minkaa Re: Naładowałem 01.05.03, 23:50 dwunasty napisał: > i idę zapalić. Tylko się za głęboko nie zaciągaj, bo to niezdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Naładowałem IP: 195.205.189.* 01.05.03, 23:53 Czasami trzeba trzymac dym w plucach jak najdluzeej:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Naładowałem 01.05.03, 23:56 Gość portalu: ja napisał(a): > Czasami trzeba trzymac dym w plucach jak najdluzeej:-)))))))))) to ty jesteś stara dwunastego? Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Naładowałem 01.05.03, 23:57 Gość portalu: ja napisał(a): > Czasami trzeba trzymac dym w plucach jak najdluzeej:-)))))))))) Zalezy co się pali... Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Naładowałem 01.05.03, 23:58 dwunasty napisał: > Gość portalu: ja napisał(a): > > > Czasami trzeba trzymac dym w plucach jak najdluzeej:-)))))))))) > > Zalezy co się pali... A co wciągasz w płuca? Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Naładowałem 01.05.03, 23:59 minkaa napisała: > dwunasty napisał: > > > Gość portalu: ja napisał(a): > > > > > Czasami trzeba trzymac dym w plucach jak najdluzeej:-)))))))))) > > > > Zalezy co się pali... > > A co wciągasz w płuca? Tylko LM'y. Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Naładowałem 02.05.03, 00:01 dwunasty napisał: > minkaa napisała: > > > dwunasty napisał: > > > > > Gość portalu: ja napisał(a): > > > > > > > Czasami trzeba trzymac dym w plucach jak najdluzeej:-)))))))))) > > > > > > Zalezy co się pali... > > > > A co wciągasz w płuca? > > Tylko LM'y. Na pewno? Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Naładowałem 02.05.03, 00:02 minkaa napisała: > dwunasty napisał: > > > minkaa napisała: > > > > > dwunasty napisał: > > > > > > > Gość portalu: ja napisał(a): > > > > > > > > > Czasami trzeba trzymac dym w plucach jak najdluzeej:-)))))) > )))) > > > > > > > > Zalezy co się pali... > > > > > > A co wciągasz w płuca? > > > > Tylko LM'y. > > Na pewno? Yhyy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ty Re: Naładowałem IP: 195.205.189.* 01.05.03, 23:59 dwunasty napisał: > Zalezy co się pali... I to jest sluszna odpowiedz :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Naładowałem 02.05.03, 00:00 Gość portalu: Ty napisał(a): > dwunasty napisał: > > Zalezy co się pali... > > I to jest sluszna odpowiedz :)))))))) ;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Naładowałem IP: 195.205.189.* 02.05.03, 00:02 No wiesz ....palic mozna jeszcze glupa ...:-))) szczegolnie po ... Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Naładowałem 02.05.03, 00:03 Gość portalu: on napisał(a): > No wiesz ....palic mozna jeszcze glupa ...:-))) szczegolnie po ... No noo.. po czym, po czym? Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Naładowałem 02.05.03, 00:04 Gość portalu: on napisał(a): > No wiesz ....palic mozna jeszcze glupa ...:-))) szczegolnie po ... Ale to chyba nie jest normlane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Naładowałem 02.05.03, 00:06 A ja lubię sobie zapalić coś nienormalnego.. Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Naładowałem 02.05.03, 00:07 minkaa napisała: > A ja lubię sobie zapalić coś nienormalnego.. UWażaj żeby się normalny nie obraził ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Naładowałem 02.05.03, 00:07 dwunasty napisał: > minkaa napisała: > > > A ja lubię sobie zapalić coś nienormalnego.. > > UWażaj żeby się normalny nie obraził ;)) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MY Re: Naładowałem IP: 195.205.189.* 02.05.03, 00:07 Dla wariata normalni sa nienormalni...znasz rejest wariatow ? Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Naładowałem 02.05.03, 00:08 Gość portalu: MY napisał(a): > Dla wariata normalni sa nienormalni...znasz rejest wariatow ? Ja, ty, on, my ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Naładowałem 02.05.03, 00:09 dwunasty napisał: > Gość portalu: MY napisał(a): > > > Dla wariata normalni sa nienormalni...znasz rejest wariatow ? > > Ja, ty, on, my ;)))) Wy to już chyba macie w czubie Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Naładowałem 02.05.03, 00:10 minkaa napisała: > Wy to już chyba macie w czubie Oj mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wy Re: Naładowałem IP: 195.205.189.* 02.05.03, 00:09 Ta ...a ten myslal ze jest czlowiekiem .... Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Naładowałem 02.05.03, 00:10 Gość portalu: wy napisał(a): > Ta ...a ten myslal ze jest czlowiekiem .... któren? Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Naładowałem 02.05.03, 00:11 minkaa napisała: > Gość portalu: wy napisał(a): > > > Ta ...a ten myslal ze jest czlowiekiem .... > > któren? Minkaa długo kazałas na siebie czekac i.... Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Naładowałem 02.05.03, 00:12 dwunasty napisał: > minkaa napisała: > > > Gość portalu: wy napisał(a): > > > > > Ta ...a ten myslal ze jest czlowiekiem .... > > > > któren? > > Minkaa długo kazałas na siebie czekac i.... i co, upiłes się z samotności? Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Naładowałem 02.05.03, 00:13 Z samotności, czy nie. Ale jestes pierwszą nową od kiedy ja tu jestem. Wszyscy to stara gwardia... Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Naładowałem 02.05.03, 00:14 dwunasty napisał: > Z samotności, czy nie. Ale jestes pierwszą nową od kiedy ja tu jestem. Wszyscy > to stara gwardia... A tu cie boli.. Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Naładowałem 02.05.03, 00:15 minkaa napisała: > dwunasty napisał: > > > Z samotności, czy nie. Ale jestes pierwszą nową od kiedy ja tu jestem. > Wszyscy > > to stara gwardia... > > A tu cie boli.. JA wie, czy zaraz boli. Fajnie, że jesteś :). Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Naładowałem 02.05.03, 00:16 dwunasty napisał: > minkaa napisała: > > > dwunasty napisał: > > > > > Z samotności, czy nie. Ale jestes pierwszą nową od kiedy ja tu jestem > . > > Wszyscy > > > to stara gwardia... > > > > A tu cie boli.. > > JA wie, czy zaraz boli. Fajnie, że jesteś :). A gdzie jest ten kameleon? Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Naładowałem 02.05.03, 00:17 minkaa napisała: > dwunasty napisał: > > > minkaa napisała: > > > > > dwunasty napisał: > > > > > > > Z samotności, czy nie. Ale jestes pierwszą nową od kiedy ja tu j > estem > > . > > > Wszyscy > > > > to stara gwardia... > > > > > > A tu cie boli.. > > > > JA wie, czy zaraz boli. Fajnie, że jesteś :). > > A gdzie jest ten kameleon? Tzn. on się chyba NIech nazywa. Chyba się w Tobie zabujał ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto? ..co ? Re: Naładowałem IP: 195.205.189.* 02.05.03, 00:19 dwunasty napisał: Wszyscy > to stara gwardia... noc zywych trupow ????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oni Re: Naładowałem IP: 195.205.189.* 02.05.03, 00:17 -Prosze przerwac koncert ....kochana zalogo pankowa tak nie bedziemy odbywali koncertow .......w ten sposob nie bedzieny nigdy grali .........:) Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Naładowałem 02.05.03, 00:19 Gość portalu: oni napisał(a): > -Prosze przerwac koncert ....kochana zalogo pankowa tak nie bedziemy odbywali > koncertow .......w ten sposob nie bedzieny nigdy grali .........:) > Słuchałeś Conflictu? Nieźle chłopaki dają. Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Naładowałem 02.05.03, 00:20 minkaa napisała: > Gość portalu: oni napisał(a): > > > -Prosze przerwac koncert ....kochana zalogo pankowa tak nie bedziemy odbyw > ali > > koncertow .......w ten sposob nie bedzieny nigdy grali .........:) > > > > Słuchałeś Conflictu? Nieźle chłopaki dają. Ja się teraz tym katuję (przez net). Już mi wszystko jedno, niech gra ją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kogo?czego? Re: Naładowałem IP: 195.205.189.* 02.05.03, 00:21 minkaa napisała: > Słuchałeś Conflictu? Nieźle chłopaki dają. Nie Dezertera ...starego z Skandalem SP zreszto :( Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Naładowałem 02.05.03, 00:22 Gość portalu: kogo?czego? napisał(a): > minkaa napisała: > > > > Słuchałeś Conflictu? Nieźle chłopaki dają. > > > Nie Dezertera ...starego z Skandalem SP zreszto :( A ty, czemu nicki zmieniasz, jak rękawiczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolacz ...O! Re: Naładowałem IP: 195.205.189.* 02.05.03, 00:23 czemu ? a sam nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Naładowałem 02.05.03, 00:24 To tylko my dzisaj ładujemy??? Przecie długi weeekend Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Naładowałem 02.05.03, 00:25 dwunasty napisał: > To tylko my dzisaj ładujemy??? Przecie długi weeekend Mówcie za siebie. Ja niczego nie łąduję! Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Naładowałem 02.05.03, 00:26 minkaa napisała: > dwunasty napisał: > > > To tylko my dzisaj ładujemy??? Przecie długi weeekend > > Mówcie za siebie. Ja niczego nie łąduję! ok. ok. ok. Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Naładowałem 02.05.03, 00:30 Gość portalu: wolacz ...O! napisał(a): > czemu ? a sam nie wiem :) TY się lepiej nie odmieniaj przez przypadki tylko powiedz coś ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Naładowałem 02.05.03, 00:34 Chocbys byl nawet mlodym reberiantem .... Moze jestes mlodym reberiantem .... Gdy tajna sluzba ukradnie Ci sumienie ... Nie udawaj sztucznego poswiecenia \swoje zycie zachowaj sobie .... Moze byc ? Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Naładowałem 02.05.03, 00:35 atob napisał: > Chocbys byl nawet mlodym reberiantem .... > Moze jestes mlodym reberiantem .... > Gdy tajna sluzba ukradnie Ci sumienie ... > Nie udawaj sztucznego poswiecenia \swoje zycie zachowaj sobie .... > > > Moze byc ? A z czego to? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Naładowałem 02.05.03, 00:36 minkaa napisała: > atob napisał: > > > Chocbys byl nawet mlodym reberiantem .... > > Moze jestes mlodym reberiantem .... > > Gdy tajna sluzba ukradnie Ci sumienie ... > > Nie udawaj sztucznego poswiecenia \swoje zycie zachowaj sobie .... > > > > > > Moze byc ? > > A z czego to? DEZERTER ....:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Naładowałem 02.05.03, 00:38 atob napisał: > minkaa napisała: > > > atob napisał: > > > > > Chocbys byl nawet mlodym reberiantem .... > > > Moze jestes mlodym reberiantem .... > > > Gdy tajna sluzba ukradnie Ci sumienie ... > > > Nie udawaj sztucznego poswiecenia \swoje zycie zachowaj sobie .... > > > > > > > > > Moze byc ? > > > > A z czego to? > > > DEZERTER ....:-))) Ale to chyba nie ta epoka.. Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Naładowałem 02.05.03, 00:39 minkaa napisała: > atob napisał: > > > minkaa napisała: > > > > > atob napisał: > > > > > > > Chocbys byl nawet mlodym reberiantem .... > > > > Moze jestes mlodym reberiantem .... > > > > Gdy tajna sluzba ukradnie Ci sumienie ... > > > > Nie udawaj sztucznego poswiecenia \swoje zycie zachowaj sobie .. > .. > > > > > > > > > > > > Moze byc ? > > > > > > A z czego to? > > > > > > DEZERTER ....:-))) > > Ale to chyba nie ta epoka.. Służby już nie te, dzięki Bogu. Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Naładowałem 02.05.03, 00:36 atob napisał: > Chocbys byl nawet mlodym reberiantem .... > Moze jestes mlodym reberiantem .... > Gdy tajna sluzba ukradnie Ci sumienie ... > Nie udawaj sztucznego poswiecenia \swoje zycie zachowaj sobie .... > > > Moze byc ? Mnie tam wsia rawno Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Naładowałem 02.05.03, 00:34 minkaa napisała: > Gość portalu: wolacz ...O! napisał(a): > > > czemu ? a sam nie wiem :) > > TY się lepiej nie odmieniaj przez przypadki tylko powiedz coś ciekawego Minkaa, zlituj się. O tej porze ipo tej ilości %? Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Naładowałem 02.05.03, 00:41 A wy chodzicie w ogole spać? Czy zamiast z dziewczynami śpicie z komputerami? NIe cierpię komputerowców brrrr. Mam nadzieję, że wy tacy nie jesteście.. Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Naładowałem 02.05.03, 00:42 minkaa napisała: > A wy chodzicie w ogole spać? Czy zamiast z dziewczynami śpicie z komputerami? > NIe cierpię komputerowców brrrr. Mam nadzieję, że wy tacy nie jesteście.. Trafiony, zatopiony. Ja nawet latam z kompem;) Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Naładowałem 02.05.03, 00:43 dwunasty napisał: > minkaa napisała: > > > A wy chodzicie w ogole spać? Czy zamiast z dziewczynami śpicie z komputera > mi? > > NIe cierpię komputerowców brrrr. Mam nadzieję, że wy tacy nie jesteście.. > > Trafiony, zatopiony. Ja nawet latam z kompem;) Wolę realne odloty. Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Naładowałem 02.05.03, 00:45 minkaa napisała: > dwunasty napisał: > > > minkaa napisała: > > > > > A wy chodzicie w ogole spać? Czy zamiast z dziewczynami śpicie z komp > utera > > mi? > > > NIe cierpię komputerowców brrrr. Mam nadzieję, że wy tacy nie jesteśc > ie.. > > > > Trafiony, zatopiony. Ja nawet latam z kompem;) > > Wolę realne odloty. Minkaa, ty jesteś nieźle hej do przodu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Naładowałem 02.05.03, 00:43 minkaa napisała: >Czy zamiast z dziewczynami śpicie z komputerami? hahahahahahahahhihihihihihihiihihihihihih ....;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Naładowałem 02.05.03, 00:48 minkaa napisała: > Dobranoc Milych snow ... Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Naładowałem 02.05.03, 00:49 minkaa napisała: > Dobranoc Pa, pa. Tylko wpadnij tu jeszcze, pani Unesco ;)! Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: Naładowałem 02.05.03, 10:48 dwunasty napisał: > minkaa napisała: > > > Dobranoc > > Pa, pa. Tylko wpadnij tu jeszcze, pani Unesco ;)! Wpadnę "po godzinach". Odpowiedz Link Zgłoś
jak_ja_sie_nazywam Re: Naładowałem 02.05.03, 23:53 minkaa napisała: > Wpadnę "po godzinach". Uważaj dziewczyno. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Naładowałem 02.05.03, 01:16 minkaa napisała: > Dobranoc Ja tez sie zmywam :) a Ty pozegnalas sie a piszesz dalej ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Naładowałem 02.05.03, 01:17 atob napisał: > minkaa napisała: > > > Dobranoc > > Ja tez sie zmywam :) a Ty pozegnalas sie a piszesz dalej ?:) Pożegnałem się z minką ;). Trzymaj się teraz Ty atobie! Odpowiedz Link Zgłoś