Gość: jaa IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.08, 19:24 Polecacie czy nie? Proszę Was o pomoc i dziękuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: feniks Re: Telewizja"n" IP: *.centertel.pl 20.10.08, 19:51 Polsat cyfrowy wygral juz rywalizacje z "nka" i ma lepsza oferte programowa. Jesli zas zalezy Ci na domowej wypozyczalni i kupowaniu filmow za posrednictwem nowej telewizji to wybierz "nke". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 01 Re: Telewizja"n" IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.10.08, 09:47 Polsat to platforma biedoty. Jak masz stary telewizor to wybierz tą platformę lub pozostań przy kablówce. Przynajmniej TVN 24 Ci nie zniknie. Jak zainwestowałeś w nowy TV to bierz n bo tam go wykorzystasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: florka1.0 Re: Telewizja"n" IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 20.10.08, 20:15 Miałam polsat ,jedna wielka kicha,nie ma co oglądać.Przepisałam się do "nki"i jestem zachwycona.Polecam dekoder z twardym dyskiem oglądasz coś np.na jedynce ,a w tym samym czasie nagrywasz film na tvn,wiesz,że jutro nie będziesz mogła obejrzeć czegoś też sobie nastawiasz nagrywanie i obejrzysz w dowolnym momencie.POLECAM SERDECZNIE!!!Mają teraz ciekawą ofertę promocyjną,szczegóły to do gościa na pasażu TESCO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Telewizja"n" IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.10.08, 12:08 Jesli chodzi o informacje na temat "N" TO BYLAM OSOBISCIE W tESCO I PANI KTORA TAM PRACUJE ZERO ZAINTERESOWANIA KLIENTEM ,NAWET NIE POTRAFILA PRZEDSTAWIC OFERTY,moze miala zly dzien....poszlam do Reala i podpisalam umowe na Polsat cyfrowy Jak narazie nie narzekam ale przynajmniej zostalam potraktowana jak klient i to mnie cieszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Telewizja"n" IP: *.eranet.pl 16.11.08, 14:31 Generalnie "enka" może być.Najwięcej frajdy ma mój maluch,który znalazł kanały z bajkami dla siebie i wreszcie nie musi oglądać tylko cartoonu.Dekoder z możliwościa nagrywania to też fajne rozwiązanie.Ale już ta wypożyczalnia to jedna,wielka kicha!!!Z tego jak przedstawiają ofertę "enki" można wnioskować,że wszystko tam znajdziesz (jak w normalnej wypożyczalni),a po podłączeniu okazuje się,że masz parę filmików na krzyż i to najczęściej już te,które można było obejrzeć np. na HBO.Nie sprawdziłam jeszcze czy można taki "wypożyczony" film nagrać sobie na płytkę np. po podłączniu laptopa pod dekoder.Może ktoś już sprawdzał? Druga rzecz to doinformowanie na pasażu w TESCO klienta przez pracującą tam Panią.Chyba Ją też powinni przeegzaminować z tego co przekazuje Ona ludziom bo w większości mija się z prawdą.Rozumiem- target do wyrobienia.Ale klient powinien być zadowolony.Nie radzę nikomu korzystać z tego nowego podanego przez nich numeru telefonu w celu aktywacji dekodera.Zwłaszcza jeśli mamy w Erze darmowe minuty.Dzoniąc pod nr z kierunkowym wlicza sie to nam do "darmówek" natomiast korzystając z nr-u *706050 mamy liczone jak za zboże.Czeka sie długo na połączenie z konsultantem,więc rachunek jest prosty.Mi nabiło 60zł,więc o tyle zwiększyła się moja cena zakupu "enki".Nie licząc zakupu kabla,konwertera,uchwytu mocującego itp.Tego też nam ta Pani nie powie sprzedając dekoder.Potem okazuje się,że kupując "talerz" i dekoder musimy dodatkowo zapłacic 35zł za uchwyt,1,50 za metr kabla (w zależności ile go potrzebujemy),prawie 80zł za konwerter i koszty telefonu do BOK.Ewentualnie jeszcze koszty podłączenia (jeśli ktoś sam tego nie potrafi).Można zamówić montera,który skasuje nas w zależności (nie wiem od czego) od 60zł do 150zł + dojazd.Wesoło prawda? Pytając o połączenia telefoniczne okazuje się,że ta Pani powie nam,że płacimy i tak i tak (bez względu na nr pod który dzwonimy).Bzdura! Dzwońcie pod ten z kierunkowym,będzie taniej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Telewizja"n" IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.08, 20:21 a właśnie jak wygląda sprawa z kanałami sportowymi? bo jeśli jakiś mecz leci na polsacie sport to co klapa nie oglądne go? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oplaca nie oplaca sie IP: 62.87.244.* 20.10.08, 23:06 NIE OPŁACA SIĘ KUPOWAC Nki w PUNKTACH BO PODPISUJESZ CYROGRAF 24 miesiące. POPRZEZ WWW lub TELEFON masz LOJALKE na 12 MCY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hj Re: nie oplaca sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 18:42 to weź potem coś załatw, jak ci się zepsuje albo nie będzie grac - gdzie pójdziesz? też telefon albo www czy będziesz męczył sprzedawców n w Wałbrzychu?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez problemu Re: nie oplaca sie IP: 62.87.244.* 21.10.08, 19:06 bez problemu zalatwisz wszystko telefonicznie, a punkty stacjonarne maja obowiazek wymienic Ci tuner na nowy jezeli cos sie zepsuje. 12 miesiecy umowa jezeli kupujesz przez infolinie lub internet. w punkcie 24 miesiace lojalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: florka1.0 Re: Telewizja"n" IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 21.10.08, 18:50 POLSAT NIE UDOSTĘPNIA INNYM PLATFORMOM SWOJEGO PROGRAMU,N MA JEDNAK CAŁY PAKIET PROGRAMÓW SPORTOWYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
rita1234 Re: Telewizja"n" 21.10.08, 18:53 Mam pytanie co do telewizji "n". czy jakość obrazu jest lepsza tylko, gdy mamy telewizory z hdtv? A na "starych" nie zauważymy lepszej jakości???? W tv jest rekalma tej telewizji "n".... siostra twierdzi, ze w trakcie tej reklamy dostrzega lepszy obraz (wyraźniejszy itp.). Nie wiem czy to możliwe (mamy tv bez hd) moze tylko na czas reklamy podrasowali ostrosc, kolory itp...i my widzimy to jako lepszy obraz, ale nie ma to nic wspolnego z tą telewizją "n". Sory za to pytanie, moze banalne dla niektórych, ale chwilowo zgłupiałam jak to jest faktycznie z tą telewizją "n". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilka kanalow Re: Telewizja"n" IP: 62.87.244.* 21.10.08, 19:09 byc moze wydaje sie ze obraz jest lepszy bo moze miec bardziej nasycone kolory, wyostrzony obraz, i podkrecony kontrast przez co bedziesz uwazala ze obraz jest lepszej jakosci. tak naprawde to kanalow HD jest bardzo malo, zaledwie kilka sztuk na kazdej platformie. mniej wiecej 50 + 5 w HD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyryll Re: Telewizja"n" IP: *.wlb.vectranet.pl 22.10.08, 21:10 >> czy jakość obrazu jest lepsza tylko, >> gdy mamy telewizory z hdtv? Tylko, i tylko na kanałach HD! --- >> A na "starych" nie zauważymy lepszej jakości???? Lepsza jakość, to teoretycznie przekaz cyfrowy, czyli nie powinno być śniegu, smużeń i innych wad telewizji tradycyjnej. Zakładając jednak, że na zwykłej kablówce masz krystaliczny obraz, to niczego nowego na "zwykłym" telewizorze nie zobaczysz. --- >> W tv jest rekalma tej telewizji "n".... siostra twierdzi, A Ty nie masz swojego zdania i nie potrafisz ocenić? ;) --- >> ze w trakcie tej reklamy dostrzega lepszy obraz >>(wyraźniejszy itp.). Jak widać siła sugestii to ptęga ;) --- >> Nie wiem czy to możliwe Niemożliwe. --- >> my widzimy to jako lepszy obraz, ale nie ma >> to nic wspolnego z tą telewizją "n" Dokładnie. --- >> Sory za to pytanie, moze banalne dla niektórych, >> ale Fora są po to, by pytać. Jednak zdecydowanie polecam fora tematyczne. Dowiesz się więcej. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fmot Re: Telewizja"n" IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.10.08, 15:44 Witam... a ja mam pytanie z innej beczki - czy "n" można oglądać na dwa telewizory czy tylko na jednym... bo jak mi dziecko bedzie chcialo ogladac bajki to ja juz sobie meczu nie moge zobaczyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: test Re: Telewizja"n" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 20:48 Jam mam n-kę od samego początku, jak tylko się pojawiła. Gdyby nie żona i dzieci zrezygnowałbym z jakiejkolwiek telewizji. Jedno wielkie gó.... Programy na "discovery" są na poziomie teleranka sprzed 20 lat. Poziom dla debili. Minimum treści ( zmieściłoby się na jednej kartce )rozciągnięte na 30 minutowy program. Masę debilnych programów i seriali. Oczywiście nie "piję" do n-ki, dotyczy to 90% kanałów dostępnych na różnych platformach. Lepiej sobie coś poczytać, wypożyczyć czasem film, czy posłuchać muzyki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widelec Re: Telewizja"n" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 19:10 Ja generalnie nie jestem zadowolony z oferty programowej i już wysłałem wymówienie.Obraz owszem-dobry.Pakiety programowe zbyt ubogie.Przy opłacie 38 zł miesiecznie powinno być coś więcej.Pakiet filmowy do niczego,no chyba ze ktoś gustuje w starych bez przerwy powtarzanych filmach i serialach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary zgred Re: Telewizja"n" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 14:10 i tak lepsze to jest od polsatu i cyfry. kanały hd za free i wybierasz to co lubisz(pakiety tematyczne) a nie mix jak w C+ i Polsacie.dla klientów play kolejna jeszcze lepsza promocja. Odpowiedz Link Zgłoś