bruntek 22.07.03, 06:21 Jak myślicie,dlaczego one nie istnieją.Kto i ile przetrwonił pieniędzy.Sprawę bada prokurator.Czy sprawę umorzy,ja twierdzę że tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek01g Re: OBWODNICE WAŁBRZYSKIE IP: 62.233.167.* 22.07.03, 12:40 > Jak myślicie,dlaczego one nie istnieją.Kto i ile przetrwonił > pieniędzy.Sprawę bada prokurator.Czy sprawę umorzy,ja twierdzę że tak. Tak w ogole to czytalem ze obwodnica Walbrzycha wpada teraz pod gestie GDDKiA* o/Wroclaw. Wlasnie chlopaki przejmuja wszystkie papiery od gminy Walbrzych, cos tam im sie nie zgadzalo i pewnie stad ta kontrola. *Generalna Dyrekcja Drog Krajowych i Autostrad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walbrzyszanin Re: OBWODNICE WAŁBRZYSKIE IP: *.media4.pl / 10.3.2.* 22.07.03, 21:10 Obwodnica to juz historia.Jak bedzie wygladalo rozliczenie 200m drogi ulicy DLUGIEJ,jestem bardzo ciekaw.Czy bede mogl zobaczyc.Cos mi sie wydaje ze juz 2 markety beda funkcjonowaly ,a drogi nie bedzie.Co panowie rosiak i kruczkowski czy nie widza, czy nie jezdza po walbrzychu.Albo maja wszystko w d...e,. Odpowiedz Link Zgłoś
bruntek Re: OBWODNICE WAŁBRZYSKIE 25.07.03, 06:36 prezydent szuka kumpla który to zrobi.kumpel teraz pisze przetarg do którego wystartuje i go wygra.potem kumpel poszuka podwykonawców i to zrobią.podwykonawcy kumpla pozwą do sądu bo im nie zapłaci.po 10 latach sąd sprawę umorzy bo kumpel zmieni nazwisko a prezydent będzie już posłem z imunitetem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pas Re: OBWODNICE WAŁBRZYSKIE IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.0.* 26.07.03, 00:15 bruntek napisała: > prezydent szuka kumpla który to zrobi.kumpel teraz pisze przetarg do którego > wystartuje i go wygra.potem kumpel poszuka podwykonawców i to > zrobią.podwykonawcy kumpla pozwą do sądu bo im nie zapłaci.po 10 latach sąd > sprawę umorzy bo kumpel zmieni nazwisko a prezydent będzie już posłem z > imunitetem. Twoje wróżby trącą horrorem. Odpowiedz Link Zgłoś