Gość: joker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 17:28 .::zaczynajmy::. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prawdziwa Re: no dobra, mamy 1 kwietnia, pozartujmy troche IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.08, 17:32 no to zartowałam ze byłam Tobie wierna. Agnieszka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: no dobra, mamy 1 kwietnia, pozartujmy troche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 17:36 a pozniej ja musialem ukrywac swoje rogi....---> Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker joke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 17:35 przychodzi blondynka do lekarza i skarzy sie: -(b)Panie doktorze wszystko mnie boli -(d)prosze pokazac gdzie pania boli- odpowiada, pytajac lekarz Na to blondynka pokazuje wskazujacym palcem kilka miejsc calkiem odleglych od siebie... -(d)czy pani jest blondynka? -(b)tak -(d)ale taka naturalna? -(b) jak najbardziej -(d) tak jak myslalem.... ma pani zlamany palec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy joker Re: joke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 18:41 moze ty podszywany jokerze opowiesz jakis kawal? albo ktokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś