Gość: fachowiec IP: *.chello.pl 29.06.09, 22:57 Wykonuję remonty mieszkań ,łazieńki pod 'klucz' , głazie ,panele ,montaż drzwi i okien ,foto oferta - fachowiec74@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zainteresowany Re: remont IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.06.09, 07:24 Mnie najbarzdiej interesuje zrobienie łazieńki i głazie tylko mam pytanie co to jest łazieńka i głazie panie fachowcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: remont IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.06.09, 16:59 to robotnik budowlany a nie urzędnik czy polonista i tak jakoś sobie radzi z klawiaturą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: remont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 17:40 Do każdej pracy palancie są potrzebne dobre kwalifikacje, szczególnie do budowlanki bo byle pijaczyna tego dobrze nie zrobi.Każdy używa kompa jak umie. A takich cwaniaczków jak ty wciągam nosem np. przy wizycie kogoś "umysłowego" na budowie bo sam czesto się udzielam przy lopacie i kielni mimo że jestem inzynierem z rozlicznymi uprawnieniami, mam szacun dla każdej pracy.Byle cwaniak z urzędu nie ma tam ze mną lekko, szczególnie gdy mnie wkurzy lekceważącym traktowaniem pracowwników,czy nieznajomością prawa.Wtedy jedna notatka służbowa potrafi zdziałać cuda.Już paru ważniaków się tak na mnie nacięło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: remont IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.09, 17:41 a mnie interesuje ile kosztuje zamontowanie drzwi wewnatrzklatkowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: remont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 17:53 u mnie 150 zł 696 210 385 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: remont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 19:17 Też wykonuje usługi budowlane mam firme i nigdy się tu nie ogłaszałem ale jeśli ktoś sie tu reklamuje to niech to robi profesjonalnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś