Gość: Wanilia IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.08, 20:23 Jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lena Re: Robię pyszne lody? IP: *.centertel.pl 28.09.08, 20:44 Jeżeli jesteś facet to może się skuszę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Robię pyszne lody? IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.08, 18:31 Jeżeli jesteś facetem to poproszę o porządną minetę Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: Robię pyszne lody? 30.09.08, 20:48 Uuuuu, takie podejście jest ultramegazajbiste... Chętnie go zastąpię:) Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: Robię pyszne lody? 28.09.08, 20:53 Jeśli jesteś kobietą, to ja się piszę na to:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Robię pyszne lody? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.08, 21:55 A może frytki do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seksual Re: Robię pyszne lody? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 19:44 lody z żołądziem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Robię pyszne lody? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.08, 21:22 lody z napletkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do leny Re: Robię pyszne lody? IP: *.eranet.pl 01.10.08, 17:34 Piotrze z tego co widzę i wiem to powinna loda robić ci kobieta ale skoro masz takie preferencje to mi nie przeszkadza tylko skoro kochasz inaczej to czemu zgrywasz hetero skoro jesteś homo i na dodatek jesteś prawy i sprawiedliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: Robię pyszne lody? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.08, 09:18 jesteście wszyscy dupkami i zboczeńcami. Czy teraz nie ma już miłości i romantyzmu? Wstyd mi za was wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiehie Re: Robię pyszne lody? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.08, 12:42 A propos tematu. Hot dowcip. Przychodzi facet do lokalu. - kelnerka: co podać? - facio: whisky... - kelnerka:... z lodem? - facio: nie mam zbytnio czasu, bez loda poproszę LOL :) Odpowiedz Link Zgłoś
saruchinka Re: Robię pyszne lody? 18.10.08, 19:52 ludzie kojazą mi się ze zwierzętami. lizą sie po rowach wymyslają jakies zboczenia. szczaja na siebie może jeszcze srają. a potem się dziwią, że chorują no niestety jak się prowadzi taki tryb życia to jakaś kara musi być. mam tylko cichą nadzieję ze sa jeszcze osoby które nie wiąża wszystkiego z udziwnionym seksem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Robię pyszne lody? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 18.10.08, 20:27 A co to jest udziwniony seks?równie dobrze mogę powiedzieć,że zwykla pozycja klasyczna to coś dziwnego.Co Cię obchodzi co ludzie robią,skoro obydwoje to akceptują i sprawia im to przyjemność to nie ma w tym nic dziwnego,dla nich to co ty robisz moze byc dziwne.Skonczmy z tym chorym zacofaniem i wnikaniem w cudze sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seksill Re: Robię pyszne lody? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 21:14 a co nie wiecie że są orgazmy moczowe i kałowe????? upodobania są różne stawianie kloca do ust albo sikanie do buzi lub robienie sobie kloca z pupy do pupy i co tacy zdziwieni?????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuracjuszka Re: Robię pyszne lody? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 23:50 Są i można to leczyć. Nie ma się czym chwalić gdy spłuczka nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś