Dodaj do ulubionych

prywatna linia 5

IP: *.sattom.pl 14.06.09, 21:46
co z prywatna linia nr 5 zezwolenia maja do poniedzialku a o nastepne
ponoc licho za duzo przegiec

Obserwuj wątek
    • Gość: wwwwwwww Re: prywatna linia 5 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.06.09, 10:43
      może i mają wpadki ale bez obaw ,będą nadal,pamiętaj że to linia
      Pani L,,,,,,,,,,,
      • Gość: duzykrzys Re: prywatna linia 5 IP: *.chello.pl 15.06.09, 22:58
        Pani L..... czyli czyja ? też chcemy wiedzieć
    • Gość: gonić będziem kota Re: prywatna linia 5 IP: *.opera-mini.net 15.06.09, 22:55
      Dla wszystkich wielbicieli złomów z prywatnej piątki informacja następująca: nastał koniec. Jutro wielką szybą przyjdzie jeździć :D info z pierwszej ręki :D przypuśccie zmasowany atak tel i dzwońcie do firmy pytając "dlaczego on nie przyjechał" :D

odpowiadając koledze wyżej: nie ma ludzi nie do ruszenia :D (jak widać)
      • Gość: ja Re: prywatna linia 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 23:35
        czyli busow juz nie bedzie?
        • Gość: gonić będziem kota Re: prywatna linia 5 IP: *.opera-mini.net 16.06.09, 00:16
          Dokładnie. Konkretnie prywatnej 5
          • Gość: wwwwwww Re: prywatna linia 5 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.06.09, 09:40
            poczekamy zobaczymy,napewno nie bedzie dopuszczona inna firma do
            obslugi 5 a złomnica wruci-niestety taka jest siła przebicia
            • Gość: .,. Re: prywatna linia 5 IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.06.09, 12:09
              >> wruci

Masakra.
              • Gość: kierowca5 Re: prywatna linia 5 IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.06.09, 13:18
                dla mnie i mojej rodziny to masakra straciłem prace z dnia na dzień
                i ktoś mi zapewnił niechciany urlop,mus cos znalez innego ale widze
                że bedzie cieżko chyba zawine się na jakis zbiór szparagów czy
                pomidorów
                • Gość: gość Re: prywatna linia 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 18:22
                  Prywatne busy pogoniłbym w p......du!!!Co to za jazda o tym samym czasie co
                  autobus z MPK.Taki sam czas stoję i czekam na autobus co i na busa a jeśli jest
                  wcześniej to stoi i czeka aż przyjedzie autobus wtedy rusza i goni czym
                  prędzej.Skutek taki że wczoraj na ulicy Głównej bus linii C najechał na tył auta
                  osobowego.
                  • Gość: Głos :D Re: prywatna linia 5 IP: *.opera-mini.net 16.06.09, 18:37
                    Do gościa: goń się sam ;]

do kierowcy5: wszyscy łączymy się z Tobą w bólu :D podziękuj szefowej :D (za zielone)
                    • Gość: Ari Re: prywatna linia 5 IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 17.06.09, 09:41
                      Mów za siebie,posiadając e-karte przejazd autobusem mnie kosztuje z
                      80gr.Aytobus lini 5 w szczycie jest co 5 min,wiec nie wiem jaki jest
                      sens jazdy zdezelowanym autkiem w którym drożej płace,a siedze
                      skólony trącajc inne osoby i przeciskając się do wyjścia.Dziwie się
                      zawsze tym osobom,bus 5 jedzie tuż przed autobusem,oni tam prawie,że
                      leżą a w autobusie jest sporo miejsca,do celu dojeżdżają
                      równocześnie ze mną.Poza tym widzę czesto chamskie numery kierowców
                      busów,blokowanie przystanków itd.
                      • Gość: głos :D Re: prywatna linia 5 IP: *.opera-mini.net 17.06.09, 15:20
                        To w mpk płacą kierowcom za reklamę własnej firmy? :D tak dobrze tam zarabiasz czy w głowie się poprzewracalo w związku zawodowym? Stanisława C. duch wiecznie żywy? Hahaha
                        • Gość: gogo Re: prywatna linia 5 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.06.09, 19:10
                          Tej Pani nikt nie ruszy. Jako Radna Powiatowa wykonuje swoją działalność na
                          mieniu Powiatu, każdy od lat o tym wie i nic nie robi bo na głos Pani L....iej
                          może liczyć każda opcja która jest przy władzy. Pani Radca Prawny Ewa K.
                          Znajdzie kuriozalny przypadek w orzecznictwie i ukręci sprawie łeb. Dla
                          przypomnienia : Stanisławek swego czasu za coś podobnego stracił mandat.
                          • Gość: Ari Re: prywatna linia 5 IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 18.06.09, 00:55
                            Czasami mnie bawi czytanie forum,wystarczy,że człowiek napisze coś
                            pozytywnego o czymś lub zajmie stanowisko po jednej stronie,a już go
                            podejrzewają o współprace:-)Z tego wynika,że najlepiej się tu tylko
                            żalić i płakac jak to nam źle.Przedstawiłem jasną argumentację,że ja
                            płacę 80gr za przejazd,jezeli was stać to przepłacajcie.To,że jestem
                            przeciwnikiem busów nie świadczy o tym,że pracuję dla MPK,poprostu
                            wyrażam swoją opinię.Jak bym napisał,że jeżdzę tylko busami,to
                            pewnie zaraz by się znalazł ktos kto by mi zarzucił,że reklamuję
                            własną firmę przewozową alboo jestem kierowcą busa.
    • Gość: pasażer Re: prywatna linia 5 IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.09, 08:47
      Sami sobie na to zasłużyli a w szczególności "PAN" kierowca z zielonego busa
      dzięki niemu musicie jechać na szparagi
      • Gość: .... Re: prywatna linia 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 09:42
        Tabor mogli zmienić a nie zdezelowanymi busami ludzi wozić, dobrze ze obyło się
        bez wielkiej tragedii. W końcu powoli Wałbrzych robi się normalnym miastem.
        • Gość: wwwwwww do ariego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.06.09, 15:32
          ari-patrząc na twoje wypowiedzi powiedziałbym że jestes emerytowanym
          kierowcom mpk stasiem c. jednak on był za bardzo tepy aby siedziec
          na forum,wiec uważam cie za jego wnuka,skoro uważasz że szukasz
          tanszego srodka komunikacji to wsiadz na rower,jedziesz za mniej
          anizeli 80groszy,sam i nie w tłoku,skoro uważasz że autobusy mpk i
          kierowcy są bez skazy to masz coś w kopule nie tak+
          • ewa10-0 do wwwwwww 19.06.09, 16:02
            Jeżeli już chcesz komuś ubliżać,mówiąc,że ma coś nie tak w kopule,to najpierw
            naucz się "analfabeto"pisać gramatycznie,bo z tego wynika,ze to Ty masz coś nie
            tak z głową.
            <<wrucą - wrócą
            <<stasiem c. - Stasiem C.
            <<kierowcom - kierowcą
            Nikt nie mówi,że kierowcy z MPK są bez skazy,ale jeżeli już miałabym wybierać
            jazdę jakimkolwiek środkiem lokomocji,to na 100% wybrałabym autobus,chociaż
            miałabym zapłacić za bilet podwójnie,a nie te zdezelowane "jeżdżące trumny",nie
            wspominając o linii nr.5 p.Lewandrowskiej.To dopiero są trupy do jazdy,a
            kierowcy są potencjalnymi dawcami organów.
            Pozdawiam Cię Ari!
            • Gość: gość Re: do wwwwwww IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 16:13
              Ewa10-0 napisz w jakim Ty zawodzie pracujesz bez skazy:)Pozdrawiam!
              • Gość: Ari Re: do wwwwwww IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 19.06.09, 17:30
                Ja przecież jedynie przedstawiam kalkulację i nie piszę,że mpk nie
                ma wad.Logiczne jest,że jezeli jeżdzę co dzien do pracy busem płacę
                ze 4zł w obydwie strony(nie znam dokładnie ich cen)daje mi to 26dni
                roboczych razy 4 zł=104zł. W MPK kupuje e-karte za 80zł na wszystkie
                linie i mogę jeździć do woli,bo taka karta nie ma limitowanych
                przejazdów na dodatek ją dawać np.żonie.Jeżeli kupię taką kartę na
                jedną linie to zapłace ok.40zł(ja mam na wszystkie więc dokładnie
                nie wiem)Karta na jedną linie ma takie same zasady,czyli jest na
                okaziciela bez limitu przejazdów.Dziwie się tym którzy jeżdżą busami
                i co dzień im płacą po 2zł.Dlatego własnie jestem zwolennikiem
                autobusów,poprostu kalkuluję i to wszystko.Aż tak cie to dziwi,ze
                napsaleś ze jestem wnukiem jakiegos pracownika????????to takie
                dziwne,że jeżdżę z firmą,która jest typowo przystosowana do przewozu
                ludzi od lat?Mój dziadej jeżdził do pracy autobusem,mój ojciec i ja
                też jeżdżę,nie widzę w tym nic dziwnego.
                • Gość: Ari Re: do wwwwwww IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 19.06.09, 17:51
                  Uzupełniam poprzedni wątek,e-karta na jedną linię kosztuje 58.90 a
                  na wszystkie 83.70.Jezeli jeżdże do pracy jedną linią to daje mi to
                  stawkę 1.90 za dzień czyli 95gr za przejazd w jedną stronę do
                  pracy.pomijam już fakt,że mogę jeździć ile chce,nawet i 20 razy
                  dzinnie,bo jak już wspomniałem nie ma limitu przejazdów.Tak,że pod
                  tym względem mpk bije na pysk busy.Myśle,że jasno uzasadniłem to,że
                  jestem zwolennikiem tej formy przewozów i nie doszukuj się tu kolego
                  jakiś powiązań z mpk,kieruję sie jedynie logiką i rzecz jasna
                  oszczędnością mojego budrzetu.
                  • Gość: kiki Re: do wwwwwww IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.09, 19:22
                    ale chora gadga,niech kazdy jezdzi czym chce
              • ewa10-0 do gość 19.06.09, 22:31
                A dlaczego to cię interesuje,gdzie ja pracuję?Nie ma już przyjęć!
                • Gość: Kinia Re: do gość IP: *.centertel.pl 20.06.09, 13:58
                  Jest sporo ludzi , którzy nie potrzebują "e-karty" ponieważ jeżdżą
                  nieregularnie więc dla nich lepszym rozwiązaniem jest tańszy
                  przejazd busem-autobusem , więc dajcie na luz bo ten temat jest
                  przerabiany setny raz na tym forum , a co do linii nr 5 radnej
                  Lewandrowskiej to fakt miała złomy i słusznie już nie ma zezwolenia
                  • Gość: jsj Re: do gość IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.06.09, 15:53
                    ale co tam nie martwmy sie o pania lewandr*****, w ramach
                    odreagowania smutku moze czesciej wpadac i potanczyc do k10 ktorego
                    wlasciecielem jest pan lewandro********tak wiec dajcie naszej
                    przemilej pani spokoj:>
                    • Gość: zosia Re: do gość IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.06.09, 20:59
                      witam ludzie jak ja to wszystko czytam zastanawiam się jacy ludzie są zazdrośni
                      i mściwi nie masz ochoty jeździć busem chodź piechota albo jeździj rowerem i
                      problem z głowy pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka