Gość: gośc IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.09, 15:30 oddam nerkę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gośc chemik Re: Oddam nerkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.09, 15:35 oddam nerkę ze szkła i probówki szklane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C-dp Re: Oddam nerkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 15:47 Jeśli to nie żart to daj namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: interesant Re: Oddam nerkę IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.02.09, 16:00 ile można dostać za nerkę podobno kilkadziesiąt tysięcy??? to chyba dobry zarobek na wałbrzych, dużo ludzi nie ma pracy i pieniędzy ktoś wie gdzie i za ile????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: Oddam nerkę IP: *.41.193.186.sub.mbb.three.co.uk 21.02.09, 16:12 To prowokacja, jak większość głupawych wpisów z "dialogu", buuuuuu.... A tak poza tym, to ktoś chce oddać, bo mu jest niepotrzebna, więc rozumiem że chce się jej pozbyć za darmo, żeby tylko ktoś chętny chciał wziąć. Więc tak sobie pomyślałem, że może ja bym się skusił na nereczkę, mam jeszcze trochę miejsca w zamrażalniku, to jeszcze i ta jedna się zmieści, najwyżej wyrzucę którąś z tych, które leżą już zamrożone kilka lat, bo pewnie będą śmierdziały jak rozmrożę, no chyba że ktoś będzie chętny na wysezonowaną nereczkę to oddam za darmo. A jak nie to psom cisnę... Czasy idą teraz ciekawe, więc warto mieć zapas białka w lodóweczce. Sory za taki wpis, ale jaki wątek takie wpisy. Nerkę odda, poprzez forum, buhahahaha, co za pastuch... żenada. Skończyłem. Pozdrawiam. gringo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Oddam nerkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.09, 16:24 Masz banie gringo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalka Re: Oddam nerkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 18:32 Chętnie wezmę tę nereczkę uwielbiam cynaderki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakże Re: Oddam nerkę IP: *.wlb.vectranet.pl 22.02.09, 20:55 się cieszę, że nie ma kryzysu rozsądku większości forumowiczów, a mam nadzieję, że także społeczeństwa. Człowiekowi, który założył ten wątek zabrakło pewnej elementarnej podstawy...wiedzy. W Polsce nie można oddac nerki nie spokrewnionemu dawcy, a na pewno nie można tego zrobic za pieniądze. Niech ten ktoś uważa, aby nie stał się ofiarą napadu, tudzież morderstwa...ofiarą prawdziwego handlu narządami, który niestety, prawdopodobnie istnieje. A to wtedy nie będzie śmieszne. Żadne pieniądze nie są warte takiej ceny...chyba, że to zdrowie dziecka, czy bliskiej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry-biznes Re: Oddam nerkę IP: *.wlb.vectranet.pl 21.02.09, 20:15 mysle, ze nie warto sie okaleczac za kilkadziesiat tysiecy, zwlaszcza jesli sa lepsze sposoby na zdobycie takiej kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dobry biznes Re: Oddam nerkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 21:17 lepsze sposoby na zdobycie takiej kasy???? mówisz o napadzie na konwój czy na bank???? choć i tam już jest pusto !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perkusista Re: Oddam nerkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 12:57 Pusto to jest we łbie idioty, który założył ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Oddam nerkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 13:04 oddam szafe dwudrzwiową ( wczesny gierek ) :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: Oddam nerkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 13:06 oddam sie blondynce ... dwa razy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do Igora 22.02.09, 13:44 A dlaczego blondynce?Nie może być inna?Jestem chętna,ale jestem ŁYSA!Dwa razy to za mało.Jak się zdecydujesz,to ja Ci dam 2 razy po 2 razy.Pozdrawiam!HA!HA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: do Igora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 16:09 ewa10-0 napisała: > A dlaczego blondynce?Nie może być inna?Jestem chętna,ale jestem ŁYSA!Dwa razy t > o > za mało.Jak się zdecydujesz,to ja Ci dam 2 razy po 2 razy.Pozdrawiam!HA!HA! jestem egoistą , w zupelnosci wystarczy mi dwa razy ... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 Re: Oddam nerkę -do gość 22.02.09, 13:51 Dlaczego chcesz oddać nerkę?A co w skupie złomu za mało płacą,czy masz za mało żelastwa do sprzedania?Dozbieraj puszek to Ci się będzie opłacało iść do skupu sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ewa 10 Re: Oddam nerkę -do gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 17:14 chyba nie wiesz ile złom kosztuje !!!!!!!już się nie opłaca bo płacą grosze za kilo nie wiesz to nie gadaj, i jeszcze jeden palant napisał że ma pusto w głowie tu nie ma możliwości zarobić pieniędzy zwłaszcza takich to ludzie swoje organy są w stanie sprzedać a wy się śmiejecie to nie jest zabawne!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi do wszystkich IP: *.centertel.pl 22.02.09, 17:25 Tu nie pisze,że sprzeda,tylko odda,a Wy się kłócicie bez potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: do wszystkich IP: *.41.88.212.sub.mbb.three.co.uk 22.02.09, 22:26 Dokładnie, gość chce oddać, czyli za free, po co te emocje - kto, komu i za ile... może ma trzy nerki (zdarzają się takie przypadki, choć rzadko) i ta trzecia ciśnie biedaka-desperata, bezpośrednio na pęcherz, a pośrednio pcha na forum... a ja go tak zrugałem, goopio mi teraz... No chyba że pominął w swoim wpisie kilka literek i napisał "nerkę", a miało być "partnerkę", tudzież "kelnerkę" hahahaha, ale wyszło goopstfo... Zresztą widzę, że w tym wątku wszystko jest za darmo, co nie ukrywam, nie jest powodem jakiegoś mojego większego zmartwienia... Można tu więc dostać za darmo nerkę, albo... ;-), albo...;-) "Cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz, o północy ze dwa razy i... <<UWAGA NA ZARAZY - OSTRZEGA MINISTER ZDROWIA>>...;-) Bez złośliwości wobec kogokolwiek, a tymbardziej wobec Ciebie ;-). Skończyłem. Pozdrawiam. greenGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Oddam nerkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 22:49 oddam glos za flaszke wina , podczas referendum - o ile bedzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Oddam siebie IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.09, 23:01 a ja oddam siebie zamożnemu Odpowiedz Link Zgłoś