Gość: Jola IP: *.centertel.pl 27.05.08, 21:11 witam ;) czy ktos z forumowiczow ma jakies wiadomosci gdzie by tu mozna bylo sie "zahaczyc" na wakacje??? kazda propozycja mile widziana ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bn Re: wakacyjna praca IP: *.dialog.net.pl 27.05.08, 22:00 W Niechorzu, na dwa miesiące za 4 tys do lodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chetny Re: wakacyjna praca IP: *.chello.pl 28.05.08, 20:54 a cos wiecej o tej pracy?? gdzie sie mozna dowiadywac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamer Re: wakacyjna praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 00:20 www.arkanum.pl praca dla młodzieży uczącej się firma mieści się na wrocławskiej 99 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eve Re: wakacyjna praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 11:05 jakis kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: wakacyjna praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.08, 19:41 witam chciala bym sie dowiedziec cos wiecej na temat tej pracy jestem zainteresowana ta praca> Jak by mogla prosic o jakis kontakt telefoniczny zostawiam e-maila monisia010590@buziaczek.pl prosze o szybka odpowiedz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tam pracowałem Re: wakacyjna praca IP: *.centertel.pl 07.06.08, 23:04 Tylko nie Arkanum, pewnie pani koordynator z Wałbrzycha napisała to ogłoszenie, zdzierstwo tam niesamowite i nigdy w życiu nie zarobicie tam tyle ile pisze na ogoszeniu, chodzicie z ulotkami, na wypłate czeka sie dwa miesiące, po czym okazuje się , że cię oszukali, bo nie policzyli tyle ile faktycznie roznieśliście, kierowniczka, taka gruba i niewychowana baba. Never, never, arkanum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sexmen Jeśli lody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 11:45 to na A-4 , 4 dyszki/szt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darusia Re: Jeśli lody IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.08, 13:00 A jakaś praca tu w Wałbrzychu? Ja chcę tylko na miesiąc na lipiec wiecie coś może do jakiegoś sklepu czy coś w tym stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPP Re: Jeśli lody IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.08, 11:38 w tym ..ym Wałbrzychu prace na wakacje dostaniesz... przy ulotkach [x lub w jakimś sklepie za grosze, 5zyla za godzinę, ch..owe miasto, robota za ch..owe pieniądze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praca Re: Jeśli lody IP: *.chello.pl 02.07.08, 21:52 zostawcie jakis namiar moze cos znajde Odpowiedz Link Zgłoś