dorotaza 01.10.07, 19:43 Wiyam, wiem, ze juz taki watek byl, ale poszukuje naprawde dobrego neurologa z Wałbrzycha lub okoli (ewentualnie Wrocław).Dzieki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: neurolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 08:14 dr Paradowski z Wrocławia - przyjmuje(?) w przychodni lekarskiej na legnickiej (prywatnie po południu) a pracuje na neurologii na Traugutta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PACJENTKA Re: neurolog IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.10.07, 09:20 neurolog-walbrzych.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: neurolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 12:56 Niewiem czy przyjmuje dorosłych ale dzieci napewno w Świdnicy dr CZOSAK tel 074-856-8428 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: neurolog IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.07, 17:27 Polecam dr. Hofman. Przyjmuje w czwartki na Batorego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanka Re: neurolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 19:06 dorotaza zależy jaki masz problem, jesli duzy, warto isc do zwykłego neurologa po skierowanie do szpitala, jesli planujesz sie zdiagnozowac to tylko szpital i wykonane w nim badania dadza jakąs odpowiedz badanie młoteczkiem mówi bardzo mało niestety miałąm wiele do czynienie z wałbrzyskimi neurologami polecam dr Hoffman, byłam u niej jednak wlasnie jedno co od niej dostałam to skierowanie do szpitala, bo nic innego nie dało sie wyczytac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: neurolog IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.07, 13:39 neurologia w szpitalu Sokołowskiego może idobra, ale Pani Ordynator porażka, opryskliwa i nieprzyjemna kobieta a pacjenta traktuje jak zło konieczne. zero informacji a potrafi beszczelnie skomentować. Brr na samą myśl z nią kontaktu można zachorować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RM Re: neurolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.07, 17:40 Ale w domciu jaka milusia.... miodzik.... Odpowiedz Link Zgłoś
batgirl88 Re: neurolog 21.10.07, 21:39 Dr Janette Kościelska.....baaaardzo polecam.....lekarz z powołania... jednak obecnie chyba na macierzyńskim...Na pewno przyjmowała w świebodzicach i wałbrzychu .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: neurolog IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.07, 18:12 Bardzo proszę podać namiary na Panią doktor. Odpowiedz Link Zgłoś