Dodaj do ulubionych

wkrótce wybory!

18.10.06, 06:14
Własnie, podyskutujmy na ten temat.Na razie w Nieporęcie nic na ten temat nie widac i nie slychać.
Od czasu do czasu słyszę różne opinie na temat dzisiejszych władz, raz dobre,raz zle,z przewagą tych pierwszych.Mieszkam ponad piętnaście lat w Nieporęcie, obserwuję zmiany jakie tu zachodzą. Moim zdaniem nie jest żle. Zmiany makro jakie tu zachodzą są widoczne, ale gdy zastanowię się co one znaczą dla mnie, to wydaje mi się, że nie są one skierowane do mnie. Nie czuję się emocjonalnie zwiazany z miejscem mojego zamieszkania.
A jaka jest Twoja opinia na ten temat?
Obserwuj wątek
    • chaladia Re: wkrótce wybory! 18.10.06, 18:54
      Czy osobnik z Rady Legionowa, posiadający działkę obok kościoła w Józefowie,
      który odmówił zgody na przejście przez jego grunt wodociągu (przez co trzeba
      było rozwalać jezdnię, a w przyszłości wstrząsy od ruchu pojazdów nie wyjdą
      wodociągowi na zdrowie), a ponadto nie zgodził się na ułożenie chodnika przy
      jego działce (przez co w chodniku będzie "przerwa", którą trzeba będzie
      obchodzić po jezdni) ubiega się o re-elekcję?

Niestety, Ustawa o Ochronie Danych Osobowych uniemożliwia podanie nazwiska...
      • c.o.g.i.t.o Re: wkrótce wybory! 19.10.06, 00:59
        oczywiscie ze tak:) tylko ze do rady powiatu...lista pod adresem:
        wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/komListyRada.html?okreg=140800-RDA/1
        • chaladia Re: wkrótce wybory! 19.10.06, 19:28
          I wybiorą go po tym wszystkim?
          Przecież to zaprzeczenie postawy społecznika?
        • pam_pa_ram_pam To znaczy która lista? 21.10.06, 11:54
          Podałeś link do Państwowej Komisji Wyborczej, który pokazuje WSZYSTKIE listy
          wyborcze. Podaj choć numer pozycji i nazwę listy...
          • emde5 Re: To znaczy która lista? 21.10.06, 18:41
            Smutno mi,bo tylko 4 osoby wypowiedziało się na poruszony temat.Stanowi to ok 0,015% ogólnej ilości mieszkańców gminy.Czy to oznacza, że ludzi to wcale nie interesuje,że nie wierzą, iż ich udział w wyborach coś zmieni.Listy i kolejność na nich została juz ustalona.
            • chaladia Re: To znaczy która lista? 21.10.06, 22:51
              Raczej, że mało kto to Forum czytuje.
              Spróbuj napisać to samo na Forum "Gmiany nad Zalewem Zegrzyńskim" i na
              Forum "Grabina".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka