Gość: lolo IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.04.08, 23:43 1. Gdzie w Wchu najtaniej ( mam do trochę rzeczy do kupienia)? 2.Gdzie można negocjować ceny? Kiedyś można było negocjować w tym sklepie w kauflandzie ale teraz nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łukasz Re: Sprzet AGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.08, 16:20 Witam najtaniej sprzet RTV I AGD kupisz na www.neomix.pl firma miesci sie w swidnicy a roznica cenowa pomiedzy nimi a np erto rtv agd koło minimala to televizor 42pv80 na neomix.pl 3550 w ero agd 4799 i takie odchyły na wiekszoci nowowsci . Pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Sprzet AGD IP: *.chello.pl 03.05.08, 11:59 Fajny temat poruszony mialem z nim stycznosc Chodzilem po sklepach orientowalm sie w cenach a chcialem kupic lodówke telewizor kuchenke + płyte okap ogólnie wszystko kosztowało ok 10.000 zł w tesco w rtv agd zaproponowali mi ze dostane rabat 400zł który musze wydac u nich w sklepie paranoja pomyslałem ze poszperam w internecie i znalazłem tyle sklepów iternetowych ze sprzetem ze szok a ceny poprostu super podam jeden przyklad telewizor LCD SONY w tesco 3,999zl ja kupiłem taki sam w skepie internetowym razem z wysyłka za 3,360zł oszczednosci 639ZŁŁŁŁŁŁŁŁŁ i ten ich rabat mnie rozsmieszył nie bede sie rozdrabniał na czynniki pierwsze oale zajebista oszczednosc sklep internetowy a robi sie to tak idziesz do sklepu ogladasz sprzet potem szukasz sklepu w internecie najlepsza cena komentarze tez sa wazne i zamawiasz pozdrawiam moze ktos zaoszczedzi nie nie moze a napewnoooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irokez Re: Sprzet AGD IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 26.04.08, 19:03 W Wałbrzychu to przez internet. Ale jak dobrze potargujesz w sklepie w Kauflandzie to możesz też w dobrej cenie wyrwać. Kiedyś jeszcze targowałem w sieci Igopat, ale teraz to sklepy są 'macalniami' a kupuję przez internet. No chyba że różnica cenowa nie jest taka duża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Sprzet AGD IP: *.wlb.vectranet.pl 27.04.08, 20:12 Szczerze nie polecam w ok centrum Chciałam kupic odkurzacz-nnie łatwy wybór, więc oglądam wszystkie, zastanawiam sie(trochę czasu mi to zajmuje). W końcu wybieram z jednej z promocji-Pani pomogła dobrać worki. Już mam naszykowane pieniążki,po czym okazuje sie,że odkurzacz jest droższy prawie o 100zł, ponieważ promocja skńczyła sie trzy dni wcześniej. Opadły mi ręce. Nie miałam ochoty szukać znów kolejnego odkurzacza w tym sklepie, bo nie wiedziałam-czy ceny są w ogóle aktualne PORAŻKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinbal Re: Sprzet AGD IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.04.08, 23:07 Neonet- chciałem kupić kuchenkę , pralkę i lodówkę za 3,5tyś. No kwota jak dla mnie ok.Zarobić z tego od razu. Koleś ( sprzedawca) mi mówi brak możliwości negocjacji cen- upustu nawet 100 zł. Piszę do neomix i... nikt nie odpowiada wszyscy już dorobieni. Proszę podajcie jakiś normalny sklep w wchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwa Re: Sprzet AGD IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.08, 02:37 a ja kupiłam swietny odkurzacz w tesco firmy phi..ips. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Sprzet AGD IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.08, 09:23 markety odpadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a moze Re: Sprzet AGD IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.05.08, 09:44 a moze co jakis czas sie zbierzcie np ugadajcie na tym forum i hurtem idzie na zakupy znizka gwarantowana tslyszalem o takim czym ze ludzie sie zbieraja i negosjuja ceny bo hurtem kupuja tak jest np w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Sprzet AGD IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.08, 09:54 jest to myśl. Tylko trzeba znależć sklep w wchu słonny do negocjacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: Sprzet AGD 03.05.08, 16:26 Ponoć w EuroAGD można negocjować cenę. Do jakiego stopnia i przy jakich warunkach - nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Sprzet AGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.08, 18:11 Ty ice76 masz na kazdy temat cos do powiedzenia, od agd do ginekologa , zadko sie zdarza ktos tak wszechstronny. Zona to ma z toba prze.......kichane. Nie pozdrawiam . M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz NEOMIX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 09:28 Piszesz no neomixa-a i nikt nie odpowiada zapewne dlatego ze jest weekend majowy a jeżeli chodzi o ceny to jestem przekonany ze nie znajdziesz nigdzie taniej na Dolnym Sląsku pozdrawiam .... Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: Sprzet AGD 04.05.08, 12:55 Była żona słonko, była:) Nie wytrzymała presji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elficzka Re: Sprzet AGD IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.08, 09:19 często w euroagd taniej jest, gdy się zamawia przez internet, można potem bez kosztów odebrac w sklepie a mogą tez przywieźć do domu, i wogóle jak już ktoś powiedział, przez internet najtaniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Sprzet AGD IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.05.08, 18:47 neomix naprawdę fachowo- w środę zamówione a w sobotę odebrane. zapakowane, fachowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol 42cale Re: Sprzet AGD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 13:40 Polecam neomix jednak najtaniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Neomix, ostrzegam oszuści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.06.08, 11:21 Ostrzegam przed zakupami w tym sklepie. Kupiłam towar, który był używany, pudełko otwarte. Telefonów nie odbierają, tzn niby mieli zamienic mi towar ale to bylo klamstwo bo nikt po niego nie ptrzyjecvhał. Dzwonilam bezskutecznie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEOMIX Re: Neomix, ostrzegam oszuści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 16:35 Witam prosze o podanie swoich danych ewentualnie nr zamowienia napewno ktos ze sklepu neomix sie z pania skontaktuje -No chyba ze To kolejny komentarz KONKURENCJI !!!! LUKASZ@NEOMIX.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bóg Re: Sprzet AGD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 18:37 www.neomix.pl firma miesci sie w swidnicy ale kupuje się przez neta. Idź do sklepu AGD i sobie wybierz model wklep na stronie neomix i kupuj, naprawdę dużo taniej Odpowiedz Link Zgłoś