Dodaj do ulubionych

a ile zarobie w faurecii

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.07, 19:44
ile zarobie w faurecii jako operator wózka i czy przyjmują
bezpośrednio?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: a ile zarobie w faurecii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 21:13
      1400 +30% premii brutto, są przyjęcia
      • Gość: byly pracownik Re: a ile zarobie w faurecii IP: 83.93.60.* 28.12.07, 02:33
        pracowałem na wózkach a raczej na pociągach, czasem jest lużno a w
        większości sie zap...dala. Jak jesteś ambitny to daj sobie spokoj z
        ta firma, ludzie tam po pare lat robia caly czas na tych pociagach i
        nic z tego nie maja. Ja tam pracowalem 2tyg i uznalem, że stac mnie
        na lepsza prace. Teraz pracuje w Dani i zamiast 1400brutto mam 14000
        netto:) Jedno zero wiecej.pozdro
        • elo072 Re: a ile zarobie w faurecii 03.02.08, 20:18
          brawo podziwiam takich gości wszyscy powinni z tego syfu sie wynieść a ostatni
          powinien zgasić światło może wtedy zaczeli by płacić 14000 zł normalną kwote jak
          na zachodzie ale jak wejdzie euro to się skończy będą wypie..ć z tond na
          ukraine albo dalej
    • Gość: dnoo Re: a ile zarobie w faurecii IP: *.wlb.vectranet.pl 17.12.07, 22:38
      groszeeeeee..........i bedziesz zapier.... za dwoch!!bo brakuje im
      ludzi.ta firma duzo starcila dlatego nikt tam niechce przyjmowac
      wiem ze na produkcje biora przez agencje chyba ze masz uklady i
      znajomosci to odrazu cie wezma to totalne dnoo
      • Gość: dddd Re: a ile zarobie w faurecii IP: *.wlb.vectranet.pl 19.12.07, 14:18
        Najlepiej to siedzieć w domu na d..pie i narzekać, a niech popracuje
        jeden z drugim to zobaczy jak jest w rzeczywistosci, a nie tylko
        ploty sieją- mięczki i tyle .
        • elo072 Re: a ile zarobie w faurecii 03.02.08, 16:16
          najgorszy syf to ten jit tam to zap...... sie po 12 a nawet 16 godzin na
          wszystkich pociągach na 4 linie bez przerwy od 14 do 2 w nocy za jakieś śmieszne
          grosiki cała ta strefa jest po.. obozowisko hitlera to jakiś koszmar kto
          wogóle na to pozwolił ale nas frajerów załatwili sprzedali nas jako niewolników
          teraz na nich tyramy a oni miliardy za granicą kasują frajerów znalezli w
          wałbrzychu do tyrania
          • Gość: kera Re: a ile zarobie w faurecii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 16:55
            a ja Cie podziwiam... ja tyle godzin dziennie bym nie wytrzymal na produkcji
            • Gość: Zarabiająca.w.tys. do elo072 IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.08, 18:57
              Nikt Ci nie karze pracować jako "niewolnik" na strefie . Sam sobie
              wybrałeś , było trzeba się uczyć , albo coś zrobić ze swoim zyciem ,
              to byś nie musiał stać po 12 godz na lince .
              Nie obwiniaj innych za swoją niezaradność życiową !!!
              • elo072 Re: do elo072 03.02.08, 19:39
                powiedz to tym co tam tyrają ja już od dawna tam nie tyram to była pomyłka
                porażka ciekawe gdzie ty zarabiasz te tysiące kto cię wkręcił na stanowisko
                rodzina czy znajomi?
                • Gość: Pan ze strefy Re: do elo072 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 08:24
                  Są tacy, co sami sie powkręcali - bez lizania tyłków, bez znajomości i bez
                  niczyjej pomocy. Po prostu są dobrzy i potrafią coś zdziałać... ot wszystko...
                  • Gość: gienek Re: do elo072 IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 01.03.08, 12:35
                    dobrze potrafią cukrować hahaha
                  • Gość: do pana z strefy Re: do elo072 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 17:53
                    ale dowcipniś w francji faurecia płaciła pracownikom 3000 euro miesięcznie ale
                    oczywiście tu otwożyli ten obóz i za frajer roboli znależli za 200 euro poco
                    tyle płacić co! paniusiu ze strefy i co ty na to heee!!!
      • Gość: Piotr Re: a ile zarobie w faurecii IP: *.gprs.plus.pl 16.03.08, 23:46
        Pracowałem w Faurecji 11 mcy.
        Tragedia. Podpierdlają na każdym kroku.
        Płace 1200 zł netto. Nocki, niedziele, soboty.
        Brud, wszechogarniający haos. Każdy na każdego zgania robotę.
        Mistrzowie po zawodówkach zarabiają po 4 tys, kierownicy po 8 tys.
        Najlepszy z nich za moich czasów był BERET
        Czy on tam jeszcze paracuje?
    • Gość: kikus Re: a ile zarobie w faurecii IP: *.wlb.vectranet.pl 01.03.08, 19:12
      nie wystarczająco
      • Gość: klik Re: a ile zarobie w faurecii IP: *.wlb.vectranet.pl 17.03.08, 08:39
        Nie robi juz wywalili go
        • Gość: wiedzący Re: a ile zarobie w faurecii IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.08, 11:21
          Najbardziej aktualne
          1900 zł brutto - obecnie są przyjęcia. Potrzebujemy 3 osoby od zaraz.
          • Gość: prezes Re: a ile zarobie w faurecii IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.08, 12:35
            Bzdura. Kilkanaście tysięcy złotych.
            • Gość: TIP TOP i HOP Re: a ile zarobie w faurecii IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.07.08, 22:36
              Czy ktoś może napisać, co sądzi o kontrolerach w Faurecii? Mam na
              myśli kontrolerów proukcyjnych jak i z KJD.
              Jak narazie tylko piszecie o kierownikach i o mistrzach. Czy inni są
              już OK? A może są tacy w śród kontrolerów od których trzeba się
              trzymać z daleka?
              Co prawda mój brat pracował w tym "zakładzie" i jestem ciekaw czy
              żeczywiście przez jednego kontrolera można wylecieć z roboty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka