Gość: pytajnik IP: *.wlb.vectranet.pl 06.06.08, 00:21 Mam do was pytanie, są dwie laski jedna ładna i druga ładna, jedna was wkurza ale nie zdradzi, a druga nie konfliktowa ale pewnie kiedyś zdradzi co byście wybrali??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stefan Re: wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 00:26 wole spokojne panie wybrał bym tą pierwszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytam? Re: wybór IP: *.wlb.vectranet.pl 06.06.08, 00:36 no ale pierwsza to awanturnica, to jakie spokojne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: wybór IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.08, 00:39 zadnej nie wybieraj i zostan gejem- wtedy nie bedziesz miał kłopotu w sensie zadawania pytan na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: wybór IP: *.wlb.vectranet.pl 06.06.08, 00:47 oj marcin tzn loloa, lola idz spać!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: wybór IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.08, 00:56 bolek ty jestes ta druga laska pytajnika ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: wybór IP: *.wlb.vectranet.pl 06.06.08, 01:04 nie jestem facetem i takichcw..i cisne w tyłek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: wybór IP: *.wlb.vectranet.pl 06.06.08, 01:05 pasuje ci? mósi pasowac jak kobiecego imienia uzywasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: wybór IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.08, 01:32 Gość portalu: ! napisał(a): > pasuje ci? mósi pasowac jak kobiecego imienia uzywasz! a ja takich analfabetów olewam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 02:11 Gość portalu: pytajnik napisał(a): > Mam do was pytanie, są dwie laski jedna ładna i druga ładna, jedna > was wkurza ale nie zdradzi, a druga nie konfliktowa ale pewnie > kiedyś zdradzi co byście wybrali??? Na twoim miejscu psychiatrę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wybór IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.08, 13:12 psychiatra to dobry wybór :) ewentualnie może być psycholog, a tak na poważnie to co za durne pytanie, skąd możesz wiedzieć czy one Cię zdradzą czy nie??? może ani jedna ani druga nie zdradzi, a może obie Cię będą walić po rogach... Odpowiedz Link Zgłoś