Gość: gość IP: *.chello.pl 03.03.09, 20:12 Gdzie na P.Górze lub Podzamczu jest lombard ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gringo czuwa Re: Lombard IP: *.41.131.55.sub.mbb.three.co.uk 03.03.09, 21:23 Na zycie patrzysz bez emocji Na przekor czasom i ludziom wbrew Gdziekolwiek jestes w dzien czy w nocy Oczyma widza ogladasz gre Ktos inny zmienia swiat za Ciebie Nadstawia glowe, podnosi krzyk A Ty z daleka, bo tak lepiej I w razie czego nie tracisz nic Refren: Przezyj to sam, przezyj to sam Nie zamieniaj serca w twardy glaz Poki jeszcze serce masz Widziales wczoraj znow w dzienniku Zmeczonych ludzi wzburzony tlum I jeden szczegol wzrok Twoj przykul Ogromne morze ludzkich glow A spiker cedzil ostre slowa Od ktorych nagla wzbierala zlosc I poczal w Tobie gniew kielkowac Az pomyslales: milczenia dosc Refren: Przezyj to sam... Znam tylko taki Lombard... To były czasy, ech... A ta piosenka to przecież prawie hymn pokolenia. Czy dzisiejsza młodzież też będzie miała takie hymny? Pewnie tak, choć trudno wskazać cokolwiek... ;-( Skończyłem. Pozdrawiam. gringo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody do gringo Re: Lombard IP: *.as.kn.pl 03.03.09, 22:07 no my tez hymn mamy :) Poszedłem z małą na molo Pełna saszeta, relax, full, uderzam w solo Uraczyły małą zimną coca-colą A ona mnie mentolowym Marlboro Zgrywam ekspert, ekspert dżentelmena Polecę wierszem, pełen czad, tak jest wena Teraz na serio mam ci coś do powiedzenia W moim ritmo na tylnych siedzeniach Będę brał cię (gdzie?) w aucie (Mnie?) cię (ee) ehe Będę brał cię (gdzie?) w aucie (Mnie?) cię (w aucie?) ehe Tuż po dwunastej, jak zwykle wcięty Stoję przy barze, wyjmuje Kęty Zamawiam drinka, marki i ekstaza I że tak powiem to ciągle się powtarza Gdy znów okazja mi się nadarza Jest ta szulerka, jak Paris nie jak Shazza Jest ostra jazda i ostry hazard Weź mała kluczyk to będzie niezła faza refren... :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Lombard IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.03.09, 22:30 eche ...tralaa:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: Lombard 04.03.09, 05:44 Heh, ciekaw jestem ilu z Was potrafi wyrecytować CAŁY tekst Hymnu Narodowego? Oczywiście naszego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor Re: Lombard IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.09, 09:50 ice76 napisał: > Heh, ciekaw jestem ilu z Was potrafi wyrecytować CAŁY tekst Hymnu Narodowego? > Oczywiście naszego:) Marsz, marsz Dąbrowski Z ziemi polskiej do Wolski Odpowiedz Link Zgłoś
mcgregor7 Re: Lombard 04.03.09, 08:02 tez bym chetnie zobaczyl co lombardy maja w ofercie - poszukuje wzmacniacza/amplitunera z wyjsciem na min.4 glosniki. gdyby ktos - niekoniecznie z lombardu - mial na sprzedaz, to prosze o kontakt: mcgregor7@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOCKER83 Re: Lombard IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.03.09, 10:57 lombard na Podzamczu jest pod Freshem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOOMBARD Re: Lombard IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.05.09, 20:15 www.LOOMBARD.pl Odpowiedz Link Zgłoś