kolecwoku 25.03.09, 16:39 6 litrów mleka i 3 paczki makaronu - to paczka żywnościowa na wielkanoc dla biednych ludzi...ale jaja...- wesołych świąt ???.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Onyx Re: mops-paczki świąteczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 00:49 Niech się cieszą że w ogóle coś dostają za friko, ludzie za minimalną stawkę zap... i nic prawdopodobnie nie dostaną gratisowo na święta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czak Re: mops-paczki świąteczne IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.09, 01:28 Wiadomo "By Zylo Sie Lepiej" Piekny slogan nie prawdaz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin2 Re: mops-paczki świąteczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 07:46 Co dostali to rozdali. Odpowiedz Link Zgłoś
kolecwoku Re: mops-paczki świąteczne 26.03.09, 19:05 duże państwo w unii europejskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: mops-paczki świąteczne IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.09, 19:22 A co do tego ma unia. Proszę zobaczyć kto pod tym bankiem żywności stoi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: mops-paczki świąteczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 19:57 no to mają święta,na wigilię to przynajmniej pojedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: mops-paczki świąteczne IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.04.09, 20:20 super 3 * dziennie zupa mleczna ,przydało by sie jeszcze trochę dzemu z chlebem, przypomina mi się przedszkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: mops-paczki świąteczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 20:18 Prawdziwi biedni niech podziekuja menelom, na ktorych ida pieniadze, a menele niech sie ciesza, ze dostali makaron, a nie kopa w d***, bo tylko na to zasluguja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: mops-paczki świąteczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 20:24 makaron pójdzie za wino... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: mops-paczki świąteczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 20:44 mleko też proponowali po 1 zł za litr - pogoniłem. A tak to mają zupkę mleczną na makaronie. Ja do dziś jadam i mi smakuje- ale może dlatego że za swoje. Racja! niech się cieszą, że w ogóle coś dostali. Smacznego hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś