Gość: Patka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 09:34 Mozecie mi polecic dobrego i nie bardzo drogiego ( typu Laurent) fryzjera? Najlepiej na Podzamczu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: feniks Re: Dobry fryzjer - pomóżcie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.09.07, 11:14 Ostatnio byłem u fryzjera koło kafejki zoom i całkiem nieźle obcina. Chwalą też fryzjerkę, która ma swoje studio niedaleko poczty głównej w tym ciągu "budek" i zapewne kosztuje o wiele mniej, niż chociażby w salonie "Rudyka", który znajduje się bliżej byłej "tawerny". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Dobry fryzjer - pomóżcie IP: *.wlb.vectranet.pl 13.09.07, 18:11 polecam studio PATRA na Piaskowej przy Biedronce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona od dawna Re: Dobry fryzjer - pomóżcie IP: *.wlb.vectranet.pl 15.09.07, 07:05 To studio stanowczo odradzam, panienki nie mają za grosz gustu. Od dawna jestem wkurzona, jak sobie pomyślę, że byłam tam, ponieważ polecono mi to miejsce. Skutki koszmarnego strzyżenia wciąż odczuwam, a włosy niestety rosną mi bardzo powoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Dobry fryzjer - pomóżcie IP: *.wlb.vectranet.pl 14.09.07, 22:05 moge polecić z czystym sumieniem fryzjerke Małgosie na piaskowej obok reala pod mrówkowcem super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUDA Re: Dobry fryzjer - pomóżcie IP: *.wch.net.a5i.pl 18.09.07, 17:55 GOSIA TO MOZE UMIE STRZYC ALE JEJ KOLEZANECZKA TO SIE DO NICZEGO NIE NADAJE SZKODA BO SALON TRACI OPINIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIUNIA Re: Dobry fryzjer - pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 20:03 JA TEZ POLECAM FRYZJERKE NA PODZAMCZU W BUDKACH "U KAROLINY", CZESAŁAM SIE TAM NA WESELE I TYLKO 50ZŁ ZA KOKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Dobry fryzjer - pomóżcie IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.09.07, 18:58 Polecam "Salon Urody" na ulicy Hetmańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobry fryzjer - pomóżcie IP: *.wch.net.A5i.pl 20.09.07, 04:58 gdzie Rudyk ma salon ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Dobry fryzjer - pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 15:57 na Podzamczu na Hetmańskiej koło byłej Kolorowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Dobry fryzjer - pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 21:31 Proponuję skorzystać z wyszukiwarki ten wątek srednio 100 razy na tydzień się tu przewija. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Henryka Re: Dobry fryzjer - pomóżcie IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.07, 21:47 mmbnnb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolly Re: Dobry fryzjer - pomóżcie IP: *.wlb.vectranet.pl 22.09.07, 12:46 ja osobiscie odRADZAM "u Karoliny"(moze jest tam tanio ale nie profesjonalnie i nie zbyt ciekawie ścina) polecam fryzjera koło Zooma;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolina A co powiecie o... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.09.07, 08:06 fryzjerze Karina na Poselskiej??? Odpowiedz Link Zgłoś