Gość: grzesiek IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.09, 12:06 szukam jakiego namiaru na kurs ktory da mi uprawnienia na koparki ,spycharki itp.czy co takiego dzieje się w okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: kurs na koparki IP: *.chello.pl 05.03.09, 12:18 Z tego co ja się dowiadywałem to tylko Jelenia Góra,Wrocław nie wiem jak w Świdnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benz Re: kurs na koparki IP: *.centertel.pl 05.03.09, 21:55 Moj znajomy swego czasu robił taki kurs(na fadrome)w firmie KONKRET na ul Kasztanowej koło zielonego rynku.Ale czy jeszcze tam robią to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: kurs na koparki IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.03.09, 17:29 Mam kolesia,który zrobił kurs ale i tak nie może znależć pracy.Na co Ci to?Ale jak jesteś nadal zainteresowany to daj cynę,to zapytam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: kurs na koparki IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.09, 20:55 zapytaj kolegę gdzie i za ile robił.mamy zamiar wyniesc sie z wałbrzycha i gdzies na pewno łatwiej znajdę pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: kurs na koparki IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.03.09, 21:28 Świdnica ul.Letnia 13.Koszt 2000tys. Odpowiedz Link Zgłoś