Gość: Dorota IP: *.gprs.plus.pl 22.02.09, 18:13 Czy ktoś robił tam komunię lub był gościem?Proszę o opinie.Jakie jedzonko,obsługa itd.Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: Komunia w Marii czy Pasażu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 18:20 komunia tylko w szczawnie dzieciaki mają dużo miejsca do biegania po parku a rodzice są spokojni że nic sie im nie stanie w szczawnie jest tyle lokali że coś znajdziecie dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pffff Re: Komunia w Marii czy Pasażu? IP: 79.162.128.* 22.02.09, 22:23 Co tak skromnie??? Jak komunia to tylko w Ksiazu !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: Komunia w Marii czy Pasażu? 23.02.09, 05:34 Mylisz się. Zamek Królewski w Warszawie jest większy, ładniejszy no i prestiż:) Jeśli to nie zadowoli, to zawsze można spróbować zadzwonić do Wersalu;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Komunia w Marii czy Pasażu? IP: 212.160.143.* 23.02.09, 08:00 Ludzie, no nie przesadzajcie!! zamek Książ w zupełności wystarczy - przecież to tylko komunia ;-)Radze nie zapomnieć o tym, by przed imprezka choć na chwilę wpaść do kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
radcom Re: Komunia w Marii czy Pasażu? 23.02.09, 15:46 Myślałem, że dla "was katolików" od żarcia są ważniejsze przeżycia duchowe Pierwszej Komunii Świętej? Jak zwykle myliłem się, dobrze, że jestem tylko nędznym ateistą. Przynajmniej mogę pić, palić i wpie.rdalać bez wyrzutów sumienia. Pochwalony, radcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioleta Re: Komunia w Marii czy Pasażu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 15:37 Też uważam ,że najlepszym miejscem na komunię jest Szczawno, wybór lokali największy i każdy znajdzie coś dla siebie. Ja robiłam w Szczawnie i byłam bardzo zadowolona a jak pogoda dopisze to już w ogóle super. Nie podaję nazwy lokalu bo zaraz będę właścicielem lub coś w tym rodzaju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasaż Najlepiej w Pasażu Tesco IP: *.dialog.net.pl 23.02.09, 19:00 Najlepiej w Pasażu Tesco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Najlepiej w Pasażu Tesco IP: *.gprs.plus.pl 26.02.09, 16:57 Banda debili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honza Komunia najlepiej u komunistów IP: *.wlb.vectranet.pl 26.02.09, 22:04 Dorotko, Nie banda debili tylko debilny wątek!!! Kogo obchodzi gdzie chcesz zrobić popijawę z jakiejś durnej okazji! Już słyszę protesty 95% tzw. "katolików", że jak to? A tak to!!! Dla tych 95% tzw. "katolików" każda okazja jest świetna, żeby się nażreć i nachlać! Szczawno rzeczywiście jest najlepsze, bo na deptaku nie ma ruchu drogowego, więc można gó...arzy wypuścić "na trawę" (zwłaszcza przy dobrej pogodzie, jak któryś z rodziców zauważył!) i wtedy "starzy" (katolicy oczywiście!) mogą sobie dać w palnik bez obawy, że gó...arzy np. auto przejedzie! Alleluja i do przodu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Komunia w Marii czy Pasażu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.03.09, 14:24 oczywiście w Mari bardzo dobre jedzonko i fachowa obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Komunia w Marii czy Pasażu? IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 14.03.09, 13:41 Reklama? wszedzie polecasz marie, załosne... Odpowiedz Link Zgłoś