Dodaj do ulubionych

Zaginął Syberian Husky.

IP: *.ztpnet.pl 26.01.08, 20:20
Przed Świętami Bożego Narodzenia w okolicach Al. Podwale zaginął pies rasy
Syberian Huski. Czarno - białe umaszczenie, dwulatek. Znalazcę bardzo proszę o
kontakt pod numerem telefonu 664 49 05 78 .Bardzo za nim tęsknimy
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Zaginął Syberian Husky. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 10:12
      po miesiacu zaczoles tesknic ?? nie zapozno troche ??
      • Gość: mmm Re: Zaginął Syberian Husky. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 11:27
        Ten syberian husky byl calkiem smaczny.
        • Gość: Gość Re: Zaginął Syberian Husky. IP: *.wch.net.a5i.pl 27.01.08, 12:37
          Z psem się wychodzi na spacer na smyczy a nie puszcza się go
          samopas,a samemu się tyłka nie chce ruszyć z domu.Zwłaszcza z
          huskim.Widziałem już takie przypadki na podzamczu.Otwiera się
          pieskowi drzwi,wypuszcza sie go na zewnątrz i piesek sobie chodzi
          sam po dworze a właściciel w domciu czeka przed TV na
          fotelu.Tragedia......
          • Gość: Ktos Re: Zaginął Syberian Husky. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.08, 13:53
            Chyba Huskiego w zyciu na smyczy nie miales. Szczegolnie mlodego. Jak pociagnie to doroslemu facetowi z reki moze wyrwac sie.
            • Gość: ... Re: Zaginął Syberian Husky. IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.08, 23:37
              To jakaś fleja i dupa skoro pies mu się potrafi wyrwać. I wcale go
              to nie zwalnia z odpowiedzialnosći za szkody jakie wyrządzi jego
              pupil.
              • Gość: gość Re: Zaginął Syberian Husky. IP: *.wch.net.a5i.pl 30.01.08, 12:01
                Do ktosia.Sam miałem dość dużego psa (owaczarka kaukaskiego),także
                nie mów mi gościu o tym,że pies potrafi mocno pociagnąć i ręke
                wyrwać,bo gadasz głupoty.Także daruj se...........
                • Gość: Psiara Re: Zaginął Syberian Husky. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 18:35
                  To nie jest tylko do Ciebie napisał(a)...Wszyscy posłuchajcie:zaginą siberian
                  husky(mój piesek:()Bardzo chcę go odnaleźc....Jest mniej więcej wielkości jak
                  dorosły owczarek niemiecki.Ma trzy lata.Umaszczenie biało-popielate(wygląda jak
                  srebne).Na czole ma maśc w kształcie korony.....Jeśli ktoś go znalazł lub coś o
                  nim wie niech coś napisze w odpowiedzi bądź poda swój nr telefonu(najlepiej
                  komórki).Mój piesek ma brązowe oczka;)))Bardzo za nim tęsknię:~~(
                  • Gość: xxx Re: Zaginął Syberian Husky. IP: *.range86-135.btcentralplus.com 14.03.08, 18:52
                    Zanalazł się ten piesek? Może trzeba było puścić linka z fotografią pieska?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka