Dodaj do ulubionych

mowa do narodu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 20:18
www.um.walbrzych.pl/strony/do_druku/aktualnosci/2008/10/070-wystapienie-pmw.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: nic dodać:) Re: mowa do narodu IP: *.wlb.vectranet.pl 05.11.08, 20:57
      ten człowiek myśli chyba, że mówi do debili, do mało inteligentnych
      osób, które kiwną głową i powiedzą super. Szkoda tylko, ze my
      zaczynamy robić to co w innych nawet mniejszych miastach jest
      normalnością! Zwykła propaganda PO
      • Gość: ... Re: mowa do narodu IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.08, 21:09
        Co jak co ale gadane to ma. Łga nawet nie mruga.
      • Gość: Wojtek Re: mowa do narodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 22:28
        Akurat Kruczkosia solidarnie poparly pajace z PiS i idioci z PO. Najgorsze ze
        teraz musi wymrzec cale pokolenie babć dewotek zeby mozna bylo zmienic ta
        cholerna wladze;/
        • Gość: Kaźmirz Pawlak Re: mowa do narodu IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.11.08, 18:26
          Gość portalu: Wojtek napisał(a):

> teraz musi wymrzec cale pokolenie babć dewotek

Aaaa ty, czekaj, to już niedługo może być. Ma ja karabin ze sobą ....
        • Gość: Wojtek Re: mowa do narodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 21:11
          Masz jakieś propozycje? Co byś chciał zmienić? W jakiej dziedzinie?
    • Gość: tr-ep Re: mowa do narodu IP: *.chello.pl 06.11.08, 00:56
      jak ten facet potrafi umiejętnie p***dolić głupoty,a ciemna masa to łyknie. Kolejny sukces wrocławskiej firmy od PR
    • Gość: sir.John Re: mowa do narodu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.11.08, 07:45
      Normalnie kraina mlekiem i miodem płynąca - a wystarczy popatrzeć przez okno i
      ten pięknie opisany obraz znika.
      Widać panu prezydentowi (przez bardzo małe "p") przypomniało się, że za rok
      wybory i trzeba zacząć otumaniać mieszkańców Wałbrzycha.
      Uwiodły mnie słowa o super hiper wspaniałej hali sportowej i basenie - a
      rzeczywistość pokaże piękną dziurę w ziemii na wzór tej po byłym GDK.

Podsumowując:
      ŚMIECH NA SALI I PUSTE KRZESŁA... nawet najgorszym wrogom nie życzę takiego
      gospodarza, jak ma nasze miasto, który reprezentuje sobą i swoimi kolesiami
      głównie zachłanność, chciwość, kolesiostwo, nepotyzm i wszelkiej innej maści
      niedobre cechy.
    • wladyslaw_grabski Re: mowa do narodu 06.11.08, 18:22
      "To nie słowa, to fakty".

Przypomina mowę z "Misia", kiedy zniknęły parówki ;)

"To nie ludzie, to wilki" :D
      • katrina9912 dutkiewicz i tusk zalamani! 06.11.08, 19:06
        ponoc Kruczkowski chce startowac na prezydenta Polski!
        • Gość: HM Re: dutkiewicz i tusk zalamani! IP: *.chello.pl 06.11.08, 19:21
          Coś w tym jest, co piszecie. Na 1.11 byłem w Wałbrzychu po kilkumiesięcznej przerwie i jadąc myślałem, że samochód mi się rozpadnie (na szczęście jest niskiej klasy, więc dużej straty by nie było). Głównie zaskoczyło mnie nie to, że nie remontuje się ulic bocznych/mniej ważnych, bo mieszkając kilkadziesiąt lat w Wchu zdołałem do tego przywyknąć, ale to że nie remontuje się głównych arterii w których, o zgrozo, zdarzają się dziury na pół średnicy koła. NIKT mnie nie przekona, że prezydent i jego podwładni nie mogą tutaj podziałać wspólnie w celu polepszenia kondycji. Niestety, miasto jest nie tylko, jak jego "władcy" ale również jak jego mieszkańcy, co daje się łatwo zauważyć chodzić np. po starówce.
          • Gość: wch Re: dutkiewicz i tusk zalamani! IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.11.08, 20:45
            Bez przesady. Wałbrzyszanie nie są tacy źli, wiem bo sam tutaj
            mieszkam. A we Wrocku znam też wiele beznadziejnych dróg.
    • Gość: kinoman Re: mowa do narodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 15:21
      Dlaczego filmik nie działa?
      :(

• Gość: .... Re: mowa do narodu IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.08, 12:55
        To wcale nie prawda że starsi ludzie nie widzą nieudolności
        prezydenta i po takim mdlącym filmiku pójdą na niego głosować. Za
        nim pójdą wszyscu ci których utrzymuje opieka w żadnym mieście nie
        wydaje się na pomoc społeczną dla ludzi w wieku produkcyjnym tyle co
        w Wałbrzychu. Cały ten ratusz gdyby był ambitny już dawno podałby
        się do dymisji. Ale ludzie z POd znaku z amibcją mają niewiele
        wspólnego.
        • radcom Re: mowa do narodu 08.11.08, 15:56
          Za komuny był taki wierszyk..... Zacytuję zmieniony kawałek " a na
          drzewach zamiast liści będą wisieć POpuliści". Byle do wiosny...

Pozdrawiam, radcom
          • Gość: wk....ny Re: mowa do narodu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.11.08, 18:39
            Wysłuchałem i nie wierzę. Za plucie wyborcom w twarz powinno takimi
            wypowiedziami powinno się pseudo polityków wywozić jak Jagnę na kupie gnoju.
            rzygać się chce od tego steku bzdur. Ale po kolei.

- ISPA Panie Prezydencie to była kiedyś , teraz jest Fundusz Spójności. Nie
            przepadam za komuchami ale muszę niestety im oddać sprawiedliwość gdyż to oni
            rozpoczęli pracę nad projektem a działania niemoty Greka opóźniły ten proces o
            kilka lat, co kosztowało podatników kilkanaście milionów złotych. Dlaczego nikt
            nie podnosi tych kwestii. Proszę również Panie Prezydencie podać rzeczywisty
            stopień zaawansowania robót i opowiedzieć o szansach na zakończenie tego
            projektu i co będzie jak prace nie zostaną zakończone w terminie a zakres robót
            jest następujący.
            www.wzwik.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=32
            Ponadto skoro z 83 milionów euro (oby tyko ) Unia daje 34,5 mln to jasnym jest
            że my wszyscy będziemy spłacać resztę a o ile się nie mylę unia nie dała jeszcze
            ani grosza i jedziecie głównie na kredytach (także komercyjnych). Proszę podać
            ile samych odsetek będziemy musieli spłacić.

- Panie Kruczkowski o jakich inwestycjach drogowych Pan mówi. Broniewskiego i
            Długa leżą w Pańskim okręgu wyborczym to zrozumiałe. Ale ul. Wieniawskiego i
            Noworudzka nie są drogami Gminnymi więc czym się Pan chwali. Śmieje się Pan
            niezorientowanym w twarz przypisując sobie cudze dokonania bo tylko na to Pana stać.

- Obwodnica miejska to przede wszystkim szczyt niegospodarności. Puszczenie z
            dymem dokumentacji wartej 17 mln zł pod przykrywką złe koncepcji. A prawda jest
            taka że w wyniku zaniedbań Pana i Pańskich służb straciliście pozwolenie na
            budowę. Proszę powiedzieć ile będzie kosztowało (kompleksowo) stworzenie nowej
            dokumentacji i pozyskanie terenów o kosztach samej (według nowej koncepcji)
            inwestycji nie wspomnę. etc. etc. etc. nie chce mi już się pisać bo krew mnie
            zalewa słuchając tych bzdur. Mam tylko nadzieję że przyjdzie czas rzetelnych
            rozliczeń.

Bez wyrazów szacunku
            wk....ny
            • Gość: wk....ny Re: mowa do narodu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.11.08, 18:44
              Sorry za drugie zdanie ale z tego wk...nia pośpieszyłem się i wysłałem bez czytania.
              • Gość: tez wq.....ny Re: mowa do narodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 00:58
                Nie przepraszaj, masz rację! Mi ręce opadły
                na taką bezczelność Kruczka i nawet pisać nie mam siły.
    • Gość: Zkacowany Re: mowa do narodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 07:29
      Panie Kelner !
      To samo proszę...

video.google.pl/videoplay?docid=-977073112424272030
      • Gość: Księgowy Re: mowa do narodu IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.11.08, 15:51
        We wszystkich mediach ukazuje sie propaganda gierkowska np Dami, 30
        min itd ile to kosztuje panie Kruczkowski i z jakiego budżetu poszła
        kasa ???? to pytanie powinni postawic radni !!!!! Za tą kase moż by
        było pewnie cos dobrego zrobic bo okłamywac nas za nasze podatki to
        juz szczyt bezczelności !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: gość Re: mowa do narodu IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.08, 15:59
          Ci radni to ludzie tyle warci co cała władza miasta. Zapraszam
          chętnych do odwiedzenia wyremontowanej ulicy 11 listopada. Nigdzie
          taki bubel by nie przeszedł a u nas tak. Jak wygląda trawnik
          zdewastowany i pozostawione dziurawe chodniki. Niedoróbka za którą
          napewno ktoś kasę wziął, ale władza odbiór podpisała. A kto to
          dokończy- Natura ,wiosną zarośnie krzakami i trawą.
      • Gość: wk....ny Re: mowa do narodu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.11.08, 16:35
        Zkacowany trafiłeś w sedno. Mógłbym powiedzieć że się ubawiłem (choć tak
        naprawdę uśmiałem się do łez) ale tu trzeba płakać taka jest niestety nasza
        codzienność. Pospólstwo poszło do pałaców i zapomniało o czworakach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka