Gość: poligon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 17:51 Chodzi mi o stan drogi, myślałem, że "Biały Kamień" jest nie do pobicia. Nie ma na forum jakiegoś łebskiego prawnika ? Jakiś zbiorowy pozew trzeba zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierowca Re: Jechał ktoś ostatnio przez Jabłów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 17:59 ja jechalem.tragedia to juz nie jest smieszne ale zalosne.proponuje jezdzic przez boguszow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poligon Re: Jechał ktoś ostatnio przez Jabłów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 18:24 Mieszkam w Szczawnie, przez Boguszów zbyt daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fatal Re: Jechał ktoś ostatnio przez Jabłów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 18:28 Jeżdżę tamtędy dosyć często, obecny stan drogi to koszmar, dziura na dziurze. Ostatnio o mały włos nie wjechał na mnie samochód z naprzeciwka, bo omijając dziurzysko zjechał niespodziewanie na mój pas jezdni. Mało brakowało, a stuknęlibyśmy się czołowo. Dziury dziurami, ale niektórym kierowcom też brakuje wyobraźni. W jakiejś lokalnej gazecie napisali kiedyś, że mieszkańcy Jabłowa, Strugi i Lubomina narzekają na wzmożony ruch samochodowy, gdyż ta droga to najkrótsze połączenie z Czarnego Boru, Kamiennej Góry i okolic do Szczawna i marketów. Teraz jak widać problem rozwiązał się sam, bo po tych dziurach się nie da jeździć. Ja z pewnością będę omijać tą drogę, puki dziur nie połatają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Jechał ktoś ostatnio przez Jabłów ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.09, 05:18 ja tamtędy dzień w dzień karetką przemieszczam i już mi poszedł resor cały ... szału idzie dostać tam się nie da jechać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeeS Re: Jechał ktoś ostatnio przez Jabłów ? IP: 62.159.242.* 26.03.09, 10:43 Trochę juz Jabłów połatali, ale o górce międzi Jabłowem a Lubominem zapomnieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MF Re: Jechał ktoś ostatnio przez Jabłów ? IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.09, 20:46 Dzisiaj tamtędy z radia PRW przejeżdżali do Czarnego Boru. Nie wierzyli własnym oczom. Odpowiedz Link Zgłoś