
                Randstad to zwykli ZLODZIEJE. To tyle z mojej strony. Kto chce niech popracuje i
                sam sie przekona. A firmy te juz nie wiedza jak ludzi sciagac do roboty, wiec
                nawet podszywaja sie pod pracownikow i ciemnote wciskaja. Jakby bylo tak dobrze
                to nie narzekali by na brak ludzi w tej wspanialej Toyocie.
                • Gość: toyota Re: toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 21:13
                  Chlopie nie narzekaj nikt ciebie sila tam nie trzyma - skoro jest ci
                  zle zwolnij sie i znajdz sobie inna prace ja nie widze problemu
                  Piszesz jakis wymyslne rzeczy Ja przy zarobkach 1400 zeta mialem
                  tylko jedna sobote i pare nadgodzin i caly socjal nieograniczony A
                  dysuksja jest zalosna bo narzekasz - jasna sprawa - jest mi zle
                  zwalniam sie i tyle! Jednemy jest dobrze inny bedzie tylko narzekal
                  i narzekal
                  Pozdro dla Toyoty
                  • Gość: jeruzalem Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.08.07, 21:49
                    clop niewei co gada
                    ja po 6miechach w ranstandzie mam umowe cala i z sobotami mam 2000zl
                    wiec koles nie marudz bo robisz z ludzi ciemnote taka prawda zasanow
                    sie nad soba moze tak slabo robiles i cjorowales ze masz taka
                    wypalte a tak pozatym adecco duzo bierze!!iwec zastanow sie chlope
                    • Gość: x-y-z Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.08.07, 23:57
                      Zycze milego opowiadania bajek w dalszym ciagu. Pa!
                      • Gość: kolezanka Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.08.07, 03:28
                        To nie sa bajki to prawda super zaklad i tyle
                        • Gość: prawdos Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.08.07, 09:24
                          jak to sie mowi :prawda kole w oczy
                          • Gość: Marta Re: toyota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 21:10
                            Kolo jak mogles pracowac tam 7 lat , to mnie najbardziej
                            zastanawia, bo ja jestem tam od poczatku i nijak mi te 7
                            lat nie minelo.
                            • Gość: x-y-z Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.08.07, 22:19
                              Przeciez wypowiadajacy sie tu zachwyceni "pracownicy" to podejrzewam nie kto
                              inny jak naganiacze Z Adecco i Randstadu. Skad maja wiedziec ile lat istnieje ta
                              firma. Przeciez na poczatku istnienia Toyoty nie bylo tych zlodziejskich firm...
                              • Gość: x-y-z Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.08.07, 22:20
                                ... w Toyocie
                                • Gość: angol Re: toyota IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.08.07, 23:33
                                  a ty jestes z manpowera bo zganiasz wine swojej porazki na inne
                                  agencje!!chopie udaj sie do psychatry chyba ktos urazil twoje "ego"
                                  puszczasz na wszystkich nagonke nie podoba sie to bierz dupe w troki
                                  i do anglii jak sie nie podoba widzocznie ........nie umiesz
                                  angielskiego coz nie kazdy ma takie umiejetnosci
                                  • Gość: CrAzY Re: toyota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.09.07, 16:28
                                    Własciwie zaklad ma 7 lat ale 2 lata bylem na szkoleniu w korei a
                                    nie ja ty Kobieto 5 lat za marne pieniadze
                                    • Gość: CrAzY Re: toyota IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.09.07, 16:29
                                      zaklad ma 5 lat a moje szkolenie to razem 7 lat w toyocie
                                    • Gość: pablo Re: toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 13:03
                                      Od kiedy TOYOTA wysyła na szkolenia do Koreii? Nie pisz głupot kolo.
                                    • Gość: Japońska Korea Re: do CrAzY IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.07, 19:39
                                      Ale jaja byłeś w Japońskiej Korei ale czad czym ty śie tam dostałeś
                                      chyba teleporterem ty wogule orientujesz śię gdzie jest Japonia a
                                      gdzie korea aha zapomniałam przećierz to jedno i to samo hahahahahaha
                                    • Gość: Marta w koreii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 07:50
                                      A dlaczego w Koeii?
          • Gość: TRELLEBORG wiadomo jazda z nim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 23:28
            CHOć SMIECIU DO TRELLEBORGA TO ZOBACZYSZ CO TO PRACA
            • Gość: CrAzY Re: wiadomo jazda z nim IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.09.07, 12:35
              TRELLEBORG TO JA ZNAM OD POTRZEFKI SKORO PISALEM WCZESNIEJ ZE SIE
              TAM DO BIORA PRZENIOSŁEM I LEPSZEGO ZAKLADU NIE MA SPOKO ZIOMKI NA
              KOTLACH
              • Gość: feniks Re: wiadomo jazda z nim IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.09.07, 12:45
                Skoro takie "ziomki" pracują w kraju za biurkiem, to wcale się nie
                dziwię, że Państwo schodzi na psy.
              • Gość: () Re: wiadomo jazda z nim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 13:44
                Aż wstyd że ty tam w biurze pracujesz. to juz takich matołów do
                biura przyjmują?ciemnote która pisze POTSZEFKI zamiast PODSZEWKI, i
                BIÓRA zamiastBIURA? A MOŻE TY BIURA TYLKO SPRZĄTASZ?
            • Gość: żaba Re: do pana trelleborg IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.07, 16:32
              Ale pierdzielisz napisałeś to tak jakby śmiećie pracowały tam to ja
              podziękuję smaż śię na tych pierdzielonych kotłach w tej śmiesznej
              4brygadówce to jest praca dla ludzi nieumiejących dochodzić swoich
              praw aha pozdro dla procka powinien was przyćisnąć i wyduśić
              wszystkie soki żyćiowe za waszą głupote ,że tam śiedzićie
          • Gość: kumaty w te klocki Re: toyota IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.07, 16:21
            A Ty, pajacu na gumie, jaką skończyłeś szkołę? Walisz ortami jak
            gnojem po polu i w ogóle nie używasz przecinków, kropek itp. Jesteś
            bucem do potęgi n-tej, a jeśli krytykujesz zwykłego pracownika to
            znaczy, że prawdopodobnie sam jesteś jego przełożonym. Boże, ratuj
            nas przed takimi nieukami i analfabetami. Już wiem, dlaczego nasz
            kraj tak ledwo zipie - bo zarządzający to czereśniaki.
      • Gość: bolek Re: toyota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 19:16
        napisz jakie napoje dostajesz ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka