Dodaj do ulubionych

Spis programow vectry

IP: *.wlb.vectranet.pl 18.11.08, 16:18
Witam

Moze posiadacie spis/skan programow w Vectrze wraz z czestotliowsciami?

Dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Spis programow vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 19:36
      na kanale serwisowym masz spis kanałów i czestotliwosci
      • Gość: kijop Re: Spis programow vectry IP: *.wlb.vectranet.pl 18.11.08, 20:00
        Wstrzymaj się. Ja zaprogramowałem sobie na nowo TV i następnego dnia nie miałem
        połowy programów. Coś rzeźbią od jakiegoś czasu. Zmiana częstotliwości
        nadawanych programów.
        • Gość: VN Re: Spis programow vectry IP: *.wlb.vectranet.pl 20.11.08, 20:53
          Prosze o adres e-mail to wysle. Przelaczenia sa zwiazane z tym, iż zostala
          wprowadzona tv cyfrowa.
          • Gość: x Re: Spis programow vectry IP: *.wlb.vectranet.pl 21.11.08, 20:14
            wojluc-8@tlen.pl
    • fajnyarcy Re: Spis programow vectry 22.11.08, 16:46
      pytanie do tych co mają tuner cyfrowy:
      macie obraz na TVN HD? u mnie jest tylko dźwięk.
      • Gość: olka Re: Spis programow vectry IP: *.wlb.vectranet.pl 22.11.08, 17:28
        ja też nie mam kilku programów a płacę max. trzeba iść do vectri i
        pobrać dekoder . bez opłat
        • Gość: vektor Re: Spis programow vectry IP: *.wlb.vectranet.pl 23.11.08, 14:03
          TVN HD bedziesz miał tylko z dekoderem HD za który się płaci
          dodatkowo prawie 10 zł/miesiąc.
        • Gość: cyryll Re: Spis programow vectry IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.08, 09:28
          olka - nie rób dymu.
          Niczego nie musi.
          Kto chce cyfrowy - idzie po dekoder.
          Kto nie chce - ma to, co do tej pory.

• Gość: olka Re: Spis programow vectry IP: *.wlb.vectranet.pl 24.11.08, 09:36
            Cyryl! programy mi poznikały np tvn style
            to o co chodzi??????????
            • Gość: cyryll Re: Spis programow vectry IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.08, 09:40
              Odkąd masz kablówkę pierwszy raz Ci zniknęły?
              Mi regularnie "znikały" i "pojawiały" się w innym miejscu. Zrób sobie autoscan
              kanałów w TV. Wiem, męczące, też mnie to do szału czasami doprowadzało, ale
              najpierw sprawdź zanim zaczniesz dymić ;)
              • Gość: olka Re: Spis programow vectry IP: *.wlb.vectranet.pl 24.11.08, 14:36
                Cyryllu nie rób ze mnie idiotki, potrafię znaleźć program, poza tym
                kabel mam już wiele lat jak większość na Podzamczu. No a ta wielka
                reklam ana Onecie? W Wałbrzychu tv cyfrowa?
                pozdrawiam Cię Cyryllu serdecznie...
                jutro smigam po dekoder
      • Gość: cyryll Re: Spis programow vectry IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.08, 09:31
        Ja nie mam, ale mam jeszcze "stare" TV w domu (kineskopówki). Myślałem, że do HD
        potrzebny jest TV HD z wejściem HDMI na przykład - i stąd mam samo audio, a nie
        mam wizji (co zrozumiałe).

Jaki masz TV?
        LCD z HD ready / full HD?

pozdr
        • fajnyarcy Re: Spis programow vectry 24.11.08, 14:19
          Gość portalu: cyryll napisał(a):

> Ja nie mam, ale mam jeszcze "stare" TV w domu (kineskopówki).
          Myślałem, że do H
          > D
          > potrzebny jest TV HD z wejściem HDMI na przykład - i stąd mam samo
          audio, a nie
          > mam wizji (co zrozumiałe).
          >
          > Jaki masz TV?
          > LCD z HD ready / full HD?
          >
          > pozdr

mam LCD z HD ready
    • Gość: urzędnik Re: Spis programow vectry IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.11.08, 14:16
      Pilne pytanie. Proszę o pomoc. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi.
      Z góry
      dziękuję.

Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. Skąd się
      dowiedziałem? No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy
      odbierałem
      telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała często
      spotkania
      z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po książkę. Na
      pytanie "z
      kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka", odpowiadała, że są
      to nowe
      przyjaciółki i ja ich nie znam. Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą
      ona wraca
      do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę
      drogi idzie na
      nogach, tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża i z kim.

Kiedyś wziąłem jej komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina. Wtedy
      ona po
      prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu. Przez cały ten
      czas nie
      mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie
      nie
      dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy żona
      niespodziewanie gdzieś wyszła. Ja się zainteresowałem, że coś nie
      tak.

Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za motocyklem, skąd
      był
      doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego
      samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim motocyklu i nagle z
      niepokojem
      zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednim kole mają jakieś
      brunatne plamy,
      podobne do rdzy.

Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami
      hamulcowymi, czy
      trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba ja wymienić, to czy można
      zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to
      które najlepiej?
      • Gość: telewidz Re: Spis programow vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 15:51
        może ktoś ku.rwa podać do tej jeban.ej vectry na podzamczu telefon bo dzwonie na
        074 843 11 93 i nie ma takiego numeru ten numer jest na fakturze i na kanale
        info vectry co jest ku.rwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: qwert Re: Spis programow vectry IP: *.dialog.net.pl 23.11.08, 17:06
          0 801 08 08 80
          • Gość: telewidz Re: Spis programow vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 17:14
            co mi tu wyjeżdżasz z numerem do gdyni ja potrzebuje numer na kasztelańską do
            biura vektry
            • Gość: VN Re: Spis programow vectry IP: *.wlb.vectranet.pl 24.11.08, 08:14
              Nie ma numeru telefonu do lokalnego biura, jest infolinia.
    • Gość: Lesio Re: Spis programow vectry IP: *.wlb.vectranet.pl 23.11.08, 23:29
      jaki głupi byłem ,ze dałem się omamić tym z Vectry i w to wszedłem. Nagle nie mam 1/3 programów . Ja żądam skontaktowania sie z mna tej całej Vectry inaczej wypowaidam umowę. wojluc-8@tlen.pl
      • Gość: VN Re: Spis programow vectry IP: *.wlb.vectranet.pl 24.11.08, 08:14
        Chyba Ci przeslalem spis kanalow.
    • Gość: Piotr Re: Spis programow vectry IP: 212.160.143.* 24.11.08, 07:48
      Nikt z szanownej tv Vectra nie ma nawet zamiaru poinformować swoich klientów o
      tym, że zmieniony został standard nadawania na cyfrowy!! o ile rzeczywiście tak
      jest?? Ludzie płacą abonament nie otrzymując usługi za którą płacą a JEST TO
      SKANDAL, likwidują możliwość kontaktu telefonicznego z regionalnymi biurami
      obsługi - ok ale niech ludzie pracujący w infolinii mają chociaż za grosz wiedzy
      i informacji o stanie faktycznym... człowiek czeka słuchając ogłupiającej
      muzyczki i wreszcie dowiaduje sie wielkie nic - Pan przyjmuje zgłoszenie awarii,
      ale co to za awaria jeżeli czytam na forum, że przechodzą na sygnał cyfrowy??!!
      i trzeba się zgłosić na Kaszteleńską i odebrać dekoder... a skąd ja to niby mam
      wiedzieć?? skoro nikt mnie o tym nie informuje... przecież każdy klient tv
      Vectra nie ma obowiązku umownego w postaci poszukiwania komunikatów dotyczących
      Vectry na forum Wałbrzych. Wiecie Państwo co to jest - jest to zwykłe olewanie
      klientów i dzisiaj wybieram sie na kasztelańską w celu rozwiązania umowy. Są
      inne telewizje kablowe, platformy cyfrowe, czy nawet tp-sa oferująca od pewnego
      czasu telewizje internetowa (tak mi sie wydaje) które w okresie świątecznym z
      pewnością będą miały do zaproponowania jakieś ciekawe oferty. Dlatego stanowczo
      ODRADZAM TV VECTRA!! Pozdrawiam
      • Gość: VN Re: Spis programow vectry IP: *.wlb.vectranet.pl 24.11.08, 08:16
        Jest cos takiego jak kanal Vectra Info tam sa wszystkie informacje.
      • Gość: cyryll Re: Spis programow vectry IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.08, 09:12
        Nie podniecaj się i poukładaj myśli.

>> Nikt z szanownej tv Vectra nie ma nawet zamiaru
        >> poinformować swoich klientów o tym, że zmieniony
        >> został standard nadawania na cyfrowy!! o ile
        >> rzeczywiście tak jest??

Nie do końca.
        Nie zostałzmieniony, tylko dodaną taka "nowoczesną" opcję dla chcących z niej
        skorzystać.
        ---

>> Ludzie płacą abonament nie otrzymując usługi za którą płacą
        >> a JEST TO SKANDAL,

Myślę, ze nikt niczego Ci nie zabrał, tylko raczej kanały przeskoczyły w inne
        miejsca. A bo to pierwszy raz ?
        ---

>> likwidują możliwość kontaktu telefonicznego z regionalnymi
        >> biurami

To faktycznie jest skandal. Bez względu na to czy chwalę, czy ganię chcę
        rozmawiać z kompetentną osobą lokalnie, a nie "nicniewiedzącym" (choćby nie wiem
        jak miłym) mądrusiem z kądś tam.
        ---

>> ale co to za awaria jeżeli czytam na forum, że
        >> przechodzą na sygnał cyfrowy??!!
        >> i trzeba się zgłosić na Kaszteleńską i odebrać
        >> dekoder...

Niczego nie musisz odbierać.
        Mylisz pojęcia.
        Wprowadzono system cyfrowy dla chętnych, stąd zadyma w kolejności kanałów. Ale
        nikt Cię nie zmusza do korzystania z tego. Możesz mieć wszystko, jak masz. Nic
        się nie zmienia. Chyba, że chcesz korzystać z dobrodziejstw TV cyfrowej. Wtedy
        zgłaszasz sie do Vectry. Podpisujesz jakiś tam aneks do umowy, albo nową umowę i
        dostajesz dekoder, aby móc odbierać już tę "podrasowaną" TV cyfrową. Z tego co
        wiem, w pierwszej kolejności dekodery dostają posiadacze TV, która i tak wymaga
        dekodera (HBO, C+). Gdy zostaną obsłużeni wszyscy oni, a będzie jeszcze
        dekoderów na składzie - możesz się zgłosić i dostaniesz dekoder do oglądania TV
        cyfrowej (bez wykupowania HBO / C+). Nie chcesz - nie idziesz i Masz, co miałeś
        przez cały czas.

Nie panikuj, tylko sobie poustawiaj kanały, które Ci "pouciekały".

pozdrawiam ;)
        • Gość: olka Re: Spis programow vectry IP: *.wlb.vectranet.pl 24.11.08, 09:39
          Cyryl!
          szukałam i nie mam tych programów! nic nie pouciekało poprostu NIE
          MA a mam ten pakiet średnio wypasiony
          • Gość: cyryll Re: Spis programow vectry IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.08, 09:43
            O kurcze! to zwracam honor i faktycznie byłby to strzał poniżej pasa. Pierwsze
            słyszę.

Weźcie jednak też pod uwagę to, że oferta każdej tv kabl. z czasem jest
            modyfikowana. Coś znika, coś się pojawia. Jeżeli zniknęły jakieś kanały (to może
            boleć, bo każdy ma swoje inne ulubione :), to chyba nie ma to żadnego
            technicznego związku z przejściem na cyfrówkę (bo niby jaki?). Napisz jakie Ci
            zniknęły. W domu sprawdzę, czy idą przez dekoder.
            • Gość: Piotr Re: Spis programow vectry IP: 212.160.143.* 24.11.08, 10:11
              Cyryll a czy tu jakiś rzecznik forumowy Vectry jesteś?? i masz nasz wszystkich
              za nie lada idiotów??!! przeszukuje i wyszukuje, czy jak chcesz to nazywać
              odświeżam listę kanałów co dzień!! te co zmieniły swoje miejsce to jedne, a te
              co zniknęły to inne. Pakiet złoty w Vectrze w Wałbrzychu winien obejmować 72
              kanały zgodnie z otrzymana przeze mnie listą, a ja mam kilkadziesiąt mniej, więc
              przestań pisać bzdety!! I co ważne to to ze strony Vectry jest to zwykła
              zagrywka poniżej pasa, gdyż zgodnie z informacjami na Ich stronie telewizja
              cyfrowa nie posiada ograniczeń częstotliwości dla programów i w związku z tym
              można odbierać ich "tyle ile się chce" a analogowa niestety jest tym faktem
              ograniczona. Wniosek prosty i działania Vectry również bardzo czytelne jak
              inaczej trafić do świadomości "nierozgarniętego" klienta jak nie takim
              działaniem - na analogu mam mało i ciągle mniej więc trzeba na cyfrowe.
              • Gość: cyryll Re: Spis programow vectry IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.08, 10:41
                > Cyryll a czy tu jakiś rzecznik forumowy Vectry jesteś??

Nie jestem, ale gdybym był, to co?
                Źle?

Najpierw biadolenie, że nikt nie informuje, że nic nie wiadomo, a teraz
                pretensje, że rzecznik - a gdyby tak było :) Jakie to polskie.

>> i masz nasz wszystkich za nie lada idiotów??!!
                >> przeszukuje i wyszukuje, czy jak chcesz to
                >> nazywać odświeżam listę kanałów co dzień!!

Szkoda, że nie raczyłeś wspomnieć o tym w żadnym swoim wcześniejszym poście.
                Czytam tylko pretensje i bzdety, jak to wszyscy _MUSZĄ_ iść po dekodery.

>> Pakiet złoty w Vectrze w Wałbrzychu winien obejmować
                >> 72 kanały zgodnie z otrzymana przeze mnie listą, a ja
                >> mam kilkadziesiąt mniej,

Czyli ile Ci zostało?
                Pięć?

>> więc przestań pisać bzdety!!

Wiesz co Stary? Jak masz się na mnie rzucać z pazurami, to mam Cię w... no mam,
                gdzie mam. Idź i awanturuj się w Vectrze. Jak człowiek chce pomóc i podejmuje
                jakieś próby, to znajdzie się zacietrzewiony koleś typu Ty, który mi zarzuca, że
                Vectra coś tam. Cały ten wątek zawiera pierdoły o obowiązku pobrania dekodera,
                itd. Co jest bzdurą i tego już nie podnosisz. Nie dziękujesz, że wyprowadziłem
                Cię z błędu, tylko się rzucasz.

Po drugie chyba lekko histeryzujesz. Mam dekoder, ale mam też TV i bez dekodera.
                Fakt, coś tam zniknęło, ale jakoś mnie to nie zmasakrowało, czyli nie "zabrali"
                mi kilkudziesięciu kanałów a jedynie coś, czego nawet nie zauważyłem (oprócz
                tego, ze porobiły się dziury między kanałami). Nie oglądam TV i lata mi to.
                Skoro Ty oglądasz i jest to dla Ciebie tak mega istotne, to Ty powinieneś mieć
                już komplet informacji i pouczać mnie.
                • Gość: Piotr Re: Spis programow vectry IP: 212.160.143.* 24.11.08, 10:55
                  jeżeli nie oglądasz telewizji i Ci to lata to po co w ogóle tutaj piszesz??
                  Co do socjologicznych rozważań to nie mam na nie ochoty, przynajmniej tutaj,
                  lecz jeżeli nie pozwalanie na robienie z siebie jelenia jest typowo polskim
                  zachowaniem, to cieszę się, że jestem Polakiem.
                  A co do rzucania się z pazurami... to raczej mało męskie i preferuje inne techniki.
                  Co do konkretów matematycznych to zostało mi coś około 57 kanałów a więc
                  kilkanaście zniknęło.
                  A kiedy mnie z błędu wyprowadziłeś to niestety nie mam pojęcia.:-(
                  • Gość: cyryll Re: Spis programow vectry IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.08, 11:08
                    >> jeżeli nie oglądasz telewizji i Ci to lata to po
                    >> co w ogóle tutaj piszesz??

Żeby powiedzieć niezorientowanym coś w temacie, na który wiem więcej od nich.
                    Niektórym może się przydać.
                    ---

>> Co do socjologicznych rozważań to nie mam na nie ochoty,

Ja również.
                    ---

>> lecz jeżeli nie pozwalanie

NIEPOZWALANIE
                    ---

>> na robienie z siebie jelenia jest typowo polskim
                    > zachowaniem, to cieszę się, że jestem Polakiem.

Czytaj ze zrozumieniem. Najpierw się awanturujesz, że nie masz kontaktu, że nic
                    nie wiesz, że Cie olewają, a później rzucasz się, że "pojawił się rzecznik"
                    (gdyby tak faktycznie było). zdecyduj się. Chciałbyś, żeby się tu taki pojawił,
                    czy nie? Bo jakoś tracę kumację, o co Ci chodzi.
                    ---

>> A co do rzucania się z pazurami...
                    >> to raczej mało męskie i preferuje inne techniki.

Brrr... cały drżę.
                    Aż mi ciarki przeszły po plecach, takiś męski.
                    ---

>> Co do konkretów matematycznych to zostało mi coś
                    >> około 57 kanałów a więc kilkanaście zniknęło.

Pisałeś, że zniknęło kilkadziesiąt.
                    stąd moje zaskoczenie i pytanie, ile zostało.
                    Mniejsza.
                    ---

>> A kiedy mnie z błędu wyprowadziłeś to niestety
                    >> nie mam pojęcia.:-(

Twoje słowa:
                    "i trzeba się zgłosić na Kaszteleńską i odebrać dekoder...
                    a skąd ja to niby mam wiedzieć??"

Poinformowałem Cię grzecznie, że nigdzie nie _trzeba_ się zgłaszać. Kto chce
                    telewizję cyfrową, może skorzystać z poszerzonej oferty pt. TV cyfrowa. Kto nie
                    chce - nie musi tego robić.

...i
                    ... nie ma za co :)

pozdrawiam
          • Gość: VN Re: Spis programow vectry IP: *.wlb.vectranet.pl 24.11.08, 18:10
            W pakiecie srednim nigdy nie bylo TVN Style i w tym pakiecie wszystko jest na
            miejscu.
      • Gość: sasa Re: Spis programow vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 10:53
        halo...czy macie net i telefon w vectrze??
        bo ja mam i od wczoraj nie ma sygnału
        • Gość: cyryll Re: Spis programow vectry IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.08, 10:58
          Zresetuj modem.
          U mnie wszystko ok - TV, net, fon.
          • Gość: SASA Re: Spis programow vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 13:24
            DZIEKI...
            A JAK ZRESETOWAC MODEM?
            • Gość: cyryll Re: Spis programow vectry IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.08, 13:31
              Najbardziej "bestialsko", ale najskuteczniej :) odłączyć jego zasilacz od sieci
              (ewe. wyjąć przewód zasilania z tyłu modemu) na kilka sekund.
              • Gość: SASA Re: Spis programow vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 13:34
                tak też zrobiłam wyłaczyłam na pare minut listwę....włączono i dalej
                nic..może to problem na osiedlu...hmm musze chyba podejsc do biura

hm... mieszkam na pozdamczu w wałbrzychu
      • Gość: sasa Re: Spis programow vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 13:37
        wałbrzych podzamcze...czy macie net i telefon z vectry bo ja nie mam
        od wczoraj
    • Gość: momos Re: Spis programow vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 10:15
      Ja się pytam gdzie byli rodzice, no gdzie?
      • Gość: kl Re: Spis programow vectry IP: *.wlb.vectranet.pl 24.11.08, 11:24
        ja też potwierdzam, że nie się po przestawiały tylko po prostu zniknęły
        i to kilkanaście, żałuję zwłaszcza TV Historia
        • Gość: cyryll Re: Spis programow vectry IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.08, 11:41
          Hmm... to paskudnie.

Wypiszcie te brakujące, które pamiętacie.
          Sprawdzę, czy idą przez dekoder.
          • Gość: Piotr Re: Spis programow vectry IP: 212.160.143.* 24.11.08, 11:58
            Partykułę nie piszemy rozdzielnie z imiesłowami przymiotnikowymi, zarówno
            czynnymi, jak i biernymi, jeżeli imiesłowy te występują w swej podstawowej,
            czasownikowej funkcji, tzn. odnoszą się do wyraźnie odczuwanej czynności, np.
            nie chodząca (winda); nie zapłacony (przez kogoś rachunek); nie zamknięte (przez
            kogoś drzwi - tak mnie w szkole nauczyli i tak piszę.
            A co do sprawdzania czy idą to może sprawdź sobie czy fale w mózgu Ci "idą"!!!
            nie chodzi nikomu o sprawdzanie na dekoderze!! bo tam są wszystkie programy!!
            redukcja programów jest tylko w przypadku odbioru analogowego.
            • Gość: telewidz Re: Spis programow vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 12:02
              znikneły tvnturbo i hbo i w ogóle to może by pomyśleli nad
              tym żeby można sobie samemu wybrać kanały za które sie płaci a nie płace za
              pakiet a połowa programów jest do dupy i ich się w ogóle nie ogląda jeszcze
              bezczelnie telefon wyłączyli do biura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: tele Re: Spis programow vectry IP: *.wlb.vectranet.pl 24.11.08, 12:11
                Właśnie wczoraj ustawiałam kanały w telewizorze i z przykrością muszę
                stwierdzić, że faktycznie dużo programów poznikało.Nie mogę znależć np. Zone
                reality,tvn meteo, tv historia i jeszcze jakichś. Mam ten złoty pakiet i tam
                jest dużo więcej programów niż mam.A mam ich tylko 63.Coś tu nie gra
              • Gość: cyryll Re: Spis programow vectry IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.08, 12:49
                > znikneły tvnturbo i hbo (...)

No to Ty koniecznie musisz się przejść do BO.
                Właśnie userzy HBO, C+, itd są "skazani" na dekodery.

• Gość: cyryll Re: Spis programow vectry IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.08, 12:26
              > Partykułę nie piszemy rozdzielnie z imiesłowami
              > przymiotnikowymi, zarówno czynnymi, jak i biernymi,
              > jeżeli imiesłowy te występują w swej podstawowej,
              > czasownikowej funkcji, tzn. odnoszą się do wyraźnie
              > odczuwanej czynności, np. nie chodząca (winda); nie
              > zapłacony (przez kogoś rachunek); nie zamknięte (prze
              > z kogoś drzwi -
              > tak mnie w szkole nauczyli i tak piszę.

Czas nadrobić,
              ... ale chęci szczere - choć tyle dobrego.

"Prosimy nie palić"
              ale
              "uprasza się o niepalenie".
              Koniec.
              Kropka.
              Regułki zrewiduj - poszukaj analogii (której nie znajdziesz).
              ---

> A co do sprawdzania czy idą to może sprawdź sobie
              > czy fale w mózgu Ci "idą"!!!

Idą.
              Nie boi.

I do rzeczy Waść, bo argumentów brakuje widzę.
              Tylko patrzeć, jak zaczniesz mi Pan na rodzinę wjeżdżać.
              ---

> nie chodzi nikomu o sprawdzanie na dekoderze!!

Niektórym chodzi.
              ---

> bo tam są wszystkie programy!!

Skąd wiesz?
              ---

> redukcja programów jest tylko w przypadku odbioru analogowego.

Tylko skąd może to wiedzieć ktoś bez dekodera?
              Nawet ja nie wnikałem, które zniknęły (mając dekoder).
          • Gość: olka Re: Spis programow vectry IP: *.wlb.vectranet.pl 24.11.08, 14:31
            IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ?????????????????????/
            IDĄ? bo jutro śmigam po dekoderek
            • Gość: cyryll Re: Spis programow vectry IP: *.wlb.vectranet.pl 24.11.08, 19:38
              zone reality,
              tvn meteo,
              tv historia,
              tvn turbo
              i inne wymieniane przez Was idą przez dekoder.
              • Gość: czegos tu nie rozu Re: Spis programow vectry IP: *.wlb.vectranet.pl 24.11.08, 19:55
                skoro mam kablówke i płace za nią i w pakiecie co posiadam były te programy,
                tj.:tvn turbo, tv historia, zone reality itd. to nie moge ich odbierac nie mając
                dekodera.I jeśli juz to chcąc miec te programy muszę dodatkowo zapłacić?
                • Gość: VN Re: Spis programow vectry IP: *.wlb.vectranet.pl 24.11.08, 21:40
                  Nie musisz nic dodatkowo płacić. Odbierasz dekoder w Biurze za 1 zł i płacisz
                  tak samo jak teraz.
                  • Gość: Adam Re: Spis programow vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 13:50
                    Widzę,że jest Pan/Pani zorietowany/a więc mam pytanie. Czy przez ten
                    dekoder można odbierać również Canal+? Czy będzie potrzebny
                    dodatkowy?
                    • Gość: . Re: Spis programow vectry IP: 212.160.143.* 25.11.08, 13:56
                      przy opłaceniu dodatkowego pakietu oczywiście tak
                      Ja posiadam pakiet złoty i mam wszystkie programy z oferty, jednak te z pakietów
                      wyższych są zakodowane
                      • Gość: Adam Re: Spis programow vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 13:59
                        Tylko czy bedę miał jeden dekoder czy dwa? Dzięki
                        • Gość: cyryll Re: Spis programow vectry IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.08, 14:15
                          Dekoderów będziesz mieć tyle, za ile zapłacisz.
                          Możesz wziąć i 8 szt.

Fakt. Do tej pory umowa i opłata na analogu była 1, a podpiętych 4 TV w domu.
                          Teraz niestety 1 dekoder = 1 odbiornik TV (albo na pozostałych, to samo co na
                          dekoderze).
                        • Gość: VN Re: Spis programow vectry IP: *.wlb.vectranet.pl 25.11.08, 15:17
                          Bedzie jeden dekoder do wszystkiego.
                    • Gość: cyryll Re: Spis programow vectry IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.08, 14:12
                      Nie wiem czy to do mnie? ;) ale...
                      Jeżeli obecnie jest opłacony abonament C+, to oczywiście też. Jeżeli nie jest
                      wykupiony abonament na C+ trzeba go "dokupić". Reasumując techniczine przez
                      dekoder poleci wszystko. Kwestia zapłaty i aktywacji w BOKu. Równie dobrze można
                      wykupić HBO, C+ i całą resztę i wszystko idzie przez jeden i ten sam dekoder ;).
                      Nie trzeba osobnego dekodera do C+, HBO, itd.
                      • Gość: Piotr Re: Spis programow vectry IP: 212.160.143.* 26.11.08, 08:18
                        > Nie wiem czy to do mnie? ;) ale...
                        Cyryll zdecydowanie do Ciebie ;-) haha
    • fajnyarcy Re: Spis programow vectry 24.11.08, 14:20
      Gość portalu: cyryll napisał(a):

> Ja nie mam, ale mam jeszcze "stare" TV w domu (kineskopówki).
      Myślałem, że do H
      > D
      > potrzebny jest TV HD z wejściem HDMI na przykład - i stąd mam samo
      audio, a nie
      > mam wizji (co zrozumiałe).
      >
      > Jaki masz TV?
      > LCD z HD ready / full HD?
      >
      > pozdr

mam LCD z HD ready
      • Gość: cyryll Re: Spis programow vectry IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.08, 14:25
        > mam LCD z HD ready

Dzięki za info.
        Czyli niedoróbka VECTRY.
      • Gość: VN Re: Spis programow vectry IP: *.wlb.vectranet.pl 24.11.08, 18:11
        Potrzebny dekoder HD przede wszystkim.
        • Gość: VN WYKAZ kanałow IP: *.wlb.vectranet.pl 24.11.08, 18:15
          Wykaz obowiazuje od 17.11.2008
          Kanał Częstotliwość Nazwa programu język
          S02 119,25 OGŁOSZENIA I REKLAMY polski
          S03 127,25 TVN7 polski stereo
          S04 135,25 ITV polski
          S05 143,25 TV TRWAM polski
          S06 151,25 POLSAT polski stereo
          S07 159,25 PR. LOKALNY polski
          S08 167,25 TVN polski stereo
          K06 175,25 TVP1 polski stereo
          K07 183,25 TVP INFO polski stereo
          K08 191,25 TVP2 polski stereo
          K10 207,25 TVP POLONIA polski
          K11 215,25 VECTRA INFO polski
          S09 231,25 PULS polski
          S10 239,25 TV4 polski
          S12 255,25 EDUSAT polski
          S14 271,25 POLSAT2 polski
          S15 279,25 VIVA POLSKA polski stereo
          S16 287,25 TVN MANGO polski
          S17 295,25 TELE5 polski
          S18 303,25 BBC WORLD angielski
          S19 311,25 RTR PLANETA rosyjski
          S20 319,25 TV BIZNES polski
          S21 327,25 PODRÓŻE TV polski
          S22 335,25 PRO7 niemiecki
          S23 343,25 FASHION TV angielski
          S24 351,25 TV5 MONDE francuski
          S25 359,25 POLONIA1 polski
          S26 367,25 VOX niemiecki
          K21 471,25 JETIX PLAY polski
          K22 479,25 ZONE ROMANTICA polski
          K23 487,25 RTL niemiecki
          K24 495,25 TRAVEL CHANNEL angielski
          K25 503,25 SAT1 niemiecki
          K26 511,25 ZONE EUROPA polski
          K27 519,25 EURONEWS angielski stereo
          K28 527,25 MTV2 angielski stereo
          K29 535,25 MTV DANCE angielski stereo
          K30 543,25 4fun TV polski
          K31 551,25 MTV HITS angielski stereo
          K32 559,25 RTL 2 niemiecki
          K33 567,25 JETIX polski
          K34 575,25 POLSAT SPORT polski
          K35 583,25 TVN24 polski
          K40 623,25 HALLMARK polski
          K41 631,25 TVN TURBO polski
          K42 639,25 ZONE CLUB polski
          K46 671,25 DISCOVERY TRAVEL & LIVING polski
          K47 679,25 DISCOVERY SCIENCE polski
          K48 687,25 DISCOVERY WORLD polski
          K50 703,25 POLSAT SPORT EXTRA polski
          K51 711,25 AXN polski
          K52 719,25 COMEDY CENTRAL polski
          K53 727,25 DISCOVERY CHANNEL polski
          K54 735,25 ANIMAL PLANET polski
          K55 743,25 PLANETE polski
          K56 751,25 MINI MINI polski
          K57 759,25 EUROSPORT polski
          K58 767,25 KINO POLSKA polski
          K60 783,25 ALE KINO polski
          K62 799,25 TVN STYLE polski
          K63 807,25 TRAVEL CHANNEL polski
          K68 847,25 NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL polski
          K69 855,25 MTV POLSKA polski
          oraz dodatkowo kanały cyfrowe:
          www.vectra.pl/pdf/uklad_programowy.pdf
          • Gość: telewidz Re: WYKAZ kanałow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 11:44
            co się dzieje w tej kablówce na kasztelańskiej tam wejść nie można dodzwonić się
            nie można co ku.rwa jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: . Re: WYKAZ kanałow IP: 212.160.143.* 25.11.08, 12:22
              jedynie lojalka na 12 miesięcy ;-)
              • Gość: massa Re: WYKAZ kanałow IP: *.wlb.vectranet.pl 25.11.08, 13:57
                tylko teraz z dekoderem to niestety w innym pokoju ogladac bedziemy to co idzie
                przez dekoder,czyli np siostra oglada Fakty to my w drugim pokoju tez musimy
                ogldac Fakty.Chyba ze po staremu ale bez tych niektórych kanałow
                • Gość: olka Re: WYKAZ kanałow IP: *.wlb.vectranet.pl 27.11.08, 10:35
                  buahahahahaah ale jazda z tymi dekoderami :) to jakby cofnięcie się
                  o lata świetlne

no a tak na poważnie to dekoderek mi śmiga , mam dodatkowe programy
                  i jeden plus!
                  MAM 1 ODBIORNIK TV
                  • Gość: cyryll Re: WYKAZ kanałow IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.08, 10:41
                    >> buahahahahaah ale jazda z tymi dekoderami :) to
                    >> jakby cofnięcie się o lata świetlne (...)

Czyli?
                    Bo jakoś nie załapałem "co autor miał na mysli".
                    • Gość: Piotr Re: WYKAZ kanałow IP: 212.160.143.* 27.11.08, 11:21
                      > Bo jakoś nie załapałem "co autor miał na mysli".
                      Cylyll... może za młody jesteś haha
                      • Gość: cyryll Re: WYKAZ kanałow IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.11.08, 11:34
                        To może zamiast po raz kolejny klepać po próżnicy (Twoje posty tak naprawdę o
                        niczym nie mówią, tylko z reguły mają formę "wcinki mądrusia") uświadomisz młodego.
                        • Gość: byr Re: WYKAZ kanałow IP: *.wlb.vectranet.pl 27.11.08, 13:43
                          Hujnia jak nie wiem,1 dekoder to tylko 1 telewizor
                          • Gość: :))))))))))))))))) Re: WYKAZ kanałow IP: *.wlb.vectranet.pl 27.11.08, 14:47
                            buahahaha MONOGAMIA
                      • Gość: olka do Piotra Re: WYKAZ kanałow IP: *.wlb.vectranet.pl 27.11.08, 14:46
                        Piotrze przeczytałam wszystkie Twoje wpisy dot. Vectry i nasuwają mi
                        się dwie myśli (muszę to napisać)
                        1. ociekają testosteronem ... zwłaszcza dialog z Cyryllem
                        2. masz lekkie pióro
                        pozdrówka :)
                        • Gość: cyryll Re: WYKAZ kanałow IP: *.wlb.vectranet.pl 27.11.08, 16:15
                          > 1. ociekają testosteronem ... zwłaszcza dialog z Cyryllem

LOL.
                          Gdzie niby ? ;)
                        • Gość: Piotr Re: WYKAZ kanałow IP: *.wlb.vectranet.pl 27.11.08, 21:07
                          haha... wypada jedynie podziękować
                          • Gość: olka Piotr Re: WYKAZ kanałow IP: *.wlb.vectranet.pl 28.11.08, 09:02
                            hehehe ... i nie pomyliłam się :)
                        • Gość: kiki Re: WYKAZ kanałow IP: *.wlb.vectranet.pl 29.11.08, 16:41
                          > 2. masz lekkie pióro

W sensie literackim (trudno to zauważyć) czy seksualnym ?
                          hehehehehe
                    • Gość: olka Re: WYKAZ kanałow IP: *.wlb.vectranet.pl 27.11.08, 14:43
                      Cyryllu do było do wpisu Massy o oglądaniu tego samego na wszystkich
                      odbiornikach w mieszkaniu
                      • Gość: hans Re: WYKAZ kanałow IP: *.wlb.vectranet.pl 28.11.08, 17:59
                        wie ktos moze jaki jest kod CA-PIN ?
                        • fajnyarcy Re: WYKAZ kanałow 29.11.08, 09:03
                          1234

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka