Dodaj do ulubionych

Ortodonta w Wałbrzychu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 13:29
Proszę o opinie,gdzie udać się do ortodonty aby założyć stały aparat na zęby.
Obserwuj wątek
    • Gość: xXx Re: Ortodonta w Wałbrzychu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.08.09, 13:44
      chyba nie masz duzego wyboru Ossowscy albo w szczawnie ortodontka i
      to tyle na W-ch.
      • Gość: .................. Re: Ortodonta w Wałbrzychu IP: 78.8.142.* 20.08.09, 16:15
        I jeszcze dr.Rusin na czerwonego krzyża koło szpitala nr.2.Podobno
        najlepszy ortodonta
        • Gość: qqq123 Re: Ortodonta w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 18:54
          dr. Hanna Willak-Makowska na ul.Chrobrego sam do niej chodzę polecam
          u dr.Rusina jest bardzo dużo ludzi
          • Gość: janek Re: Ortodonta w Wałbrzychu IP: *.centertel.pl 25.08.09, 23:56
            Willak???????? przecież Ona jest pediatrą!, leczyłem się u niej za
            czasów dziecka, a jescze dwa lata temu prowadzałem do niej swoje
            dziecko i nie leczyc zęby! Może sie przekwalifikowała?!:)
    • Gość: e Re: Ortodonta w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 18:57
      Jaki jest mniej-więcej koszt takiego aparatu??
      • Gość: qqq123 Re: Ortodonta w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 18:59
        około 1500zł za jeden łuk , plus każda wizyta powiedzmy co miesiąc
        100zł
        • Gość: e Re: Ortodonta w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 19:21
          Przepraszam cię bardzo, jestem laikiem w tym temacie. Łuk to jest jedna szczęka,
          górna lub dolna?? Jak mam "bałagan" zarówno w górnej jak i dolnej szczęce to
          muszę liczyć 3000 zł? Plus oczywiście wizyty kontrolne. Jak długo się nosi
          aparat, jestem młodą osobą (19 lat), więc kości mam jeszcze w miarę plastyczne
          (mam nadzieję!!!). Pytam o czas bo nie wiem ile brać pod uwagę ewentualnych
          wizyt kontrolnych.
          • Gość: kn Re: Ortodonta w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 19:29
            Licz 1,5-2,5 roku tyle noszą osoby w wieku nastoletnim (oczywiście
            zależy od rodzaju wady). Ja kiedyś nosiłem ruchomy, chodziłem do doktor
            Ossowskiej i była miła, nazwałbym jej podejście profesjonalnym i co
            według mnie jest zaletą u lekarzy pamięta pacjentów(a przynajmniej jest
            przygotowana na wizytę). Jaka jest teraz to nie wiem(co do charakteru),
            bo do niej bezpośrednio nie chodzę.
    • Gość: 16stka Re: Ortodonta w Wałbrzychu IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 23:52
      Ja polecę doktor która przyjmuje w Szczawnie na ul. Okrężnej.
      Joanna Makowiecka Zielińska.
      U niej zakładałam aparat, jest miła sympatyczna i zna się na rzeczy.
      • Gość: iza Re: Ortodonta w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.09, 08:26
        noszę aparat już 2,5 roku i chyba niedługo będzie koniec, czy doktor
        Makowiecka Zielińska jest dobra nie wiem - u niej się leczę i efekt
        jest ale jak by to wyglądalo gdzieś indziej nie wiem, niedawno z
        romowy z moim klientem-dentystą wywnioskowalam, ze jednak są lepsi a
        najlepiej leczyć się we Wrocławiu
        aparat jeden kosztuje ok 1500 zł (góra albo dół), a zatem calość
        3000 zł - ortodonta może rozłożyc jego spłatę na raty, wizyta
        generalnie raz w mieisącu 100 zł, leczenie dotyczy łącznie góry i
        dołu
        pozdrawiam
        • Gość: v Re: Ortodonta w Wałbrzychu IP: *.sattom.pl 23.08.09, 19:12
          ja polecam dr Rusina w Stomaxie!
          • Gość: as Re: Ortodonta w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.08.09, 22:17
            Ja również polecam doktora Rusina. Chodziłam do niego na wizyty i jestem zadowolona z efektu. Doktor jest bardzo miły, zna się na rzeczy i odpowie na każde pytanie pacjenta.
            • Gość: Pacjent Re: Ortodonta w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.09, 20:40
              Tylko dr Marta Ossowska! Jestem jej pacjentem od kilku miesięcy, efekty są już teraz zadowalające. Bardzo sympatyczna, dokładnie tłumaczy całe leczenie, wizyty kontrolne odbywają się zawsze w terminie i najważniejsze jest to, że zna się na tym, co robi. No i gabinety świetnie wyposażone, eleganckie, czyste.
            • Gość: agus Re: Ortodonta w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.09, 12:24
              hej wiecie moze jakie sa ceny aparatow kosmetycznych u Pani
              Ossowskiej i innych???prosze o odp
              • Gość: Lady Re: Ortodonta w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 13:47
                Ja zakończyłam leczenie u doktor Makowieckiej-Zielińskiej i z całą
                odpowiedzialnością mogę ją polecić. Nie jest droga jeżeli
                porównujemy ceny dobrych stomatologów np. z Wrocławia a ząbki
                prostuje naprawde dobrze. Miałam straszny bałagan a ząbki aparatem
                wyleczyła mi w 1,5 roku. Efekt jest super! Polecam ją jest miła,
                odpowie na każde pytanie, mozliwość opłatności w ratach w trakcie
                leczenia. Dla chętnych podam nr telefonu. Dodam że przyjmuje również
                w viadencie na wrocławskiej
                • Gość: agus Re: Ortodonta w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.09, 15:48
                  jak mozna to prosilabym numer,nie slsyzalam o tej ortodontce
                  szczerze mowiac,pozdrawiam
              • Gość: pt Re: Ortodonta w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.09, 19:25
                Za "zwykły" łuk płaci się 1500 złotych, a kontrole są po 100 złotych. Kwot aparatów estetycznych nie pamiętam, ale były powyżej 2 000 złotych za jeden łuk :)
                • Gość: Lady Re: Ortodonta w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 13:41
                  Podaje namiary na ortodontkę
                  Joanna Makowiecka- Zielińska
                  ul. Okrężna 22 w Szczawnie Zdr.
                  tel. 0748432917
                  przyjmuje też w Viadencie na Wrocławskiej ale nr prosiłabym wziąść z
                  ich strony bo mają. Znajdziecie w wyszukiwarce. Pozdrawiam i
                  namawiam na prostowanie ząbków. Nie jest to straszne, bolesne czy
                  wstydliwe a efekt jst fenomenalny!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka