Dodaj do ulubionych

Roman Edukator

17.07.06, 12:59
Wiem, że nie na temat, ale mnie normalnie jako tegorocznego maturzystę szlag
jasny trafia. Widzieliście co ten idiota wymyślił?! Tłuki, które nie zdołały
zdobyć nawet 30% będą miały świadectwo dojrzałości...
Obserwuj wątek
    • the_dzidka Re: Roman Edukator 17.07.06, 13:32
      Produkcja ciemnej masy po prostu - wiadomo, że ciemną masą najłatwiej sterować.
      • monikaannaj Re: Roman Edukator 17.07.06, 13:36
        produkcja tej ciemnej masy to moim zdaniem nie przez wreczenie swiedectw
        maturalnych z 30 punktów sie odbyła, tylko trawała od 5 lat... (tyle zdaje sie
        trwa nauka w technikum).

• yggdrasill_1987 Re: Roman Edukator 17.07.06, 23:26
          Ale ta ciemna masa nie zasługuje na świadectwo dojrzałości.
          • edico Re: Roman Edukator 18.07.06, 09:21
            Ale tak właśnie wygląda ta katolicka dojrzałość w rękach LPR i jego wodzów!!!
    • taus W IV RP Żeby być dojżałym nie trzeba być nawet 17.07.06, 16:24
      półinteligentem wystarczy 31 % smile
      • miriam_73 Re: W IV RP Żeby być dojżałym nie trzeba być nawe 17.07.06, 16:55
        Tobie i tak nic nie pomoże. Kup sobie słownik języka polskiego. Bo aż zęby bola
        jak sie widzi takie "kfiatki".
        • taus Re: W IV RP Żeby być dojżałym nie trzeba być nawe 17.07.06, 23:28
          Ja już mature mam i wcale nie tegoroczną.
          • nelsonek Re: W IV RP Żeby być dojżałym nie trzeba być nawe 20.07.06, 23:56
            Bez obrazy, ale nie widacMam nadzieje, ze masz dysortografie smile
    • adam81w Re: Roman Edukator 17.07.06, 17:06
      yggdrasill to nie jest najgorszez ta matura , najgorsze jestto ze taki tluk
      moze dzieki tej decyzji dostac sie na studia bo np jeden z przedmiotow poszedl
      mu genialnie na 98 procent ale z powodu innego przedmiotu by nie zdal .
      tymczasem teraz moze zabrac miejsce na studiach komus kto ma legalnie zdobyta
      mature . Kurde raz ze to glupota bo to co zrobil roman to zmienianie zasad gry
      w czasie gry po drugie , to nie fair wobec uczniow gdzie jeden uczen uczyl sie
      do jednego przedmiotu a inni do wszystkich .
      • yggdrasill_1987 Re: Roman Edukator 17.07.06, 23:20
        Wiesz w czym jest problem? W głowie mi się nie mieści, że można nie napisać
        podstawy na 30% !!! Wytłumaczę to na swoim przykładzie. Mieliśmy 1 godzinę
        fizyki w tygodniu, przerabialiśmy samą teorię, zero zadań. Za fizykę zabrałem
        się w ferie zimowe, co daje ok. 4 miesięcy nauki. W te 4 miesiące, początkowo
        kompletnie nie rozumiejąc zadań, SAM się nauczyłem fizyki na tyle dobrze, że
        napisałem poziom podstawowy na 96%, a rozszerzony na 67%.
    • yggdrasill_1987 JUPI ^_^ 19.07.06, 17:35
      Dostałem się na studia. BEZ POMOCY ROMANA
      • vitmik co jest gorsze? decyzja romana o zaliczeniu matury 28.07.06, 12:24
        przez matolstwo czy fakt, że nauczyciele, w wiekszosci należący do ZNP i
        głosujący zazwyczaj za lewizną źle przygotowywali przez 4 lata młodzież do
        matury.
        przypominam: ci ludzie zaczeli chodzic do technikum lub ogólniaka w roku2001
        lub 2002, za rządów lewicy. gdzież wina romana,lpr,rydzyka etc etc w tym, że
        tylu nie zdłąo teraz matury?
        może zamiast protestować w marszach, wiecach i paradach , usiedli by nad
        ksiązkami i zakuli do egzaminów.
        • yggdrasill_1987 Re: co jest gorsze? decyzja romana o zaliczeniu m 28.07.06, 17:21
          System nie jest zły. Matura jest precież dla ludzi, a zdobycie tych 30% nie
          wymaga kosmicznej wiedzy. Chodzi o to, że niektórym się nie chciało uczyć, a
          Roman dobrodusznie ich za to nagrodził.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka