dorka340 21.05.08, 19:55 Chcę założyć ogrzewanie gazowe i nie wiem jakie są koszty eksploatacji. Mam spore mieszkanie i nie bardzo się orientuję ile będzie mnie to kosztowało miesięcznie w okresie grzewczym. Piszcie proszę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hopex Re: ogrzewanie gazowe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.05.08, 20:20 Nie bardzo wiem jak ci odpowiedzieć, to wszystko zależy od wielu czynników: czy mieszkasz w bloku czy domu jednorodzinnym, czy dom jest ocieplony, czy masz podpiwniczenie, czy okna są nowe i szczelne, czy mieszkanie jest wysokie itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: ogrzewanie gazowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 15:15 mam mieszkanie 73m nowe okna budynek ocieplony temperature w domu ustawiona srednio na 22stopnie w dzien i 19 w nocy i place srednio 450zl na m-c Odpowiedz Link Zgłoś
dorka340 Re: ogrzewanie gazowe 23.05.08, 09:51 mam 92 m nowe okna, 2 piętro . wysokość mieszkania 2,70. budynek nie jest ocieplony.dziękuję za opinie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś