Dodaj do ulubionych

firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 16:25
Ostrzegam wszystkich przed tą firmą. Drzwi maja fajne, ceny
tez ciekawe, pan ktory przychodzi spisac umowę calkiem
konkretny.
Natomiast dalej juz zaczynaja sie schody, pan ktory odbiera
telefony w siedzibie firmy, jest chamski , nieuprzejmy , i
robi łaskę ze udzieli jakichkolwiek informacji. Szkoda, bo
myslalam ze teraz dba sie o klienta a nie miesza go z
błotem, widocznie sie mylilam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zuzia Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 17:39
      Inka w takiej sytuacji OLEJ ich CIEPŁYM MOCZEM. W Wałbrzychu firm montujących i
      sprzedających drzwi lub okna jest pod dostatkiem. Jest w czym wybierać
      • Gość: Inka Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.09, 13:46
        wlasnie , chyba jest duzo a masz jakis konkretny namiar na
        jakas dobra firme?
        • Gość: Zuzia Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 20:24
          www.firmy.net/okna-i-drzwi,walbrzych.html
          • Gość: Zuzia Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 20:26
            firmy.nieruchomosci-online.pl/okna-i-drzwi,walbrzych.html
      • Gość: fgdfg Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.03.10, 16:19
        dfgd
    • Gość: muratex Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 11:57
      Nie ładnie Inka(droga i jakże potrzebna konkurencjo)Każdy przecież
      może sprawdzić(dzwoniąc do nas) że u nas dyżur tel. pełnią kobiety.
      Pozdrawiam Zespół Muratex
      • Gość: Inka Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 16:06
        A widzisz , to chyba nie znasz swojej firmy, bo ja nie
        jestem z konkurencji. Jestem Wasza niedoszla niestety
        klientka. Drzwi wstawilam sobie w innej firmie i jestem
        zadowolona. Z Was tez pewnie bylabym zadowolona gdyby nie
        ten buc ktory odbieral telefony (moze panie byly na urlopie).
      • Gość: były klient Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: 193.59.76.* 22.09.09, 22:54
        Pewnie że dyżur pełni jakaś pani tylko że g...o robi. W kółko tylko mówi mi
        proszę czekać na ekipę oni się z panem skontaktują i usuną wadę a raczej
        niedbałość jak wynikła z ich montażu. Na tą chwilę czekam 4 tygodnie i dzwoniłem
        do was 4 razy i g....o. Ciągle słyszę tylko to samo (obiecanki).Jeszcze czekam
        miesiąc i składam sprawę do SĄDU!!!!!!!
        • motorlublin89 Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! 04.11.09, 12:05
          Jestem oszukaną klietka firmy muratex z LUBLINA
      • Gość: były klient Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: 193.59.76.* 29.09.09, 22:11
        Pewnie że dyżur pełni miła pani która "g...o wie " potrafi tylko mówić proszę czekać na telefon od ekipy montażowej i tak jest cały czas bo ekipa ma klientów w d.. .A tak naprawdę to może zwolnijcie tą panią i kupcie automatyczną sekretarkę która będzie mówiła w kółko " proszę czekać na telefon, proszę czekać na telefon, proszę czekać na telefon "
        • Gość: gosc Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.11.09, 17:11
          polecam Decor z pl Tuwima
      • Gość: klient ja tez tak uwazam IP: *.internetia.net.pl 17.12.10, 13:43
        przed chwila rozmawiałam z gościem z tej firmy, nie chciał mi nic powiedzieć o drzwiach, które sprzedają, bo on nic nie wie o ofercie, tylko umawia z konsultantem, tylko chce wziąć dane klienta
    • stevex Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! 08.11.09, 14:50
      Teżsiępodpisuje pod tym - ta firma to oszuści !! Próbowali mi wstawić uszkodzone
      drzwi niezgodne z zamówieniem, futryna wyglądała jak ze złomowiska.Monterzy
      chamscy zabrudzuli klatke schodową i cale mieszkanie. Ostrzegam !!
      • Gość: Inka Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 06:22
        A wiec jednak mialam racje, ze zrezygnowalam ( na szczescie
        w pore ) z Waszych uslug. Smutne to bo ja myslalam ze w
        naszych czasach juz nie ma niesolidnych firm , ktore nie
        licza sie z klientami.
        • Gość: Oszukany Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: 193.59.76.* 18.01.10, 16:04
          Witam !

ja czekam na reklamacje od tej p... firmy juz 4 miech
    • Gość: magda Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 21:34
      dziekuję Ci bardzo za ostrzezenie wlaśnie mialam zamówic u nich drzwi ale jak czytam te wypowiedzi to sobie daruje dzieki
    • Gość: ona1 Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.01.10, 01:10
      nie jest tak źle
    • Gość: niezawodolona Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: 89.230.126.* 05.03.10, 11:29
      mi ten chamski pan nawet nie odebrał, nie znalazłam nikogo w tej
      firmie, kto by przyjął zażalenie odnośnie zachowania pracowników jak
      i kiepsko zamontowanych drzwi!!!!
      • Gość: zadowolony Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: *.chello.pl 12.03.10, 13:55
        Drzwi mają solidne i eleganckie,ekipa musi trochę zabrudzić,chociaż
        u mnie też się nie uśmiechali,ale pracę wykonali estetycznie bo
        trzeba dopilnować potem sprawdzić a na końcu zapłacić,polecam
        muratex z NAMYSŁOWA,duży wybór i kolorystyka,bo w polsce są ze 4
        firmy o tej nazwie i montują także drzwi,nie polecam z Lublina,
        Wałbrzycha i Gliwic,polecam Namysłów z czystym sumieniem.
        • Gość: slivca dajcie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 18:01
          Jestem z Krakowa ul. Krowoderskich Zuchów 15(numer mieszkania do wiadomości
          redakcji),wybrałam ofertę firmy Muratex,oczernić w dzisiejszych czasach przez
          net można każdego,potem wysoką pozycję ciężko odbudować,przykład znamy z
          telewizji,jestem zadowolona,mam drzwi metalowe firmy Delta,do tej pory nie
          potrzebowałam zgłaszać reklamacji,moim zadaniem jest likwidować takie przypadki
          oczerniania różnych firm,nie rozmiem INKA i ZUZIA wzbudzasz u klientów
          przyszłych i obecnych tej firmy pewne obawy,dlaczego to robisz?,jaki masz cel
          oczerniać tą firmę.Podaj swój numer telefonu albo adres żeby potwierdzić swoje
          słowa,bo takie czcze pisanie może skońzcyć się źle,pisząc to wiem że masz
          świadomość że nie jesteście anonimowe,stop cyberprzestępcom,takich użytkowników
          trzeba izolować od komputera,dla czytelników tego postu,proszę tylko wpisać
          numer IP tego forum w wyszukiwarkę,tam znajdziecie ich wpisy na innych forach,to
          są ludzie niezadowoleni z życia,a co dopiero z drzwi.Pozdrawiam.Chętnie odzwonię
          na podany numer.Stop CYBERPRZESTĘPCOM.
        • Gość: czarna73 Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.10, 14:52
          Witam,
          polecam tą firmę!!! U mnie drzwi świetnie zamontowane.
          Polecam z czystym sumieniem.
          Jestem z Sandomierza.
          Pozdrawiam.
          • 64peter Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! 25.03.10, 19:34
            W tej sprawie konkurencja nie musi się wysilać i wypisywać zgryźliwości.Firma Muratex sama strzela sobie w kolano.Waszym słabym ogniwem jest obsługa klienta przez telefon-wspomniany w jednym z postów niekompetentny pan. Przetestował moją cierpliwość maksymalnie. Mam wrażenie, że ktoś z firmy tu zagląda. Póki co powstrzymam się od szczegółów.Byłbym zobowiązany za kontakt na 64peter@gazeta.pl. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za uwagę
    • Gość: hmm Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 00:10
      Jasne. I pewnie powiedzieli ci to pracownicy firmy, co?
    • Gość: Gość Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.10, 11:31
      Tam pieprzenie. Jeden drugiego podkopują albo chwalą. Forumowe
      reklamy/antyreklamy. Penie sąsiad zawistny albo konkurent
      • Gość: bolo Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: *.chello.pl 11.05.10, 18:39
        Zgadza się-pierdolenie,teraz można wypisywać co się chce,dzieci
        NEO,gdzie te czasy gdy była zdrowa konkurencja?A zapomniałem nigdy
        nie było.
    • Gość: Tonho Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! ŁÓDŹ IP: *.retsat1.com.pl 19.06.10, 09:13
      Ostrzegam Łódź przed firmą Muratex, u mnie zrobili wszystko ok bo się
      dowiedzieli że jestem z branży wykończeniowej i mam jakieś pojęcie, chociaż
      chcieli mi wstawić drzwi na starą futrynę ale poleciłem ich dalej i co: drzwi
      nie ten kolor co klient wybrał, za próg kolorowy kazali dopłacić mimo że w
      umowie był wpisany kolorowy, obróbka fatalna chłopaki uczyli się dopiero trzymać
      pace.
      • Gość: croaton Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! ŁÓD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.10, 11:24
        a do mnie przyjechali o czasie i zrobili tak jak chcialem wszystko oki
        jestem bardzo zadowolony
    • Gość: Gość Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: *.tvkdiana.pl 01.08.10, 02:14
      Nie dajcie się nabrać. Drzwi owszem założyli, choć z dwu
      tygodniowym opóźnieniem. Jednak popsuły się po pół roku. Usunięcia
      usterki na gwarancji nie doczekałam się do dzisiaj, tj. 7 miesięcy.
      SZCZERZE ODRADZAM. SĄ INNE UCZCIWE FIRMY
    • Gość: muratex Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: *.chello.pl 14.09.10, 22:17
      Jest Nam niezmiernie przykro, że przez
      tyle lat działania firmy znalazło się parę osób niezadowolonych
      o ile są to osoby wiarygodne, a nie konkurencja.
      Stwierdzam tak dlatego, iż przez 10 lat montowania drzwi nie
      posiadamy ani jednej nierozpatrzonej (rzeczowej) reklamacji - piszę
      rzeczowej ponieważ apropos skrzypiących drzwi - nikomu nie
      obiecywaliśmy dozgonnej konserwacji. Jednakże jeśli takie
      niezadowolone osoby istnieją zapraszamy do naszego działu
      reklamacji, a nie anonimowo wykrzykiwać
      na forum,dział reklamacji jest czynny i dostępy w dni robocze od 10.00-17.00
      dla każdego zadowolonego i niezadowolonego klienta oraz dział
      sprzedaży.Niestety takie fora mają to do siebie, że osoby zadowolone z naszych
      usług nie mają "interesu", by pisać pozytywne posty.
      • Gość: zadowolona Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: *.ostdsl.pl 16.09.10, 14:33
        U mnie (w Rzeszowie) ta firma montowała drzwi prawie rok temu i wszystko jest w najlepszym porządku. Wszystko poszło sprawnie, szybko i posprzątali ;)
        Prawdę mówiąc u mnie w bloku zamontowali co najmniej kilka sztuk, mnie polecił ich sąsiad i jestem zadowolona.
      • Gość: wiarygodny Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: 77.242.236.* 27.11.10, 10:07
        Może i rozpatrujecie wszystkie reklamacje, ale tak, jak moi poprzednicy, będę konsekwentnie, każdemu kto tylko wymieni nazwę firmy MURATEX, odradzać korzystanie z jej usług!!!!!!!!! Jedyne co można u was kupić, to same drzwi. Na szczęście nie wy je produkujecie! Monterzy nie mają doświadczenia! Obróbka drzwi, to jakaś kpina! Patrząc na to co wyprawiali mam wrażenie jakbym znalazł się w "Alternatywach 4". Może czas pomyśleć o przeprowadzeniu profesjonalnego szkolenia z zakresu montażu i wykończenia? I niech mi tu nikt z waszej firmy nie pisze o reklamacji, bo szlag mnie trafi! Montaż nowych drzwi, to nie buty, które w kartoniku zanosi się do sklepu! Najprościej jest zarzucić ludziom, że nie korzystają z reklamacji. Ciekawe, jak by ona wyglądała? Kolejne wyrywanie futryny i niszczenie wszystkiego co znajduje się w promieniu metra od drzwi? Mam gdzieś waszą reklamację i ryzyko, że znowu pojawią się u mnie "profesjonaliści"! Każdemu kto chce mieć dobrze zamontowane drzwi polecam skorzystanie z usług innej firmy, najlepiej takiej, którą z czystym sumieniem może polecić ktoś, u kogo usługa montażu drzwi była realizowana.
    • Gość: no i o to chodzi! Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! IP: 46.134.26.* 29.11.10, 13:02
      Najpierw pięknie ładnie, pitu pitu i jak już złoszysz autograf to wychodzą dopiero smaczki. Miałem podobną sytuację z oknami. Później to była tragedia...firma która sprzedawała winą obarczała producenta zaś producent wypierał się, twierdząc że to wina montażu...reklamacja została ostatecznie uwzględniona ale trwało to zdecydowanie za długo. Z drzwiami już zrobiłem inaczej. Kupiłem w porcie i od razu wziąłem montaż autoryzowany. Tak chyba najlepiej robić...Ja póki co nie mam żadnych problemów.
    • bartlomiejmaliszewski Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! 29.05.13, 14:19
      To nie prawda! Muratex ma bardzo dobre opinie, a tutaj konkurencja się udziel! Pracuje w dziale marketingu i CODZIENNIE DZWONIE DO KLIENTÓW MURATEX I PYTAM CZY SĄ ZADOWOLENI I JAKĄ MAJĄ OPINIĘ O FIRMIE MURATEX? OKAZUJE SIĘ ŻE 9 z 10 NASZYCH KLIENTÓW JEST ZADOWOLONYCH (tak, możemy to udowodnić!). Firma Muratex ma w branży dobrą opinię, a takie fora to folwark dla konkurencji. Konkurencjo kochana, prosimy przestańcie i weźcie się za prawdziwą obsługę Klienta, dając PRAWDZIWĄ WARTOŚĆ!
    • andrewtro Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! 28.08.13, 12:14
      zgadzam sie w 100% z kolegą, ale dodam jeszcze ze są niekompetentni , gdybym wiedział co to za firma nigdy bym do nich nie zadzwonił, przekonali mnie ceną ...no i zaczęło się, zgłosiłem reklamacje, po 3 miesiącach zagubili zgłoszenie, nikt nie informuje co sie dzieje w mojej sprawie jak sam nie zadzwonisz to nic nie wiesz, potem że nie uznają następnie wysyłają kolejnego montera i znowu czekać, drzwi się rozklejają a oni mają to gdzieś, niema kierownika i nigdy sie z nim niemożna skontaktować. Kupujcie drzwi w swoich miejscowościach przynajmniej można iść osobiście i sie upomnieć o swoje.
      • gosiagosiach Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! 23.10.13, 13:45
        ... No cóż, sama sobie jestem winna!!!! Nie sprawdziłam wcześniej opinii o firmie Muratex z Wrocławia, a raczej firemce muratex. Miało być tak pięknie solidny montaż, serwis gwarancyjny i pogwarancyjny...Drzwi i klamki owszem, ładne, ale tu broni się sama firma Porta KMI Poland ! Montaż i reklamacja tej usługi natomiast...to już inna bajka, a raczej horror ! W "firmie muratex", jak któryś z pracowników łaskawie odbierze telefon, jak ognia boi się przedstawiania! Dzieje się tak dlatego, że sposób zachowania i wymiany informacji jest niegrzeczny, niekompetentny i nieprofesjonalny, w razie skargi na powyższe, można sobie długo i szczęśliwie pisać na przysłowiowy Berdyczów!!! Tak więc zostałam ze "skaleczonymi" i niechlujnie zamontowanymi drzwiami czekając na reklamację, która być może zostanie przeprowadzona...Bo wszystkiego można się spodziewać po sposobie obsługi klienta w tej firemce. Jedyna nadzieja to to , że Firma Porta obiecała "przyjrzeć" się firemce muratex, bądź co bądź taki nieprofesjonalny montaż drzwi nie wpływa na dobrą markę produktu. Podsumowując SZCZERZE ODRADZAM !!!!
        • siugra55 Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! 20.12.14, 00:12
          JESTEM KOLEJNĄ "OFIARĄ" TEJŻE FIRMY.DRZWI PRZESUWANE ORAZ SKRZYDŁOWE >OK> ALE ZABRAKŁO POCHWYTU DO DRZWI PRZESUWANYCH! "PRZYWIEZIEMY PANI ZA TYDZIEŃ" I TAK OTO CZEKAM OD WRZEŚNIA !!!!!!MOJA CIERPLIWOŚĆ SIĘ SKOŃCZYŁA!!! ZAKUPIŁAM PRZEZ INTERNET 2POCHWYTY> ZAPŁACIŁAM 71.60>TERAZ BĘDĘ EGZEKWOWAĆ ZWROTU KASY NA PODSTAWIE PROTOKOŁU,W KTÓRYM MOWA,ŻE POCHWYTU BRAK. JEŚLI SPRAWA NIE ZOSTANIE ZAŁATWIONA POLUBOWNIE>WNIOSĘ POZEW DO SĄDU O ZWROT PONIESIONYCH KOSZTÓW>A I OPINIĘ TAKŻE TA FIRMA MA JUŻ ZSZARGANĄ.TEŻ WCZEŚNIEJ NIE ZAINTERESOWAŁAM SIĘ OPINIĄ PUBLICZNĄ NA TEMAT MURATEXU >>>WSTYD !!!!!
          • siugra55 Re: firma muratex -drzwi ostrzegam !!!!!!!!! 20.12.14, 00:15
            ZAPOMNIAŁAM DODAĆ,ŻE POCHWYTY,KTÓRE ZAKUPIŁAM PRZEZ INTERNET >>>CZAS OCZEKIWANIA 5 DNI :D A NIE TRZY MIESIĄCE I DO DZIŚ NIE MA !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka