Dodaj do ulubionych

Oddam kotę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 18:26
Witam,
oddam 2 letnią kotkę dobremu człowiekowi, który się nią zaopiekuje. Kotka jest
niewychodząca (nie wypuszcza się jej na podwórko), kuwetkowa, głównie je suchą
karmę, pieszczotliwa. Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu
669 408 220.
Obserwuj wątek
    • Gość: kociara Re: Oddam kotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 21:32
      jak wyżej:)
    • Gość: Gosia Re: Oddam kotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 07:38
      Dachowiec?
      • Gość: Kociara Re: Oddam kotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 12:34
        Półpers, jej matka to dachowiec, ojciec pers. Ma gęstszą i milszą w dotyku sierść niż dachowce, jest nieco bardziej krępa. Mogę wysłać zdjęcia na maila.
        • Gość: Kicia Re: Oddam kotę IP: *.wlb.vectranet.pl 13.11.08, 17:07
          A dlaczego nagle po dwoch latach chcesz ja oddac?
          • Gość: Kociara Re: Oddam kotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 09:12
            Mam ważny powód, którego nie chcę wyjawiać na tym forum.Nie jest łatwa, ale niestety konieczna decyzja. Nie zawożę jej do schroniska, nie wyrzucam na ulicę. Próbuję jej znaleść dobry dom i kochajacego człowieka, który się nią zaopiekuje.
            • Gość: Yogi Re: Oddam kotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 10:58
              W jakim kolorze ma futerko i oczka? Czy jest agresywna - pytam gdyż
              mam małego pieska rasy SHIH-TZU i boję się o niego!
              • Gość: Kociara Re: Oddam kotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 11:23
                Futerko ma brązowo-czarno-białe, pręgowana,oczy w kolorze bursztynu, zdjęcia mogę wysłać na maila. Generalnie nie jest agresywna, ale nie wiem jak zareagowałaby na pieska, w życiu jeszcze żadnego nie widziała. Do ludzi jest bardzo pieszczotliwa, lubi przychodzić do łóżka i układać się do miziania, w szczególności preferuje głaskanie po brzuszku.
                • Gość: Yogi Super kotek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 10:02
                  jednak wtetrynarz powiedział mi, że dorosły kot może zrobić krzywdę
                  mojej miniaturce! Wielka szkoda, gdyż uwielbiam i koty i psy!
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Kociara Re: Super kotek, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 14:18
                    Yogi - dziękuję Ci za dobre chęci:) Naprawde zależy mi na tym, żeby kicia znalazła kochajacy dom - może ktoś z Twoich znajomych chciałby zaadoptować kota? Jesli możesz popytaj proszę.
                    Pozdrawiam serdecznie
                    • Gość: Yogi Obiecuję popytać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 19:22
                      Pozdrawiam
                      • Gość: Kociara Re: Obiecuję popytać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 21:28
                        Nadal aktualne....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka