Dodaj do ulubionych

podzamcze Billa ok 16

IP: *.chello.pl 21.07.09, 20:01
Dlaczego byl taki korek w ok.16 od Kauflanda w strone Podzamcza? wypadek?(był
o nieciekawie) czy gazowa rura(nie mamy jeszcze gazu na Podzamzcu)
Obserwuj wątek
    • Gość: zzzz Re: podzamcze Billa ok 16 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.07.09, 20:02
      A na jakiej ulicy nie ma gazu?Ja na Hetmanskiej mam.
      • mondrala25 Re: podzamcze Billa ok 16 21.07.09, 20:04
        Ja jestem z fortecznej i nie ma gazu i nie wiadomo kiedy będzie. A co do wypadku
        to była czołówka przy Billi Taxi Mercedes zderzyło się z niebieskim Renault
        Thalia o ile dobrze widziałem. Renault wyszedł na tym gorzej...
        • Gość: mercedes taxi Re: podzamcze Billa ok 16 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.07.09, 15:04
          jak sie nie znasz to nie gadaj,to nie byla czolowka, debil z prawego pasa
          zajechal mi droge i chcial zawracac tam na zakazie kolo bili to uderzylem go w
          tyl obrocilo go i w przod dostal
    • Gość: jt Re: podzamcze Billa ok 16 IP: 62.87.160.* 21.07.09, 20:03
      Na Grodzkiej nie ma już od dobrych paru godzin :|
      • Gość: robi Re: podzamcze Billa ok 16 IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.09, 20:12
        a ja nie dokończyłem gotować zupy i pewnie mi skiśnie [; cały gar popłynie do
        kibla... brawo za "szybką" interwencję - pewnie teraz kolesie mający to
        naprawiać zrobili sobie przerwę do dnia jutrzejszego...
        • Gość: zzz Re: podzamcze Billa ok 16 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.07.09, 20:31
          Moze ci co remontuja obwodnice przecieli jakas rure?Nie wiam ktoredy to idzie.
          • Gość: set Re: podzamcze Billa ok 16 IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.07.09, 21:32
            Jest gaz Hurra
            • Gość: zawiedziony Re: podzamcze Billa ok 16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 15:31
              a już myślałem ze podzamcze będzie cały tydzień grillować na balkonach :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka