yggdrasill_1987 17.07.06, 12:59 Wiem, że nie na temat, ale mnie normalnie jako tegorocznego maturzystę szlag jasny trafia. Widzieliście co ten idiota wymyślił?! Tłuki, które nie zdołały zdobyć nawet 30% będą miały świadectwo dojrzałości... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Roman Edukator 17.07.06, 13:32 Produkcja ciemnej masy po prostu - wiadomo, że ciemną masą najłatwiej sterować. Odpowiedz Link
monikaannaj Re: Roman Edukator 17.07.06, 13:36 produkcja tej ciemnej masy to moim zdaniem nie przez wreczenie swiedectw maturalnych z 30 punktów sie odbyła, tylko trawała od 5 lat... (tyle zdaje sie trwa nauka w technikum). Odpowiedz Link
yggdrasill_1987 Re: Roman Edukator 17.07.06, 23:26 Ale ta ciemna masa nie zasługuje na świadectwo dojrzałości. Odpowiedz Link
edico Re: Roman Edukator 18.07.06, 09:21 Ale tak właśnie wygląda ta katolicka dojrzałość w rękach LPR i jego wodzów!!! Odpowiedz Link
taus W IV RP Żeby być dojżałym nie trzeba być nawet 17.07.06, 16:24 półinteligentem wystarczy 31 % Odpowiedz Link
miriam_73 Re: W IV RP Żeby być dojżałym nie trzeba być nawe 17.07.06, 16:55 Tobie i tak nic nie pomoże. Kup sobie słownik języka polskiego. Bo aż zęby bola jak sie widzi takie "kfiatki". Odpowiedz Link
taus Re: W IV RP Żeby być dojżałym nie trzeba być nawe 17.07.06, 23:28 Ja już mature mam i wcale nie tegoroczną. Odpowiedz Link
nelsonek Re: W IV RP Żeby być dojżałym nie trzeba być nawe 20.07.06, 23:56 Bez obrazy, ale nie widacMam nadzieje, ze masz dysortografie Odpowiedz Link
adam81w Re: Roman Edukator 17.07.06, 17:06 yggdrasill to nie jest najgorszez ta matura , najgorsze jestto ze taki tluk moze dzieki tej decyzji dostac sie na studia bo np jeden z przedmiotow poszedl mu genialnie na 98 procent ale z powodu innego przedmiotu by nie zdal . tymczasem teraz moze zabrac miejsce na studiach komus kto ma legalnie zdobyta mature . Kurde raz ze to glupota bo to co zrobil roman to zmienianie zasad gry w czasie gry po drugie , to nie fair wobec uczniow gdzie jeden uczen uczyl sie do jednego przedmiotu a inni do wszystkich . Odpowiedz Link
yggdrasill_1987 Re: Roman Edukator 17.07.06, 23:20 Wiesz w czym jest problem? W głowie mi się nie mieści, że można nie napisać podstawy na 30% !!! Wytłumaczę to na swoim przykładzie. Mieliśmy 1 godzinę fizyki w tygodniu, przerabialiśmy samą teorię, zero zadań. Za fizykę zabrałem się w ferie zimowe, co daje ok. 4 miesięcy nauki. W te 4 miesiące, początkowo kompletnie nie rozumiejąc zadań, SAM się nauczyłem fizyki na tyle dobrze, że napisałem poziom podstawowy na 96%, a rozszerzony na 67%. Odpowiedz Link
vitmik co jest gorsze? decyzja romana o zaliczeniu matury 28.07.06, 12:24 przez matolstwo czy fakt, że nauczyciele, w wiekszosci należący do ZNP i głosujący zazwyczaj za lewizną źle przygotowywali przez 4 lata młodzież do matury. przypominam: ci ludzie zaczeli chodzic do technikum lub ogólniaka w roku2001 lub 2002, za rządów lewicy. gdzież wina romana,lpr,rydzyka etc etc w tym, że tylu nie zdłąo teraz matury? może zamiast protestować w marszach, wiecach i paradach , usiedli by nad ksiązkami i zakuli do egzaminów. Odpowiedz Link
yggdrasill_1987 Re: co jest gorsze? decyzja romana o zaliczeniu m 28.07.06, 17:21 System nie jest zły. Matura jest precież dla ludzi, a zdobycie tych 30% nie wymaga kosmicznej wiedzy. Chodzi o to, że niektórym się nie chciało uczyć, a Roman dobrodusznie ich za to nagrodził. Odpowiedz Link