Gość: Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 20:09 Czy jak mam średnią 4,5 i 67 punktów z egzaminu gimnazjalnego to mam szanse dostać sie do III LO??? Powiedzcie z iloma punktami i średnia tam was przyjmowano. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: licealista Re: III LO IP: *.as.kn.pl 17.06.09, 20:11 slabo bardzo slabo od 80.. idz do technikum, wszedzie dostaniesz sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaa Re: III LO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.06.09, 22:31 Hmm w sumie ciezko stwierdzić zalezy od poziomu innych chetnych uczniow, ale w sumie powinnas się dostać raczej, w najgorszym wypadku będziesz na rezerwowej,ale jesli masz z przedmitow liczonych do rekrutacji 5-4 no to chyba widzimy sie w przyszlym roku w moim LO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarina Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 22:54 To trochę mnie pocieszyłaś:)))No w sumie z przedmiotów rekrutacyjnych nie mam żadnego 3 i wychodzi mi 26.A na świadectwo zwracają uwage jakoś bardziej poza ocenami rekrutacyjnymi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tunia Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 23:34 Dostaniesz sie bez problemu w mojej klasie byli ze srednia 4,3 na poczatku bedziesz na razerwowej ale pozniej zabiara swoje papiery do I i II tak wiec bez problemu: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarina Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 13:48 No to świetnie,przynajmniej wiem że mam jakąś szanse:DDDD A punkty z testu??? Ile mieliście jak sie dostawaliście??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 15:22 Moja średnia 4,53 Puknkty z egzaminu - 62 ;/ A punkty z ocen przy rekrutacji - 28 Hihi Podobnie jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 15:24 Wezmy pod uwage ze egzamin w tym roku poszedł bardzo zle. Wyniki powyzej 60 pkt sa wynikami bardzo dobrymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 15:44 Ja dostałam się z średnią 4,80. Miałam 76 punktów z egzaminu, dostałam się, ale to było dwa lata temu... Zachęcam do pójścia do III LO- świetna szkoła! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarina Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 16:14 No to ciekawe czy się spotkamy w przyszłym roku:PPP Średnia 4,8 to sporo no i pasek to nie dziwię się że cie przyjeli,zresztą punktów z testu też miałaś/eś nie mało.No a ja ,bez paska ,to mom troche gorsza sytuację.Zobaczymy moze sie dostane. W sumie nie wiedziałam ze w tym roku aż tak źle poszło mojemu rocznikowi. Dla mnie dobrze,ale konkurencja może byc lepsza w koncu do III nie ida słabe osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaaa Re: III LO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.06.09, 17:29 Noo konkurencja bedzie ostra, bo teraz coraz wiecej ludzi woli isc do III niz do II i I, ja miałam srednia 5,0 pkt 74 a rekrutacyjnie to nie pamietam dokladnie, ale to byly same piatki, bylam wtedy na miejscu 5 na liscie- ale to bylo 2 lata temu, w tamtym roku bylo trudniej sie dostac, ale wg mnie bez problemu sie teraz dostaniesz, skoro tego roczny test byl dosc trudny. Szkole goraco polecam :)) no to chyba do zobaczania u nas :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyk Re: III LO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.06.09, 22:18 Hej, ja miałem średnią 5,5 i 74 punkty z testów (40 human), ale osoby z wynikiem podobnym do Twojego mają szansę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarina Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 23:09 Mam nadzieje że jednak do faktycznie się spotkamy w III^^ W sumie teraz z mojej szkoły do III jako liceum pierwszego wyboru złozyła tylko jedna koleżanka no i ja,a jako kolejnego to jakieś 5 osób.u mnie większość decyduje sie na IV albo jakies technikum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: III LO IP: *.16.160.lan.e-wab.pl 19.06.09, 00:38 Zaraz beda pisac ze IV to takie i siakie. A prawda jest taka ze moja szkola ma nowa Pania dyrketora ktora zaczela cos robic i jest wyzszy poziom nauczania. Prosze Was wiem jaka jest opinia na temat IV ale to dawne dzieje teraz naprawde jest fajnie, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaa Re: III LO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.06.09, 16:04 Jesli chodzi o IV to slyszalam ze to bardzo fajna szkola, wiec mimo ze tam nie chodze to tez ja polecam :D Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_elissa Re: III LO 19.06.09, 20:50 a na jakie profile idziecie? :) ja mam 71 punktów i średnią 4.61-idę na językowy z edukacją europejską. Mam nadzieję że się tam dostanę;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarina Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 21:14 Nie mówie ze IV jest złe ,bo sama do niego złozyłam ,ale że u mnie w gimnazjum z III klas mało osób(2 osoby)składa do III LO jako szkoły pierwszego wyboru tylko do techników i IV. Ja idę na humanistyczny z elementami prawnymi.A o której godzinie można przyjechac jutro zeby zobaczyć te wyniki bo powiedziano mi że juz można się dowiadywać. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_elissa Re: III LO 19.06.09, 21:28 jutro? hmm,nic o tym nie wiem;p na tych karteczkach co nam dzisiaj dała sekretarka pisze że ogłoszenie wyników wstępnych jest w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarina Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 21:40 Nie mama kartki przy sobie ale czy tam jest w ogóle napisane o której można tam byc??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaa Re: III LO IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.06.09, 22:11 Zawsze wyniki sa w poniedzialek od godziny 12 (moze w tym roku od 10), ale na upartego jak sie pojdzie w sobote to udziela informacji czy sie dostalo czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 13:13 byly wyniki juz dzisaj w 3. W numerach o 1 do 80 byly wypisane pesele. tylko nikt nie wiedzial co jest grane w tych listach. przyjeli same ksera, a ludzie z paskami i 80-cio pkt. egazminem byli na liscie na pozycji 70, a ci bez paska z 50-cio pkt. egazminem w pierwszej 10 listy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarina Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 14:05 Ja tez dzisiaj byłam i sie widziałam na liscie na profil hum. z elem. prawnymi.Ha,sie dostałam jednak:DDDD A teraz co 23 sie spotykamy i wtedy potwierdzamy czy jeszcze mamy dzwonic do skzoły z potwierdzeniem???W sumie ja dałam odrazu oryginały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 14:22 w poniedzialek sa ostateczne listy i spotkanie z wychowawca. Na kartce są złe daty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarina Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 14:26 A to na 100% pewne??? Powinni cos napisac na stronie szkoły raczej jeszcze.a na która godzinę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xD Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 18:48 wyniki beda najpozniej o 10, a spotkanie z klasa o 13 Ja jestem w 100 % 1 F ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarina Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 22:11 Ale na pewno w poniedziałak??? W ogóle skąd wy to wiecie? Ja w sumie myślałam że się dostałam ale teraz mam wątpliwości,bo jak były te dwie tabelki to ja byłam w tej drugiej.Kolezanka mi mówiła że jest pierwszej 30 no a to chyba to była ta pierwsza tabela.To ja mam juz mniejsze szanse czy co bo ja juz sama nie wiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: III LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 18:12 Jutro o 10 są ostateczne listy, więc sie dowiesz. Zależy na jakim byłaś miejscu i ile było kser przed Tobą. Jak byłaś w pierwszej 40, to powinnaś się dostać. Odpowiedz Link Zgłoś