Gość: magda IP: *.chello.pl 12.02.09, 21:18 Szukam dobrego ortopedy z Wałbrzycha i ewentualnie z okolic. Dokładnie to chodzi mi o lekarza specjalizującego się w kontuzjach stawów kolanowych. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiul-a24 Re: Ortopeda w Wałbrzychu 12.02.09, 22:30 dr Konrad Kudłacik specjalizuje sie w kolankach,polecam.Pracuje w szpitalu na Piaskowej na ortopedii.Mozna go zlapac na oddziale lub w poradni ortopedyczniej na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Wiśniewski lubelska IP: *.dialog.net.pl 13.02.09, 09:22 Wiśniewski ul.Lubelska On jest z centrum rechabilitacji z Kamiennej Góry, gdzie na nowo składają/poprawiają ludzi po walbrzyskich szpitalach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeny Re: Wiśniewski lubelska IP: 62.87.160.* 13.02.09, 13:53 Najlepszy jest doktor Rybacki,przyjmuje na Matejki. On uratował mi syna przed kalectwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kent Re: Wiśniewski lubelska IP: *.wlb.vectranet.pl 21.02.09, 02:49 Rybacki to rakarz wg. mnie - leczyłem się u niego na powtarzające się kompresyjne złamania kręgów i nic... stwierdzał tylko następne uszkodzenia i pisał zwolnienia. Dopiero pani dr Zapart (przyjmuje na Jana Pawła II) wykryła u mnie silną osteoporozę co pozwoliło na zastopowanie choróbska. Mojemu koledze uratowała kolano przed usztywnieniem jak wyrokował mu ordynator pan K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Wiśniewski lubelska IP: *.chello.pl 21.02.09, 14:52 dzięki wszystkim za informacje,choć widzę że trudno będzie mi kogoś wybrać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Wiśniewski lubelska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.09, 21:39 dr Zapart przyjmuje także w por. ortopedycznej w świebodzicach w szpitalu Mikulicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Wiśniewski lubelska IP: *.wlb.vectranet.pl 21.02.09, 15:50 Ja też polecam Wiśniewskiego oraz generalnie Centum Rehabilitacja w Kamiennej (tam mnie zresztą naprawili) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EskaFanka Re: Wiśniewski lubelska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 21:26 Idź do Rybackiego! Przyjmuje na Matejki. Musisz tam zadzwonic i sie zarejestrować. Czasem czeka sie długo ok. 2-3 tygodni, bo lekarz ma duzo pacjentow. Ale jest bardzo bardzo dobry!! Nie jedna osobe uratowal po skomplikowanych wypadkach! Pracowal tez w szpitalu górniczym. Lekarz bardzo fajny, wszytsko wytlumaczy. Naprawde polecam! Nie pozałujezz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma Re: Wiśniewski lubelska IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.09, 21:56 Tylko czemu juz nie operuje - hehe trzęsoąca się ręka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klundert Re: Ortopeda w Wałbrzychu 27.08.19, 14:07 Uprawiam wspinaczkę sportową i na pewnym poziomie zaawansowania jest to dość kontuzyjny sport, także dla stawu skokowego. Moim zdaniem świetni specjaliści są w przychodni Śliwa na Grodzkiej w Wałbrzychu. Odpowiedz Link Zgłoś