Gość: BETI IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.08, 10:22 czy ktos ma juz ta nowosc na rynku?czy ona jest faktycznie konkurencja dla tej cholernej kablowki z UPC.co to sa te kanaly FTA ktorych jest podobno kilkaset? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cyryll Re: telewizja na karte IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.08, 11:11 www.google.com/search?sourceid=mozclient&ie=utf-8&oe=utf-8&q=%22kana%C5%82y+FTA%22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyryll Re: telewizja na karte IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.08, 11:13 cytat: "Kanały FTA to sa programy niekodowane czyli ogólnodostepne bez abonamentu." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widelec Re: telewizja na karte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 12:26 nie można jej porównać na razie do konkurencji kablówki,bo ona zawiera tylko programy TVNowskie oraz TVP1 i TVP2 a te pozostałe setki programów nie są polskojęzyczne.Podobno ma się ta telewizja dalej rozwijać (to dobrze).Na razie to dobra rzecz dla kogoś kto nie ma kablówki ani satelity,bo dobra jakość programów i jest ich trochę więcej niż ze zwykłej anteny pokojowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważne Re: telewizja na karte IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.11.08, 20:33 > nie można jej porównać na razie do konkurencji kablówki,bo ona > zawiera tylko programy TVNowskie oraz TVP1 i TVP2 a te pozostałe > setki programów nie są polskojęzyczne.Podobno ma się ta telewizja > dalej rozwijać (to dobrze).Na razie to dobra rzecz dla kogoś kto nie > ma kablówki ani satelity,bo dobra jakość programów i jest ich trochę > więcej niż ze zwykłej anteny pokojowej. "widelec" - Czy ty wiesz o czym piszesz. Z twojej wypwiedzi raczej to nie wynika ;)))) TNK - Telewizja na kartę - Prepaid TVN-u z dołożeniem niektórych polskich stacji - wykaz powyżej. Odbiór SATELITARNY. A czy to jest alternatywa (konkurencja) dla kablówki, no cóż opcja indywidualna dla każdego - co kto lubi oglądać. "Setki kanałów" - oczywiście dostępne dla każdego bez opłat - ale tylko kilkanaście miernych stacji w j. polskim. Wybór należy do Ciebie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: telewizja na karte IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.08, 23:44 juz jestem zorientowana w temacie.dzieki o to chodzlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Czy konwerter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 15:44 i talerz Polsatu ukierunkowane na odbiór Polsatu umożliwią mi oglądanie "telewizji na kartę" TVN??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Czy konwerter IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.08, 18:33 Talerz i konwerter TAK ! Problemem jest tuner, który posiadasz, musisz mieć moduł CONAX lub multiplex - napisz coś więcej, np. jaki masz tuner, markę, jaki moduł dostępu itp. najlepiej napisz wszystko co wiesz na temat Tunera (dekodera). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Czy konwerter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 15:06 Mam tuner polsatu Echostar. Planuję jednak zakup oryginalnego tunera TVN oraz karty - nie wiem jednak czy warto? Wiem, że oferta programowa TVN jest uboga, jednak cena jest dobra! Waham się z zakupem, dlatego proszę o opinie??? Odpowiedz Link Zgłoś