Gość: onna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 16:51 bardzo pilnie szukam jakiejkolwiek pracy jestem z wyksztalcenia krawcowa ale przyjme kazda konkretna prace Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kj Re: szukam pracy IP: *.wlb.vectranet.pl 16.02.09, 18:50 a praca szwaczki cię nie interesuje? są takie oferty w PUP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onna Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 10:07 niestety w PUP nie ma oferty nawet dla szwaczki jestem tam co tydzien pozatem sprawdzam na ich stronie w necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: szukam pracy IP: *.gazownia.pl 17.02.09, 10:11 mam dla CIebie popozycje, ktora moze Cie zainteresowac.. napisz do mnie na maila jak jestes zainteresowana : mcgregor7@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: szukam pracy IP: *.wlb.vectranet.pl 17.02.09, 11:19 szwaczki Alpa ul.Ogrodowa 29 609140701 Wałbrzych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onna Re: szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 02:10 ALPA sie konczy nawet kobieta z posredniaka mi radzila tam nie isc.Uwierz wiem co mowie sprawdzilam juz wszystko zreszta tej alpy juz chyba nawet nie mają w ofercie na posredniaku ale dzieki za zainteresowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: szukam pracy IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.09, 07:32 A Pakt?Może tam?Oni szyją ubrania robocze i mają pralnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: szukam pracy IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.09, 08:23 a Grzegorz nakręcony idiota dalej swoje .... gościu, kto Ci takie pranie z tymi perfumami zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: szukam pracy IP: *.gazownia.pl 18.02.09, 09:19 Podpisz sie choc imieniem jak masz zamiar mnie obrazac i wogole cokolwiek pisac. a tak dla innych, to ja w tym widze powazne pieniadze, ktore sa namacalne, wiec sie tym zajmuje i tylko dlatego polecam to innym, ktorzy chca dorobic przy malym wysilku, kasa jest - tylko trzeba ja chciec wziac, a jak ktos nie chce to niech nie pisze takich glupot jak "on" kimkolwiek jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 09:29 Oj Grzesiu, Grzesiu. Namacalne pieniądze. To po co siedzisz w tej gazowni jak z tego co robisz masz większą kasę. Zwolnij mniejsce pracy dla tych co sobie nie radzą z MLM. A propos - kązdy Twój post z tym związany zgłaszam do moderacji. END Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: szukam pracy IP: *.gazownia.pl 18.02.09, 10:07 Marianku.. o ile to Twoje prawdziwe imie.. :) o gazowni juz kiedys pisalem, wiec jak dobrze pszukasz, to znajdziesz - chyba ze tez zglosiles do moderacji i usuneli :)) MLM jest dla kazdego, nie znam osoby, ktora by (po sprobowaniu i zarobieniu pierwszych pieniedzy jescze tego samego dnia najdalej nastepnego) zrezygnowala. Przy odrobinie zaangazowania z Twojej trony moge nauczyc Cie wszystkiego co dotyczy tego biznesu - w kilka dni. Oczywiscie sa tez regularne wieksze spotkania, i konwencje, gidze przyjezdzaja liderzy z calego kraju i swiata. Sa osoby, ktorym wystarczyla jedna dluzsza rozmowa, poszly w swiat i zarabiaja pieniadze, nie musimy sie juz kontaktowac, ale chcemy i robimy to co jakis czas, zeby sie doszkolic jeszcze bardziej i w milej atmosferze wypic herbatke. Sa przypadki osob, z ktorymi odbylem 1 rozmowe na Skypie i nawet sie nie spotkalismy osobiscie, a teraz dzialaja gdzies w kraju i na swiecie i tez zarabiaja pieniadze bez wiekszego wysilku. Wedlug mnie ten biznes jest dla kazdego, zarowno nastolatki jak i emeryci sobie radza rownie dobrze. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do wspolpracy. Grzegorz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody do Grzeska Re: szukam pracy IP: *.as.kn.pl 18.02.09, 11:22 witam.. o jak prace tutaj chodzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: szukam pracy IP: *.gazownia.pl 18.02.09, 11:44 napisz na maila: mcgregor7@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
mcgregor7 Re: szukam pracy 27.02.09, 09:48 podbijam temat :) bo ciekawy i nadal aktualny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: szukam pracy IP: *.wlb.vectranet.pl 27.02.09, 12:36 ludzie.gazeta.pl/mcgregor7/0,0.html to jeat Grześ ma wiele ników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 20:00 slyszalam, ze w rivendellu szukaja pokojowej, kelnerki i kucharza, ale to juz tak na marginesie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HHH Re: szukam pracy IP: *.wlb.vectranet.pl 27.02.09, 12:40 mcgregor 7 to Grześ a Grzes to mcgregor7 podbija sam siebie Odpowiedz Link Zgłoś
mcgregor7 Re: szukam pracy 27.02.09, 13:09 chyba nie trudno bylo na to wpasc, zwazywszy ze mcgregor7 to chba sugeruje wyraznie Grzegorza o adresie mailowym, mcgregor7@gmail.com rzeczywiscie odkrycie zrobiles :)) gratuluje !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Grzegorz uwaga na niego!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.02.09, 21:05 Grzegorz uwaga na niego!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mcgregor7 Re: Grzegorz uwaga na niego!!!!!!!! 02.03.09, 08:34 o co CI chodzi Iwona ? znamy sie wogole, ze takie farmazony wypisujesz na kilku watkach ? Odpowiedz Link Zgłoś