Gość: observator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 14:53 www.infobus.com.pl/text.php?id=13472&from=tag Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kór Re: Busik IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.06.09, 15:30 To jest post z 3.10.2007... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Re: Busik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 15:47 Nie dopatrzyłem, byłem na stronie ITD i tak w oczy wpadło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: Busik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:06 dobrze ze nie w dupev zero wysiłku wklej i ok tys oewnie informatyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Re: Busik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 18:29 Bynajmniej tyle wysiłku by wypowiedź była czytelna i kulturalna z czym u ciebie chyba kiepsko. A temat z 2007 ale myślę, że wciąż aktualny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kór Re: Busik IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.06.09, 19:30 > A temat z 2007 ale myślę, że wciąż aktualny. Busy widzę jedynie z zewnątrz i chyba akurat te, które jeżdżą na dwójce, są w całkiem przyzwoitym stanie. :) Najgorzej się prezentuje tabor pani Lewandrowskiej i niekóre busy egzotycznych linii 101, 102 i 103 (czy jak im tam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: offroad Re: Busik IP: *.opera-mini.net 12.06.09, 23:54 Znowu Lewandrowska :D może znowu będzie temat żeby poczytać te same wypociny frustratow uprawiających samogwałt przy okazji linii. :D choć przyznaje /+/ na 5 i gość miał rację 103 jeżdżą wynalazki :D BTW: ponoć kończy się jej zezwolenie ciekawe czy z tymi trupami powinna dostać kolejne? Jak sądzićie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwwwwww Re: Busik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.06.09, 14:47 od lat ITD trzepało :dwójki,C,A,i dlatego tam jest sytuacja poprawiona nakładem ogromnej kasy,niestety linie nr5 która należy do Pani lewandowskiej jakoś nigdy ITD nie męczyło,no może ostatnio dla statystyki,widocznie jak ktoś niezna sytuacji-pomyśli że są to wpełni sprawne pojazdy a dla osób znających wszystkich radnych w ratuszu jest inna odpowiedż,poprostu zostań radnym i możesz nawet bryczką bez konia wykonywać transport drogowy w zakresie przewozu pasażerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Busik IP: *.centertel.pl 13.06.09, 23:04 Tak były wiele na temat przewozów Lewandrowskiej na linii 5 i co z tego??Mysle,ze trzeba własnie pisac a moze to cos pomoze.Ja ostatnio miałam "pyskówkę"z tym chamem z zielonego busa.I zaczeło sie od tego,ze po chamsku i bezczelnie odpowiedział mi na zadane pytanie.Pani Lewandrowska,przez niego traci pani wiecej niz zyska.To cham!!!!!!!!!!!! I powinien pracowac w kamieniołomach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwwwwwwwwww Re: Busik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.06.09, 10:35 niestety nic pani L. nie traci bo on jeżdzi na swoim rozrachunku a firma jest tylko tej Pani,niestety jak w u nas w MPK któryś kierowca podpadnie to pasażer dzwoni z skargą i w dobrym układzie niema kierowca premii a tam niema do kogo się odwołać ani skarżyc,Pan z zielonego busa jest sam sobie szefem i jest nie do ruszenia - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś