Gość: red IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.07, 19:44 ile zarobie w faurecii jako operator wózka i czy przyjmują bezpośrednio? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: a ile zarobie w faurecii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 21:13 1400 +30% premii brutto, są przyjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: a ile zarobie w faurecii IP: 83.93.60.* 28.12.07, 02:33 pracowałem na wózkach a raczej na pociągach, czasem jest lużno a w większości sie zap...dala. Jak jesteś ambitny to daj sobie spokoj z ta firma, ludzie tam po pare lat robia caly czas na tych pociagach i nic z tego nie maja. Ja tam pracowalem 2tyg i uznalem, że stac mnie na lepsza prace. Teraz pracuje w Dani i zamiast 1400brutto mam 14000 netto:) Jedno zero wiecej.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
elo072 Re: a ile zarobie w faurecii 03.02.08, 20:18 brawo podziwiam takich gości wszyscy powinni z tego syfu sie wynieść a ostatni powinien zgasić światło może wtedy zaczeli by płacić 14000 zł normalną kwote jak na zachodzie ale jak wejdzie euro to się skończy będą wypie..ć z tond na ukraine albo dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dnoo Re: a ile zarobie w faurecii IP: *.wlb.vectranet.pl 17.12.07, 22:38 groszeeeeee..........i bedziesz zapier.... za dwoch!!bo brakuje im ludzi.ta firma duzo starcila dlatego nikt tam niechce przyjmowac wiem ze na produkcje biora przez agencje chyba ze masz uklady i znajomosci to odrazu cie wezma to totalne dnoo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: a ile zarobie w faurecii IP: *.wlb.vectranet.pl 19.12.07, 14:18 Najlepiej to siedzieć w domu na d..pie i narzekać, a niech popracuje jeden z drugim to zobaczy jak jest w rzeczywistosci, a nie tylko ploty sieją- mięczki i tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
elo072 Re: a ile zarobie w faurecii 03.02.08, 16:16 najgorszy syf to ten jit tam to zap...... sie po 12 a nawet 16 godzin na wszystkich pociągach na 4 linie bez przerwy od 14 do 2 w nocy za jakieś śmieszne grosiki cała ta strefa jest po.. obozowisko hitlera to jakiś koszmar kto wogóle na to pozwolił ale nas frajerów załatwili sprzedali nas jako niewolników teraz na nich tyramy a oni miliardy za granicą kasują frajerów znalezli w wałbrzychu do tyrania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kera Re: a ile zarobie w faurecii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 16:55 a ja Cie podziwiam... ja tyle godzin dziennie bym nie wytrzymal na produkcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zarabiająca.w.tys. do elo072 IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.08, 18:57 Nikt Ci nie karze pracować jako "niewolnik" na strefie . Sam sobie wybrałeś , było trzeba się uczyć , albo coś zrobić ze swoim zyciem , to byś nie musiał stać po 12 godz na lince . Nie obwiniaj innych za swoją niezaradność życiową !!! Odpowiedz Link Zgłoś
elo072 Re: do elo072 03.02.08, 19:39 powiedz to tym co tam tyrają ja już od dawna tam nie tyram to była pomyłka porażka ciekawe gdzie ty zarabiasz te tysiące kto cię wkręcił na stanowisko rodzina czy znajomi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan ze strefy Re: do elo072 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 08:24 Są tacy, co sami sie powkręcali - bez lizania tyłków, bez znajomości i bez niczyjej pomocy. Po prostu są dobrzy i potrafią coś zdziałać... ot wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: do elo072 IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 01.03.08, 12:35 dobrze potrafią cukrować hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pana z strefy Re: do elo072 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 17:53 ale dowcipniś w francji faurecia płaciła pracownikom 3000 euro miesięcznie ale oczywiście tu otwożyli ten obóz i za frajer roboli znależli za 200 euro poco tyle płacić co! paniusiu ze strefy i co ty na to heee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: a ile zarobie w faurecii IP: *.gprs.plus.pl 16.03.08, 23:46 Pracowałem w Faurecji 11 mcy. Tragedia. Podpierdlają na każdym kroku. Płace 1200 zł netto. Nocki, niedziele, soboty. Brud, wszechogarniający haos. Każdy na każdego zgania robotę. Mistrzowie po zawodówkach zarabiają po 4 tys, kierownicy po 8 tys. Najlepszy z nich za moich czasów był BERET Czy on tam jeszcze paracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikus Re: a ile zarobie w faurecii IP: *.wlb.vectranet.pl 01.03.08, 19:12 nie wystarczająco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: a ile zarobie w faurecii IP: *.wlb.vectranet.pl 17.03.08, 08:39 Nie robi juz wywalili go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: a ile zarobie w faurecii IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.08, 11:21 Najbardziej aktualne 1900 zł brutto - obecnie są przyjęcia. Potrzebujemy 3 osoby od zaraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: a ile zarobie w faurecii IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.08, 12:35 Bzdura. Kilkanaście tysięcy złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TIP TOP i HOP Re: a ile zarobie w faurecii IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.07.08, 22:36 Czy ktoś może napisać, co sądzi o kontrolerach w Faurecii? Mam na myśli kontrolerów proukcyjnych jak i z KJD. Jak narazie tylko piszecie o kierownikach i o mistrzach. Czy inni są już OK? A może są tacy w śród kontrolerów od których trzeba się trzymać z daleka? Co prawda mój brat pracował w tym "zakładzie" i jestem ciekaw czy żeczywiście przez jednego kontrolera można wylecieć z roboty? Odpowiedz Link Zgłoś