Gość: pełna podziwu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 17:00 czytając Pana wypowiedzi odczuwam dziwne podniecenie. Bardzo bym chciała się spotkać. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: o rany Re: do Pana Ice76 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.03.09, 17:14 ja czuje sie podobnie :))buahaa wiem ze zaraz ice76 napisze jaka to jestem ...ze slownik ze nie na jego poziomie itd !ale drogi Panie ice76 popatrz na siebie !kudlaty brodaty arogancki gitary glany otylosc a gdzie milosc praca jak mozna 24h siedziec na forum? i krytykowac ! fakt zadna Cie nie chce fakt pracy brak fakt to przykre a taki przemadzaly !!!teraz czekam na ostra jazde dawaj---licz moje bledy pisowniw skladnie itd haaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: do Pana Ice76 27.03.09, 17:32 Heheh fajne to było:) Poproszę o jeszcze:) Nie ma to jak spora dawka krytyki jako "przystawka" do weekendu:) Tak się nieszczęśliwie dla Ciebie złożyło, że lubię krytykę. Zdrową, konstruktywną i kulturalną krytykę. Dziękuję. Ale... hmmm... wiesz, trafiłaś tylko z dwoma określeniami:) Wybacz, że łamię Ci serce... Nie chciałem. A tak na przyszłość: nie staraj się przewidzieć, co zrobię i jak zachowam się. Nie jesteś w tym dobra:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do Pana Ice76 IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.09, 18:54 Acik może jest samotny ale jest mu z tym dobrze.Otyły z glanami ???Nie...Człowiek myślący.Tak twierdzę pomimo tego,że kiedyś mnie bardzo skrytykował.pozdrawiam cię Icuś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptyś Re: do Pana Ice76 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.03.09, 19:01 ależ nie to nasz forumowy erudyta i fistaszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Ice 76 Re: do Pana Ice76 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.03.09, 18:53 łojezuuu, co za bełkot.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuracjuszka Re: do Pana Ice76 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 21:59 A ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cocacola Re: do Pana Ice76 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 22:35 A Ty... to kwintesencja bełkotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naf-naf Re: do Pana Ice76 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.03.09, 10:32 a ja mam dziwne przeczucie, ze to nasza forumowa gwiazda, ajs76 prowokuje te tematy... a jesli myle sie, to i tak uwazam, ze sa bardziej interesujace tematy na forum, a a(j)sik76 niech siedzi i klepie przy klawiaturce całe dnie, jesli mu sie to zywnie podoba... pozdrawiam nasza forumowa "gwiazde" i erudyte buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: do Pana Ice76 28.03.09, 14:17 Gratuluję doboru słów! Zaiste prowokuję powstawanie wątków dotyczących mojej skromnej osoby, ale nie bezpośrednio, a poprzez wyrażanie swoich opinii w innych wątkach. Oczywiście nie wyrażam skruchy i nie zaprzestanę uprawiania procederu. Piszcie dalej. Jutro chętnie poczytam:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lastwarrior666 Re: do Pana Ice76 28.03.09, 16:13 Przeszkadza wam, że ktoś konkretnie i dobitnie nazywa to co nas otacza! boli was, że wytyka wasze błędy, bo jesteście mądrzy a nawet w swoim ojczystym języku nie potraficie napisać kilku zdań. Co to was obchodzi ile on siedzi na necie, rozliczacie go? to żyjcie tak jak oni, siedzicie sobie na necie itp. to wasza sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: do Pana Ice76 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.03.09, 16:48 a co to ice76 ?? kozak ?Bog ?czy co? buahaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptyś Re: do Pana Ice76 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.03.09, 18:34 erudyta i fistaszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekler Re: do Pana Ice76 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.03.09, 19:13 Erudyta Podyskutuj o "Erudyta" na Forum Erudyta - człowiek wykazujący się erudycją - znajomością tematu. Prezentujacy wiedzę rozległą lub wybitną znajomość jednego tematu.buahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wał Re: do Pana Ice76 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.03.09, 21:53 Ice76 to nic innego jak tranzystor Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: do Pana Ice76 29.03.09, 14:23 Hmmm... znaczy się, że niby wzmacniam sygnał elektryczny? Jutro w labie sprawdzę i dam Wam znać, ale z tymi trzema elektrodami to już kogoś zdecydowanie poniosło... oficjalnie przyznaję się tylko do jednej:P Do dzieła. Googlować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atina Re: do Pana Ice76 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 17:35 Uważam, że Ice76 to jeden z najbardziej sensownie piszących osób na tym forum. Jeżeli krytykuje to z kulturą. Pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżuma Re: do Pana Ice76 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.03.09, 18:06 ... a ja uwazam, ze pan, o ktorym tu mowa, lubi krytyke bo w ten sposob dowartosciowuje sie. nasuwa mi sie tylko pytanie, czemu nie jest taki elkokwentny ,oraz obyty na codzien...? przed monitorem ma pole do popisu. pozdrawiam Sebastiana vel Ice76... /OMG/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: do Pana Ice76 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.03.09, 18:18 to prawda !bo gdzie on ma sie dowartosciowac jak nie tu heh Sebastian B nawet juz nasza klase usunal:))pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: do Pana Ice76 29.03.09, 18:45 Usunąłem cały portal? Łał... przepraszam wszystkich... zrobiłem to zapewne omyłkowo heheh:) A tak przy okazji... nie usunąłem. Widocznie nie potrafisz poradzić sobie z prostym wyszukiwaniem. Eeeech... można było się tego spodziewać. Dawać dalej. Czekam:P Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: do Pana Ice76 29.03.09, 18:58 A znasz takie powiedzonko: jeśli wejdziesz między wrony musisz krakać jak i one? Widocznie nie. Jeśli znasz mnie (w co wątpię) to tylko na tyle na ile ja na to pozwalam heheh. Jeśli zacząłbym z Tobą rozmawiać w sposób jaki lubię, a nie do którego jestem zmuszony, to słownik wyrazów obcych i bliskoznacznych stałby się Twoimi najlepszym przyjacielem... Jaki to ma sens? Żaden. A tak już na zupełnym marginesie: obycie chyba nie jest wyrazem, którego chciałaś użyć, prawda? No i tu potwierdza się moja hipoteza o słownikach. Kontynuujcie. Potrzebna mi rozrywka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżuma Re: do Pana Ice76 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.03.09, 19:31 poraz kolejny pomyłka Sebastianku. wydaje Ci sie, ze Twoje krasomowstwo przewyzsza zdolnosci oratorskie ludzi znajdujacych sie wokol ciebie. bład. Juz nie skomentuje tego: "Jeśli zacząłbym z Tobą rozmawiać > w sposób jaki lubię, a nie do którego jestem zmuszony, to słownik > wyrazów obcych i bliskoznacznych stałby się Twoimi najlepszym przyjacielem" Czasem rece mi opadaja... powiem krotko i dosadnie :"wyzej srasz niz głowe masz" I wszystko. Forum to nie miejsce na odreagowywanie swoich kompleksow. aaa... i pomine twoja mocna strone: imaginacje. heheh buziaczki w ta twoja zasmiecona urocza łysa pałe- oczywiscie mam na mysli glowe. w nosek tez sle buziaczka. masz piekny nosek. jak u Pinokia...a Pinokio to klamczuszek /OMG/ " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm czuję się w obowiązku IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.09, 21:37 zabrać głos w tej dyskusji i stanąć po stronie Ice`a. Jest to jedna z niewielu osób podnoszących poziom tego forum na którym miłośniczki białych kozaczków i panowie w dermoszpankach dają upust swojemu rozwolnieniu "myślowemu". A już ataki typu ad pesonam (znaczy się personalne>to do tych kozaczków i dermoszpanek) są chwytem poniżej pasa. Ice nie daj się, olej to towarzystwo i rób swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
spalt Re: do dżumy 29.03.09, 22:30 Mówi sie "wyżej srasz niż dupe masz" Bo głową się raczej nie sra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo do P. Dżumy IP: *.41.175.107.sub.mbb.three.co.uk 29.03.09, 22:42 Raz tatko zapomniał założyć gumę, I spłodził: taką to oto dżumę. Dżuma coś gada, węszy i piep rzy, Nie może zdzierżyć gdy ktoś od niej lepszy. "Inteligjentna inaczej" dżuma, Coś gdzieś usłyszy, coś tam zakuma, Szczeka, ujada jak pies na łańcuchu, Nadrabia w ten sposób brak ćwiczeń i ruchu. Pozdrawiam, gringo. Odpowiedz Link Zgłoś
mcgregor7 Re: gringo 30.03.09, 07:50 tym razem się pod tym podpiszę gringo :) pięknie to zrobiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ice76 Re: do Pana Ice76 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.03.09, 00:01 ice76 biedaku mozesz odpisywac i podawac sie za kogo chcesz Ci co Cie znaja wiedza jaki jestes zejdz na ziemie bo wyzej srasz niz du.. masz to idealne dla Ciebie Piniko:) Odpowiedz Link Zgłoś
ice76 Re: do Pana Ice76 30.03.09, 05:27 Bezapelacyjnie i do samego końca:) Dawaj dalej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: do Pana Ice76 IP: *.sattom.pl 30.03.09, 08:05 Zanim coś wydedukujesz to przyjrzyj się numerom IP a nie będziesz dalej rzucał oskarżenia. Co za żenujący ludzie zebrali się do ataku w tym wątku :/ Odpowiedz Link Zgłoś