Gość: filan IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.09, 23:36 wspomozmy sie wzajemnie kazda rada jest cenna licze na doswiadczenie wspanialych prostych ludzi i nie gderajcie ze watek juz gdzies tam byl..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jestem Re: nie dajmy sie depresji IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.09, 23:47 jestemfajnie ze ten temat jest bo jest ciagle rzeczywisty i dotyczy kazdej dziedziny i wszystkich nas w kazdej dziedzinie i kazda rada sie liczy jest bardzo wartosciowa dla ludzi cierpiacych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juta Re: nie dajmy sie depresji IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.09, 23:58 temat super jestem w tej chwili w depresji i jak na razie wspomagam sie tabletkami ale jakby ktos powidzial mi pare milych slow moze niekoniecznie milych ,ale takich po ktorych nabiore wewnetrznej pewnosci siebie ... mam klopot z mezem alkoholikiem i kocham ludzi pomimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: nie dajmy sie depresji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 00:04 Juto! Mimo, że słoneczko coś mało ostatnio świeci, ja Ci życzę pogody ducha- mimo wszystko. Trzymam za Ciebie kciuki i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filan do polan Re: nie dajmy sie depresji IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.09, 00:10 ciesze sie ze znalazl sie ktos komu cieple slowa moga wspomoc i mnie i innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juta do polan Re: nie dajmy sie depresji IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.09, 01:20 juz mi lepiej. Pola skarbie., Ale mysle ,ze slonce ,ktore malo widoczne na zewnatrz, jasno swieci wewnatrz i, tak Polu jak Ty mi zyczysz pogody ducha tak ja Tobie promieni slonecznych wewnatrz w kazdej trudnej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taktak Re: nie dajmy sie depresji IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.09, 00:27 ja uwazam ze poddajac sie deprsji czlowiek slabnie i poddaje sie temu slabemu punktowi ktory tak naprawde to nas umacnia ale jest uswiadomiony dopiero po fakcie co o tym, myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry Re: nie dajmy sie depresji IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.09, 01:01 jak masz jakies hobby to realizuj wtedy zapomnisz o depresji byc moze nie od razu ale chwytaj sie wszystkiego co sprawia Ci przyjemnosc ;wskazany umiar; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jackson Re: nie dajmy sie depresji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 01:49 Ale jajo. Niby wszyscy tu w depresji a nagle każdy każdemu ma do zaoferowania dobrą rade.Hurtem się jebnijcie i będzie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OJOJdo jackson Re: nie dajmy sie depresji IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.09, 05:48 jestes kiepskim doradca EGOISTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: nie dajmy sie depresji IP: 188.33.79.* 30.06.09, 11:38 Polecam książke POTĘGA PODŚWIADOMOŚCI -Jozef Murpfy (czy jakoś tak się pisało) naprawdę warto przeczytać w trudnych chwilach.Pokazuje jak można żyć inaczej i zmienić swoje nastawienie do świata.Polecam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: nie dajmy sie depresji IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.09, 12:25 Cieszę się że jesy tak dużo życzliwych osób. Moja historia to tak że około piec lat temu byłam w silnej depresji i mimo tłumaczeń męża ja wszystko wiedziałam lepiej co w konsekwencji doprowadziło do rozpadu mojego małżeństwa. Teraz z perspektywy czasu po tak długim leczeniu widzę swoje błędy i wiem że chciał dla mnie dobrze. Ale teraz czego bardzo żałuje jest na wszystko za późno. Siedze w domu sama i poza płaczem nic więcej mi nie zostało. To jest ciężka choroba za którą wszystko można stracic albo zyskac wszystko. Trzymajcie się Ci którzy cierpią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CasX Re: nie dajmy sie depresji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 19:29 Zapraszam na forum prywatne "Depresja"...tam można uzyskac wiele ciekawych porad,podzielic się swoimi problemami! Odpowiedz Link Zgłoś