19.10.04, 09:34
dzien dobry wszystkim forumiakom.
wszystko jest cacy z jedym malym wyjatkiem. zastanawiam sie czy tak w
rzeczywistosci nie nie macie o czym gadac? to wasze forum jest nudne jak
flaki z olejem! to wyglada zupelnie jak wejherowskie zycie kulturalne i
rozrywkowe. wypisujecie tylko co sie gdzie toczy i to w sumie wsio. no moze
jeszcze ktos zapyta co sadzi na temat pizzerii lub dentysty.
nie sadzicie, ze to jest troche zenujace.
ps. mam nadzieje, ze ktos to przemysli.
milego deszczowego dnia dla wszystkich.
Obserwuj wątek
    • to_man Re: zalamka 19.10.04, 15:00
      rikas7773 napisał:

>> wszystko jest cacy (...) jak flaki z olejem!
      > ps. mam nadzieje, ze ktos to przemysli

Faktem jest, że gdyby wszyscy malkontenci napisali tu choć jedno słowo,
      bylibyśmy bardzo popularni. Niemniej jednak forum jest otwarte dla każdego i
      nie załamuj się, rzuć tematy, może ktoś się przyłączy.Pozdrawiam.
    • astria1 : zalamka rikasa :-) 19.10.04, 16:09
      Noooooo z gardła mi te słowa wyciągnąleś :-)))

Wiesz tatuś powiadali ze najlepiej to siedzieć na dupeczce i zrzędzić :)

Taak- i faktycznie mu przyznaję rację - BO TO ... N A J P R O S C I E J S Z E !
      a nie wpadła Ci do głowki przypadkiem myśl aby coś samemu spróbować coś tu
      zmienić ? jak Ci nie pasuje w tej chwili i tak milutka tu atmosfera to spróbuj
      sam się właczyć - na pocieszenie dla Ciebie to akruat my sami świetnie bawimy
      się na innych forach a to forum kulturalnie odwiedzamy i choć troszkę przy
      zyciu pragniemy utrzymać :-))))) i napewno nie ma to związku z tym jakim jest
      nasze miasto - miasto jest tym czym ludzie dla niego...

pzdr milutko :-)

Anna
      Ps. Czy jestes jestes mieszkancem Wejherowa (lub okolic)? :-).... wiesz .... bo
      w naszym miescie są naprawdę sami fajni. mili, zycliwi i usmiechnięci
      ludzie ! :-)
      • to_man Re: : zalamka rikasa :-) 20.10.04, 00:44
        astria1 napisała:

> Ps. Czy jestes jestes mieszkancem Wejherowa (lub okolic)? :-).... wiesz ....
        bo
        > w naszym miescie są naprawdę sami fajni. mili, zycliwi i usmiechnięci
        > ludzie ! :-)
        >
        I NIKT TEGO NIE JEST W STANIE ZMIENIĆ.
        • astria1 Re: : zalamka rikasa :-) 20.10.04, 09:34
          to_man napisał:

--> >
          > I NIKT TEGO NIE JEST W STANIE ZMIENIĆ.

Własnie !!!

Wara komuś gdyby nawet próbowal :)))))))))))))))))
          • to_man Re: : zalamka rikasa :-) 20.10.04, 09:37
            Aniu, Ty jesteś straszny radykał! Nie wolno zastraszać ludzi, niech próbują :)))
            • to_man Re: : zalamka rikasa :-) 20.10.04, 09:42
              Ważne, że my się nie damy zwieść zgubnym podszeptom płynącym z wiadomych nam
              źródeł nieprzyjaznych temu forum (ha, pamiętasz jeszcze zwroty tego typu?)
              • astria1 Re: : zalamka rikasa :-) 20.10.04, 13:57
                Jeszcze /...... pamiętam :-))))))))))))
                • vika411 Re: : zalamka rikasa :-) 20.10.04, 15:39
                  Jestescie oboje bez serca! Faceta zeby bola, dlatego jest w zlym humorze i
                  prosi o opinje na temat dentystow w tym grodzie a WY na niego huziaaaa!!!
                  Wstydzcie sie!
                  Ja mu doradze bo mi go zal:
                  Za laskiem, gleboko na poludnie , za gorkami Kalwarii sa ruiny starej kuzni.
                  mieszka tam potomek kowala, ktory fachowo zeby wyrywa bolace wielkimi obcegami.
                  Trzeba tylko rozdziawic gebe a on wtedy lapie za zab( nie zawsze wlasciwy)i
                  ciagnie. Trzeba za nim latac wtedy dokola starej wygudki za stodola az do
                  skutku. Jak to nie momaga to , stara potomka kowala wtedy wrzasnie:
                  -A trzymaj go mocno bo ucieknie!!!- i machnie delikwentowi przed nosem
                  rozpalonym do czerwonosci zelastwem i...po bolu!Delikwent mdleje a wtedy okadza
                  go wegielkami z paleniska i albo ozyje, albo wiecej zrzedzic nie bedzie mial
                  okazji.W jednym i drugim wypadku bol przechodzi jak reka odjal!Polecam:-)
                  • vika411 Re: : zalamka rikasa :-) 20.10.04, 15:42
                    A na bolace zeby pizza nie pomoze. Zwlaszcza twarda! wniosek prosty: Nie chodz
                    nigdy do pizzerii!
                    pozdrawki:-)
                  • astria1 Re: : zalamka rikasa :-) 20.10.04, 21:15
                    heheheheheh :-)) ale biednemu się dostało ojjj dostało,,,,...:-)))

• to_man Re: : zalamka rikasa :-) 20.10.04, 23:01
                      Słuchajcie, miłe Panie, my to jednak umiemy zachęcić. Ciekawe, czy się jeszcze
                      odezwie (po powrocie od rekomendowanego tu dentysty).
                      • astria1 Re: : zalamka rikasa :-) 21.10.04, 11:53
                        Ależ oczywiscie !! Rikas się odezwie bo my go i tak lubimy :-)
                        • to_man Re: : zalamka rikasa :-) 21.10.04, 13:54
                          jesteś pewna? Nawet jak miał taki zamiar to po tym "i tak" mamy szanse równe
                          zeru. Chociaż fajnie by było, przynajmniej byłyby kontrowersyjne opinie.
                          Pamiętasz jak ja tu zaczynałem i usiłowałem ciotce wytłumaczyć niestosowność
                          tego Wiej... Co prosiłem, żeby ta 500 była beze mnie tylko w sytuacji skrajnego
                          przymusu?
                          I to se vrati pane Havranku.
                  • to_man A propos dentysty 20.10.04, 22:52
                    Vika, nie wiem, czy ktoś Ci już to mówił, jesteś naprawdę wspaniała.
                    • vika411 Re: A propos dentysty 21.10.04, 14:45
                      Ty bedziesz wspanialszy jak mi zalatwisz te sprawy...nasze.., jakby to
                      rzec......hm...lozkowe...Jedno lub dwa beda potrzebne:-)
                      • vika411 Re: A propos dentysty 21.10.04, 14:47
                        Najlepiej na jutro...:-(
                        No a przede wszystkim tez bedziesz?! Koniecznie musisz z osoba towarzyszaca
                        jesli wola:-)
                        Zapomnialam dodac...
                      • to_man Re: A propos dentysty 21.10.04, 14:48
                        No wreszcie, jesteś, żyjesz. Nie mów publicznie za dużo, no wiesz, chodzi też o
                        mnie. Właśnie dlatego Cię tak szukam. Dobra, uzgadniam i dam znać
                        • vika411 Re: A propos dentysty 21.10.04, 14:52
                          Ok.Zaraz wychodze z domu ale komore wezme.Wieczorem wroce.
                          Wychodze z domu za okolo godzine. siostrzeniec przyjezdza i bedzie kilka osob z
                          Czwormiasta:-)
                          • to_man KOBIETO ! 21.10.04, 14:59
                            Strasznie się cieszę, że wzięłąś komórę. To przekręć do mnie. hahaha. Dałaś nr
                            domowy a @ żadnej dla odmiany też nie przysłałaś
                            • vika411 Re: KOBIETO ! 21.10.04, 15:05
                              to ide pisac malpisko.
                              Na razie jestem...na domowym:-)
                              • astria1 Boszeee !! 21.10.04, 16:41
                                No naprawdę !!!! w Wjehrowie nic a nic się nie dzieje...

:-))))))))

a to od niedawna centrum hamakowego zarządzania i ciekawe kto o tym wie
                                :-)))))))

oczywiscie oprocz mnie viki, nann i To_mana :-)))a i Ja_exa :-) a gdzie On.... ?
                                • vika411 Re: Boszeee !! 21.10.04, 17:25
                                  Ex wsiakl! A moze on chce byc Ex Wekherowianin?! Skad wiesz??????? moze nas juz
                                  nie kocha?! Bosze, boszszszeeeeee...placz i zgrzytanie zebow nas czeka z zalu!
                                  Na sszczescie mamy tu innych fajnych forumkowiczow :-) Niestety a przydalby sie
                                  jak nie wiem co! Jaex! odezwij sie bo tesknimy za Toba jak slowik za wiosna!
                                  A centrum dowodzenia hamakiem trzeba wzbogacic nowymi nickami:-)
                                  przywloke je tu :-)Wtedy nawet gdynia nam nie da rady...Zreszta na hamaku juz
                                  powstala unia o nazwie Czwormiasto:-)
                                  a mnie sie marzy pieciomiasto albo szescio:-) zaczynamy propagowac Wejherowo:-)
                                  Dobrze to zrobi i nam i miastu:-)
    • rikas7773 odpowiedz 24.10.04, 21:56
      witam wszystkich ponownie.
      to nawet zaczelo byc ciekawe co mi napisaliscie. szkoda tylko, ze nie wszyscy
      zrozumieli o czym pisalem. mimo wszystko dzieki, ze sie zainteresowaliscie
      tematem. ktos pytal czy jestem mieszkancem wejherowa. odpowiedz brzmi: TAK.
      poza tym ktos mi sugerowal, ze w wejherowie sa sami fajni, mili i sympatyczni
      ludzie. to prawda.znam osobiscie wielu.
      co do dentysty to na szczescie nie jest mi potrzebny ale dzieki za rade.
      ps. nie jest mnie tak latwo zniechecic. :)))

pozdrawiam i zycze spokojnego poniedzialku
      • to_man Re: odpowiedz 24.10.04, 22:42
        Witaj. Fajnie, że zaglądasz, myślę, że po tak cieplutkim ;-))) przyjęciu
        będziesz tu coraz częściej.
        Wydaje mi się, że nikt nie chciał Cię zniechęcić. No i musisz przyznać, że i
        Tobie się to nie udało.
        pzdr
        • rikas7773 Re: odpowiedz 31.10.04, 23:29
          witam pana to_mana.
          a zagladam zagladam od czasu do czasu gdy mam czas. pomimo roznych uwag
          dotyczacych spraw dotyczacych tego co ludzie pisza to milo jest zajzec
          na to wejherowskie forum i zobaczyc, ze to miasto troche zyje i ludzie
          cos probuja stworzyc. tym fajniejsze dla mnie jest to forum, ze wieksza czesc
          roku spedzam poza Polska i czasem moge sie dowiedziec o tym co sie wydarzylo w
          wejherowie. a znam sporo ludzi z wejherowa i czasem pewne wydarzenia sa mi
          znajome. i to tymczasem na tyle.
          serdeczne pozdro.
          • to_man Re: odpowiedz 31.10.04, 23:33
            dzięki, również. Będziemy się starali, mam nadzieję, razem. A pana to_mana się
            ładnie rymuje ale może jednak, no nie wiem jak to powiedzieć, trochę się
            kryguję ale może ... :-)))))) Lepiej jak tu nikt nam w tym kawałku Wejherowa
            panować nie będzie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka