Gość: weselnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 23:04 widziałem zespół agra i słyszałem oni są najlepsi na rynku polecam wszystkim!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przyszła młoda (-: Re: WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 00:06 A co to za zespół ? Ile osób i jakie instrumenty ? Czy mają wokalistkę ? Mają jakąś stronę bo chciałabym sama zobaczyć...może nie tylko ja,ale i inni forumowicze Bo ja chce najlepszy teraz na święta ! Czekam miśku na odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 01:07 Gość portalu: weselnik napisał(a): > widziałem zespół agra i słyszałem oni są najlepsi na rynku polecam > wszystkim!!!!!!!!!!!!!! Na jakim "rynku"? Chyba zielonym! Załóżcie sobie stronę internetową i tam się reklamujcie a nie zaśmiecajcie tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha,ha,ha") Re: WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 22:48 dobre!!! AGRA weź no se poklikaj w necie bo tam dużo jest stronek co by sie można było poreklamować ale nie tu .ok... pozdro:)) Odpowiedz Link Zgłoś