Gość: telewidz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.04.09, 22:47 widzieliście dzisiaj informacje w Dami po Wałbrzychu mają jeździć tramwaje?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mnm Re: tramwaje IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.09, 22:48 Spadaj primaaprilisowy trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: tramwaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 22:58 chyba jezdziły... a teraz to moga tramwaje wodne albo te no... gondole pływać jak woda w chodnikach sie jeszcze troche podniesie... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do Gość... 02.04.09, 13:12 Masz rację,tramwaje jezdziły,a teraz to ani nie gondole,ani tramwaje wodne tylko amfibie,względnie czołgi.Nic innego nie nadaje się na te nasze wałbrzyskie połatane i dziurawe drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: tramwaje IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.04.09, 06:49 www.dami.walbrzych.pl/?pid=teledziennik Odpowiedz Link Zgłoś
mcgregor7 Re: tramwaje 02.04.09, 07:39 może nie dosłownie tramwaje, ale cos w rodzaju szybkiej kolei na wzór SKM z Trojmiasta, lub PST z Poznania. Takie projekty sie przewalają w Wałbrzychu od 15 lat i narazie władze nie podchodziły do tego optymistycznie, zobaczymy jak tym razem się to skończy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: tramwaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 21:23 a kto by w tej dziurze płacił za bilety? dzisiaj szełem jedną z głownych ulic to aż sie przeraziłem, panowie siedzac na chodniku pili wino relax, jedna pania prowadzil pies do domu, dzieci nie wiedza co to jest mydlo, a na domach mech rosnie az do pierwszego pietra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korekta Re: tramwaje IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.09, 00:18 PST to nie szybka kolej tylko trasa tramwajowa (Poznański Szybki Tramwaj). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-ń Re: tramwaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 07:30 ciekawe ile razy nią jechałeś.. ? :)) Ja tam zrozumiałam... bo to ani jedno, ani drugie... tory ma jak kolej, ale wyglada jak tramwaj, choć teraz te nowe bany to juz do niczego nie podobne :) Odpowiedz Link Zgłoś