Dodaj do ulubionych

problem z laska

IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.09, 22:45
mam problem natury osobistej. wole anonimowo na forum niz gadac z kims oko w
oko. ostatnio cos czuje ze nie uklada mi sie z dziewczyna. nie wiem czy ona
tez to odczuwa. jestesmy tazem juz 5 miesiecy i zaczela mnie wkurzac. ciagle
zmeczona, ciagle cos. od jakiegos czasu chcę skonczyc ta znajomosc. nie wiem
czy ona mnie do tego prowokuje czy co... chetnie poznam wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: oo Re: problem z laska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 22:47
      a czym jest wiecznie zmeczona?
      • Gość: aaa Re: problem z laska IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.09, 22:48
        nie wiem chyba zyciem, albo samym soba
        • Gość: on Re: problem z laska IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.09, 22:57
          Jak Cię to męczy to ją zostaw. jesteście dopiero 5 miesięcy to aż tak nie będzie
          bolało, poboli i tyle.
          Pamiętaj:
          Tego kwiatu to pół światu :)
          a że trzy czwarte chu.ja warte to już swoją drogą :)
          • Gość: aaa Re: problem z laska IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.09, 23:02
            ja sam nie wiem czego chce... niby chce ale bedzie mi jej potem zal. tym
            bardziej ze ma problemy w domu. nie wiem czy przeczekac to z nia czy pier-dolic
            to i skonczyc
            • Gość: oo Re: problem z laska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 23:15
              porozmawiaj szczerze jak nie zrozumie w ciagu tygodnia to pie...dol to bo i tak
              wykorzysta twoja dobroc wczesniej czy pozniej\

• Gość: stil Re: problem z laska IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.09, 23:57
                Ona się tobą już nudzi ,więc pierwszy to zakończ.A może ma kogoś innego
                na oku i dlatego sie tak zachowuje bo nie wie jak ma ci o tym
                powiedziec.Czas wszystko pokaze,nie martw się.Ja też byłem w takiej
                sytuacji. I co się okazalo? Spotykała się za moimi plecami z kolesiem a
                dla mnie czasu nie miała i inne tam wymówki.Olalem ją,bylo żal ale
                przeszlo.Pozdro.
                • Gość: kkk Re: problem z laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 00:12
                  testuje ciebie,próba sił.badz zimny i obojetny.rozgladaj sie za inna, wyczuje to
                  i sie zmieni.
                  • Gość: aaa Re: problem z laska IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.09, 00:41
                    a czy to normalne ze "jakichs tam kolegow" (nie znam ich) nazywa swoimi
                    przyjaciolmi? kiedys bylismy u jednego takiego. przy mnie sie przywitali...
                    pocalunkiem w policzek...
                    • Gość: pol Re: problem z laska IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.06.09, 08:59
                      nie istnieje przyjazn miedzy facetem a dziewczyna. wszystko jest kwestia czasu...
    • Gość: aaa Re: problem z laska IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.09, 00:43
      a i kiedys mi powiedziala zebym nie czepial sie jej "przyjaciol", bo najpierw sa
      oni, dopiero potem ja. i jak cos mi sie nie podoba to papa. jak mam na to
      patrzec? nie ukrywam ze niezle mnie tym wkur-wila
      • Gość: olej rure Re: problem z laska IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.06.09, 01:21
        kij jej w oko
        • Gość: b Re: problem z laska IP: *.16.56.lan.e-wab.pl 11.06.09, 06:44

Powiedz jej niech spada
      • Gość: BB Re: problem z laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 06:58
        Mam nadzieje, że zrobiłeś PAPA. A jak nie to czas najwyższy. Ktoś wyżej napisał"
        tego kwiatu to pół światu....
        • Gość: h Re: problem z laska IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.06.09, 07:39
          jak ma nie ciekawa sytuacje w domu to niech jej przyjaciele pomoga
          przecierz sa wazniejsi od Ciebie a Ty wal ja z gory na dol i tak
          nic z tego nie bedzie bo ona Ciebie nie kocha.
          • Gość: kkk Re: problem z laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 09:56
            racja, najlepiej rozglądać ię za inną, lepiej to znieiez.
            • Gość: aaa Re: problem z laska IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.09, 21:12
              dzieki wam. zaczne sie rozgladac. bless
              • Gość: Sisters Re: problem z laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 21:29
                a czy ona ma inicjały J.W?
                • Gość: onaa Re: problem z laska IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.06.09, 21:53
                  Hmm w sumie jak nie jestes pewny czy chcesz konca to dajcie sobie troche czasu,
                  popros o jakis czas zebyscie sie ze soba nie kontaktowali i bedziesz wiedzial
                  czy teskinisz za nia czy i potem mozesz ja zostawic lub tez nie :P powodzenia:D
                  • Gość: ass Re: problem z laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 21:56
                    zorganizuj romantyczny wieczór tak żeby było naprawdę miło i pożegnaj się z
                    klasą :) pamiętaj zawsze dobrze mieć więcej przyjaciół niż wrogów
                    • Gość: kkk Re: problem z laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 22:09
                      Nie żegnaj się tylko zostaw ją w niepewności.Nie pęknij i bądz
                      obojętny.Rozgladaj się stale za inną.Powinno się unormować,A jak nie to zawsze
                      będziesz miał rozpoczęty następny romans.One nie rozumieją słów jak faceci tylko
                      działają na instynkt.powodzenia!
                      • Gość: aaa Re: problem z laska IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.09, 23:15
                        nie, nie ma inicjalow J.W. btw, jestem bardzo milo zaskoczony ze jak na razie
                        nie zostalem przez nikogo zwyzywany itp. bo nie raz sie to zdarzalo na tym
                        forum. dostalem od was konkretne "instrukcje", co mnie cieszy. dzieki za
                        odpowiedzi. pozdrawiam serdecznie :)
                        • Gość: BB Re: problem z laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 07:57
                          Widzę, że nie jesteś osamotniony. Następna laska o inicjałach J.W kręci swojemu
                          chłopakowi podobne numery. Mimo wszystko zachęcam Ciebie do rad, które zostały
                          zaproponowane wyżej.
    • Gość: zzz Re: problem z laska IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.06.09, 13:59
      Może jest zmęczona toba?
      • Gość: aaa Re: problem z laska IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.09, 12:36
        Serdecznie muszę Wam oznajmić, że już z nią skończyłem. Trochę pod siuśki ją
        wziąłem... Nie będę opowiadał jak, bo może się dowiedzieć o kogo tu chodzi.
        Powiem tylko, że podjąłem się tego ze strony bardziej psychologicznej, heh...
        Ale ważne, że nie okazała żadnej inicjatywy ze swojej strony, aby ratować ten
        pseudo związek... Dzięki za rady. Były skuteczne. Pozdrawiam gorąco.

P.S. Trochę odkopałem ten wątek, ale cóż... :)
    • Gość: 5t Re: problem z laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 23:59
      jebnij jej, z baba jest jak z maska do auta, jak nie trzaśniesz to nie działa
      • Gość: ? Re: problem z laska IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.09, 00:02
        Czyżby doradzał Andrzejek ŻENADA?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka