niuisa 16.03.09, 15:35 Gdzie można jeszcze kupić te napoje wiecie może?? Pamiętacie te napoje w ogóle?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frugo Re: FRUGO IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.09, 15:37 najlepsze były bananowe i kiwi mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: FRUGO IP: *.41.45.183.sub.mbb.three.co.uk 16.03.09, 16:01 "Chciało się Kasi jagódek..." A co Ciebie tak nagle na frugo naszło ;-), mało to innych kolorowych napojów o chemicznym smaku, kolorze i zapachu? No bo chyba nie będziesz nam próbowała wmówić, że frugo było inne, czyli jakoś znacząco lepsze i w 100% naturalne? No, chyba że się mylę ;-)... Wydaje mi się, że nie produkują już tego z kilka lat. Swego czasu mieli chyba nawet swoją stronkę www, a teraz pusto. Pozdrawiam, gringo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: FRUGO IP: *.41.45.183.sub.mbb.three.co.uk 16.03.09, 16:19 Przepraszam: pospieszyłem, nie sprawdziłem (do końca)... Mają stronkę, frugo.pl, a produkowane jest teraz w Krynicy, więc powinno być dostępne dla "spragnionych" Sorry za zamiesznie z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
niuisa Re: FRUGO 16.03.09, 16:23 za zamieszanie i atak chyba ja sie grzecznie pytam a ty tu wyskakujesz jak filip z konopi zapytać sie nie wolno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andżix Re: FRUGO IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.09, 16:38 jakies dwa miesiace temu kupiłam frugo w tesco;) mozesz tam sprawdzic;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pycha :-) Re: FRUGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 16:51 Napoje frugo są pyszne! Bananowe... Dawno już nie widziałam ich w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: FRUGO IP: 62.87.130.* 17.03.09, 06:54 są dostępne w marketach, czarne było najlepsze ;) Nawet butelka sie prawie nie zmieniła. Odpowiedz Link Zgłoś
niuisa Re: FRUGO 17.03.09, 11:35 patrzyłam w TESCO I REALU ale nie było , musze nastepnym razem być bardziej spostrzegawcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frugozaur:) Re: FRUGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 13:51 Witam! dzisiaj byłem w tesco i są napoje frugo w 3 smakach koszt 1,79 , 1,99 i 2,09 no to frugo szukajcie a znajdziecie tam gdzie soki w kartonach są! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czipsy Re: FRUGO IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.09, 22:08 Że się tak dołączę z innej beczki... A pamiętacie tzw. chipsy z pietruszką? Chyba wczesne lata 90' Dał bym pięć dych za jedną paczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
niuisa Re: FRUGO 20.03.09, 14:29 a jeszcze tak za przypomnienia były kiedys wafelki kuku-ruku zbierało sie naklejki i miało sie album tak hehe a potem wysyłało i mozna bylo dostac nagrode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czipsy Re: FRUGO IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.09, 21:14 czipsy nazywały się :) "czipsy z pietruszką" , właśnie czasy obok kuku ruku. Czipsy te nie były produkowane przez czipsowe koncerny, wydaje mi się że coś lokalnego, choć nie wiem... były obłe, dość twarde, położone na języku powodowały dziwne szczypanie,gryzienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: FRUGO IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.09, 23:31 Na pewno nazywały się czipsy z pietruszką?Kojarzę te wygięte kwadraciki,no chyba,że się mylę.Można je było kupić w garmażerkach,np.na B.Kamieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: FRUGO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.03.09, 12:27 one chyba ze star foods byly, zarabiste byly :D smak dziecinstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czipsy Re: FRUGO IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.09, 22:01 nie wiem czy na pewno się tak nazywały,w każdym razie jako szczyl tak w sklepie prosiłem..i tak wszyscy na nie mówili. Czy ze star foods..nie wiem może. W każdym razie spróbował bym tego smaku dzieciństwa po raz ostatni... choć może wspomnienia są lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś