Gość: florka1.0 IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.09, 17:49 poproszę o opinie na temat ich użyteczności oraz gdzie to można kupić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koko Re: naczynia tupperware IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 21:29 Używam od wielu lat, głównie miski i są naprawdę ok. Według mnie należy zachować umiar gdyż ceny są zawrotne a niektóre rzeczy zbyt udziwnione. Bardzo fajne są gadżety typu obieraczka, wyciskacz do czosnku, maselniczka i itp. ale ceny np. sitek od odcedzania są grubo przesadzone. Do mnie przychodzi Pani, która się tym zajmuje ale nie mam nr. tel, wiem jednak, że punkt mieści się gdzieś na pługa, spróbuj wrzucić na google Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: florka1.0 Re: naczynia tupperware IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.09, 21:42 oki.dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: naczynia tupperware 18.02.09, 23:17 Zobacz na Allegro.Jest najtaniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: naczynia tupperware IP: *.gazownia.pl 19.02.09, 07:47 u mojej mamy dostaniesz wszystkie produkty.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: florka1.0 Re: naczynia tupperware IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.09, 17:18 dzięki za opinie ale gdzie szukac przedstawiciela? Odpowiedz Link Zgłoś
mcgregor7 Re: naczynia tupperware 27.02.09, 09:43 znam jedna Pania na Podzamczu, ktora sie tym zajmowala, moze jeszcze ma kontakty - ktos zainteresowany ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pussylicker Re: naczynia tupperware IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.02.09, 09:40 Bardzo dobry jest otwieracz do konserw. Najlepszy z jakim mialem kiedykolwiek do czynienia. Wyciskacz do czosnku tez jest ok.Chętnie tez uzywam noza plastikowego do ciasta - służy mi do smarowania chleba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: naczynia tupperware IP: 62.87.160.* 19.02.09, 10:01 Z tych naczyń mam naczynie do przechowywania żywności i shaker. Jestem b.zadowolona. W tym naczyniu przechowuje wędliny. Jest wspaniałe a szynka i kiełbasy zachowuja długo świeżość. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
hopex Re: naczynia tupperware 20.02.09, 10:46 Potwierdam - otwieracz do konserw jest rewelacyjny, tak samo shaker. Bardzo dobre jest również naczynie do przechowywania serów oraz podciśnieniowe naczynia do przechowywania żywności. Używam również naczyń do gotowania warzyw. Ostatnio przedstawicielkę firmy widziałem w pasażu Tesco. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: naczynia tupperware IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 22:24 aha noże są dość kiepskie (chodzi mi o ten niebieski komplet)i wkurzają mnie ceny serii eksklusiv, za takie pieniądze można piękną misę z porcelany kupić a nie plastik gościom na stół stawiać. Shaker owszem fajny, należy jedynie dokładnie zamykać przed wstrząśnięciem, mi parę razy zdarzyło się źle zamknąć, zgadnijcie jaki był efekt ..........nie wiem czy nadal jest stolnica z niej też jestem zadowolona, wałek całkiem fajny tylko strasznie wielgachny......itd,itd, aha jeszcze dziadek do orzechów REWELACJA Wygrzebałam nr. telefonu, nie brałam nigdy od tej Pani wzięłam jednak kiedyś nr. z Tesco na wszelki wypadek, tylko chyba powinnam najpierw zadzwonić i zapytać czy mogę tu podać. Jutro to zrobię i w przypadku zgody napiszę nr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egg Re: naczynia tupperware IP: 87.105.201.* 27.02.09, 13:54 Liliana, Adam Krac ul. Nowy Świat 6B 58-300 Wałbrzych tel. 074-665-14-84, 0606-97-38-97 e-mail: walbrzych@tupperware.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś