Gość: TnBd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 15:02 właśnie w radio Wrocław podano, że galeria zostanie otwarta w czerwcu 2010 roku, wszystko idzie z planem i że będzie tam również lodowisko :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol2 Re: Victoria IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.09, 15:15 mają też głowę robić galerię na takim zadupiu gdzie psy dupami szczekają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Victoria IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 22.07.09, 15:18 nie martw się - głowę z pewnością mają lepszą niż ty ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Victoria IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.09, 17:56 ty mając neta z ewab nie masz w ogóle głowy... bo trzeba być bez głowy by korzystać z ich usług Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pavlos Re: Victoria IP: *.19.37.lan.e-wab.pl 22.07.09, 18:23 mamy tego samego neta bucu co ty w dialogu (ekonet kupuje od nich łacze, z tym że ty musisz utrzymywać telefon. finito i nie mądrz się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --- Re: Victoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 18:31 jak chcesz coś wnieść do tematu to napisz a nie zaśmiecasz i trolujesz. e-wab nie ma nic wspólnego z victorią i to czy jest dobry czy nie to temat na inny temat. Co do lokalizacji to chyba lepiej tutaj niż pomiędzy tesco a realem. ja jestem za taką lokalizacją i czekam też na magnolię. centrum miasta a wyjść wieczorem można tylko z psem bo nic innego nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Victoria IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 24.07.09, 06:18 jeśli chodzi o magnolie to niestety wiadomości nie są najlepsze. na chwilę obecną to ciężko im w ogóle ze sprawami formalnymi, więc czy galeria powstanie? hmm.. :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Victoria IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.07.09, 13:50 z victorią też były problemy więc nie perdol śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Victoria IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 24.07.09, 14:44 problemy mogą być mniejsze i większe i troche kultury dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Victoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 00:16 dzisiaj przejeżdżałam obok budowy i muszęstwierdzić, że faktycznie prace idąpełną parą.Ostatnio widziałam w zasadzie plac budowy w okolicach maja, czerwca.Mam nadzieję, że Victoria zmieni oblicze Sobięcina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostecki Re: Victoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 18:07 Tak.a sobiecin napewno odcisnie pietno na Victorii:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akostecki Re: Victoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 23:24 chyba nie masz racji, zresztąprzekonamy się niebawem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostecki Re: Victoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 23:27 Ja bardzo chce nie miec racji..Tylko jak patrze na te sklepy z zaspawanymi blacha witrynami na I-go maja to mam obawy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Victoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 12:58 trochę optymizmu, wszystkim będzie zależało, by było ładniej, bo więcej klientów, no i jeszcze więcej osób może przyjeżdżać z okolic. Jak postarają się o w miarę ciekawe sklepy i dla każdego to przecież tym z Kamiennej Góry, czy Jeleniej będzie bliżej do Victorii niż do Wrocka. Zresztą dodam, że jak ostatnoi byliśmy na Bielanach, to w tych sklepach trudno coś wybrać, same szmaty. Naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostecki Re: Victoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 13:04 Dobra karolinko:-)) Zarazilas mnie optymizmem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Victoria IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.09, 13:11 To zobaczcie jak prosperują sklepy w tych mini galeriach w Auchan, Tesco, rozmawiam z właścicielami niektórych tych sklepów i mówią otwarcie że jest lipa straszna, ludzi nie stać na ekskluzywne produkty jak buty za 700zł, garnitury po 2tys, wiele sklepów ma zamiar zwijać interes. Tak więc się zastanówcie co będzie w Viktori, ludzie tam będą chodzić na wycieczki a nie zakupy, to jest Wałbrzych nie Wrocław, poziom życia jest kilkukrotnie niższy więc dwa wielkie obiekty handlowe (viktoria i magnolia) tym bardziej nie mają tu szans na sukces. Odpowiedz Link Zgłoś