Gość: MIk IP: *.chello.pl 28.01.09, 14:06 Byłem się zarejstrowac do dentysty na P.gorze , powiedzieli mi ze nie ma podpisanego kontraktu z NFZ i dentysta nie przyjmuje. I mam pytanie gdzie moge wyleczyc zeba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: dentysta gdzie?? IP: *.wlb.vectranet.pl 28.01.09, 17:09 czekać albo prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mik Re: dentysta gdzie?? IP: *.chello.pl 28.01.09, 18:20 Ale za darmo czy mozna gdzies wyleczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dentysta gdzie?? IP: *.wlb.vectranet.pl 28.01.09, 18:47 musisz szukać gabinetów , które mogą mieć podpisaną umowę z NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: dentysta gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 20:52 Np. na Szlifierskiej albo Stary Zdrój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g0ść Re: dentysta gdzie?? IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.09, 20:59 Za darmo to można ale wybić. każda dzielnica Ci to zapewni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nawrócony Re: dentysta gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 21:18 Za darmo to było w komunie. Na szczęście komunę mamy z głowy a ty zęby, jak nie masz szmalu. He,he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prochy Re: dentysta gdzie?? IP: *.wlb.vectranet.pl 28.01.09, 21:37 na podzamczu na ul. kasztelanskiej na przeciwko 5 lo jest dentysta ktory ma podpisana umowe z nfz w sumei dlugo sie nie czeka a jak sprawa pilna to tym bardziej, polecam sama korzystam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sherlock Holmes Re: dentysta gdzie?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.01.09, 11:48 Nieaktualne. Gabinet przeniesiony do Głuszycy. Odpowiedz Link Zgłoś