Gość: maxi IP: 195.182.52.* 12.01.11, 14:16 A czy właścicieli nieprawidłowo zaparkowanych samochodów ukarano mandatami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maniek W drodze do kościoła porysował 10 samochodów IP: *.aster.net.pl 12.01.11, 14:18 A samochody stoją... i zero konsekwencji za to że idąc z dzieckiem do żłobka muszę zjechać wózkiem z chodnika na jezdnię bo to jedyna możliwość przejazdu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: W drodze do kościoła porysował 10 samochodów IP: *.devs.futuro.pl 12.01.11, 15:12 Gość portalu: Maniek napisał(a): > A samochody stoją... i zero konsekwencji za to że idąc z dzieckiem do żłobka muszę > zjechać wózkiem z chodnika na jezdnię bo to jedyna możliwość przejazdu.... To jeszcze ich nie usunęłaś? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxczcz Brawo dla gościa - niech szmaciarze nauczą się IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.11, 15:26 parkować jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luc W drodze do kościoła porysował 10 samochodów IP: *.centertel.pl 12.01.11, 14:26 szedl na msze celem wyspowiadania sie z zarysowania tych pojazdow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paw Czytajcie ze zrozumieniem IP: 213.108.154.* 12.01.11, 14:27 A gdzie jest napisane że auta stały nieprawidłowo zaparkowane??? Ale szeryfowi samozwańcowi nie przeszkadzało uszkodzić czyjeś mienie teraz jak dziadek beknie z 10 -15 tysięcy za lakierowanie to go może rozumu nauczy! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek226315 Re: Czytajcie ze zrozumieniem 12.01.11, 14:36 Gość portalu: Paw napisał(a): > A gdzie jest napisane że auta stały nieprawidłowo zaparkowane??? Ale szeryfowi > samozwańcowi nie przeszkadzało uszkodzić czyjeś mienie teraz jak dziadek beknie > z 10 -15 tysięcy za lakierowanie to go może rozumu nauczy! A czy parkowanie na chodnikach i trawnikach to prawidlowe parkowanie?.Sprobuj jeden z drugim zaparkowac jednym kolem na nowojorskim chodniku. No ale Polska to jeszcze mroki sredniowiecza.A sami Polacy to zakompleksiony narod,zwroc Polakom uwage,obraza majestatu Odpowiedz Link Zgłoś
senpai-michael Re: Czytajcie ze zrozumieniem 12.01.11, 14:40 A gdzie tam jest napisane że na trawniku? A na chodniku - owszem legalne jeśli wszystkie warunki kodeksu drogowego co do parkowania na chodniku zostają spełnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon oj dziadek, dziadek... IP: 157.166.216.* 12.01.11, 14:42 gównem miałeś klamki im POsmarować, to by POmogło na tyhc pętaków Odpowiedz Link Zgłoś
senpai-michael Re: oj dziadek, dziadek... 12.01.11, 14:53 zaciął ci się shift chyba, albo masz przykurcz palców jak używasz literek p i o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieta Re: Czytajcie ze zrozumieniem IP: 192.193.245.* 12.01.11, 15:40 W artykule jest zaś napisane, że ten człowiek "zarysował pojazdy, które utrudniały mu przejście". Na chodniku można parkować, ale przy krawędzi jezdni i pozostawiając 1.5 m wolnej szerokości chodnika. Wyobraższ sobie prawdopodobną sytuację, w której prawidłowo zaparkowany na chodniku samochód utrudnia przejście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: Czytajcie ze zrozumieniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 16:07 kegalnie na chodniku to tylko w takim sredniowiecznym grajdolku Polska zwanym mozna parkowac.,a smiejecie sie ,ze Ameryka to dziki kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: Czytajcie ze zrozumieniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.11, 15:33 A czy parkowanie na chodnikach i trawnikach to prawidlowe parkowanie?.Sprobuj j > eden z drugim zaparkowac jednym kolem na nowojorskim chodniku. No ale Polska to > jeszcze mroki sredniowiecza.A sami Polacy to zakompleksiony narod,zwroc Polako > m uwage,obraza majestatu Tak, przepisy mówią że można w mieście parkować na chodniku pod pewnymi warunkami: min że zostawia się 1,5metra przejśćia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kier Re: Czytajcie ze zrozumieniem IP: *.ip.netia.com.pl 12.01.11, 15:39 I pod warunkiem, że parkowanie na chodniku dopuszczone jest znakiem "zakaz postoju" lub "zakaz zatrzymywania się i postoju" z tabliczką "nie dotyczy chodnika". W innym przypadku nawet zostawienie 1.5 m przejścia (co w praktyce i tak rzadko się zdarza) jest niedopuszczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: Czytajcie ze zrozumieniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.11, 15:46 Chyba jednak nie doczytałaś przepisów!! W miastach znak zakazu postoju nie dotyczy chodnika, chyba że pod nim jest tabliczka : dotyczy także chodnika!!!! Polecam Ci sie douczyć jeśli jesteś kierowcą! Odpowiedz Link Zgłoś
stanczykowo Re: Czytajcie ze zrozumieniem 12.01.11, 16:25 Droga Warszawianko (jak mniemam nieuleczalna blondynko), polecam (aż do skutku, czyli zrozumienia) zapoznanie się z art. 47.1 Prawa o ruchu drogowym. W przeciwnym razie czeka Cię bolesne zderzenie z rzeczywistością w postaci mandatów za parkowanie w miejscach niedozwolonych. Z drugiej strony przynajmniej wiadomo, jakie głąby tak parkują, a w dodatku zapierają się, że dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: Czytajcie ze zrozumieniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 16:09 te warsawianka zza buga,co to za kodeks drogowy ktory w ogole dopuszcza parkowanie na chodniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paw Pojęcie utrudniania przejścia IP: 213.108.154.* 12.01.11, 15:50 Padło pojecie utrudniania przejścia chodnikiem, niestety nie ma w artykule podanego gdzie sytuacja miała miejsce. Jednak niektórym nawet 1,5 metra na przejście (o ile auta były zaparkowane prawidłowo) to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
senpai-michael Typowy polak katolik 12.01.11, 14:42 Wierzący, świętoje*liwy, katolik na pokaz, co tydzień do kościoła, najgłośniej śpiewa na mszy, głośno się modli, oburza się na tych szatanów z woodstock i na seks przedmałżeński. Ale już żeby tak nie czynić krzywdy bliźnim to nie. A paragraf z przykazań na pewno by się na to znalazł. Tylko że przestrzeganie przykazań nie jest wystarczająco na pokaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon bujaj się pętaku, łapy precz od wiary! IP: 157.166.216.* 12.01.11, 14:44 odezwał się co tak przestrzega prawa wszelakie, ty pewnie jesteś obraz cnót i miłosierdzia dla bliźniego szczególnie Odpowiedz Link Zgłoś
senpai-michael Re: bujaj się pętaku, łapy precz od wiary! 12.01.11, 14:52 po prostu uważam że Tuwim (tak Julian) miał rację co do pewnych fraszek, a gość od rysowania samochodów jest tego przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: bujaj się pętaku, łapy precz od wiary! IP: 195.242.183.* 12.01.11, 15:48 ...a odpowiedź egona potwierdza co piszesz :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KB Kierowcy też typowi Polacy katolicy IP: *.provimi.com 12.01.11, 16:19 Tacy sami - bo ul. Żytnią przez to ani nie da się przejść, ani przejechać bez zadrapania. Kto w ogóle pozwala wjechać dziesiątkom aut i zatarasować 100 metrowy odcinek ulicy? Dla mnie, gdyby nie to - byłby to wspaniały skrót - alternatywny do zakorkowanej trasy WZ. Odpowiedz Link Zgłoś
corky5 Re: Typowy polak katolik 12.01.11, 16:58 Co ty wiesz o tym czlowieku? Specjalnie zostalo podkreslone ze wracal z kosciola, zeby takie miernoty jak ty mialy uzywanie! Popieraj parkowanie na chodniku, mam nadzieje ze nieraz bedziesz musial wytrzec swoim dupskiem zaparkowany na nim samochod, tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość W drodze do kościoła porysował 10 samochodów IP: 167.202.201.* 12.01.11, 14:54 A jak zostali ukarani ci, którzy powinni pilnować, żeby prawo było przestrzegane? Czy kierowcy źle zaparkownych aut też ponieśli jakieś konsekwencje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fenix Re: W drodze do kościoła porysował 10 samochodów IP: 3.1.* / 172.23.192.* 12.01.11, 14:56 ość portalu: Gość napisał(a): > A jak zostali ukarani ci, którzy powinni pilnować, żeby prawo było przestrzegan > e? Czy kierowcy źle zaparkownych aut też ponieśli jakieś konsekwencje? Jakich źle zaparkowanych aut? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tip top W drodze do kościoła porysował 10 samochodów IP: 178.73.48.* 12.01.11, 14:58 Wielki szacun dla dziadka. Gamonie nie potrafią parkować to niech ponoszą konsekwencje swojej głupoty i ignoranctwa. Ja mam inny sposób: wysmarować przednią szybę masełkiem. U mnie na trawniku nikt już nie staje autem a i chodniki zostały oddane pieszym. Odpowiedz Link Zgłoś
antypejsbuk Szacun??? 12.01.11, 16:25 > Wielki szacun dla dziadka. Gamonie nie potrafią parkować to niech ponoszą konse > kwencje swojej głupoty i ignoranctwa. Ja mam inny sposób: wysmarować przednią s > zybę masełkiem. U mnie na trawniku nikt już nie staje autem a i chodniki został > y oddane pieszym. A jeśli z premedytacją potrącę jakiegoś człowieka za to, ze przechodził przez jezdnię w niedozwolonym miejscu, to też napiszesz, że wielki szacun dla mnie??? Dla mnei to oczywiste, że kierowcy parkujący nieprzepisowo powinni zostać ukarani mandatem, ale samosądom jestem przeciwny - zarówno ze strony pieszych jak i kierowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szacun??? IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 18:42 la mnei to oczywiste, że kierowcy parkujący nieprzepisowo powinni zostać ukara > ni mandatem, ale samosądom jestem przeciwny gdyby ci kierowcy faktycznie dostawali mandat to co innego ale jak policja ma to w dupie to co sie dziwisz ze ludize sami biorą sprawiedliwosc w swoje rece? myslisz z egdyby polcija bezlitosnie karala mandatami to do sytuacji by doszlo? nie bo nikt po 2 mandacie już by nie parkowal Odpowiedz Link Zgłoś
antypejsbuk Re: Szacun??? 13.01.11, 13:04 > gdyby ci kierowcy faktycznie dostawali mandat to co innego ale jak policja ma t > o w dupie to co sie dziwisz ze ludize sami biorą sprawiedliwosc w swoje rece? > myslisz z egdyby polcija bezlitosnie karala mandatami to do sytuacji by doszlo? > nie bo nikt po 2 mandacie już by nie parkowal No jasne. Piesi przechodzący przez jezdnię w niedozwolonym meijscu lub na czerwonym swietle też neispecjalnie często są karani mandatami - czy uważasz zatem, ze jestem uprawniony do potrącania ich samochodem w ramach brania sprawiedliwości w swoje ręce??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: W drodze do kościoła porysował 10 samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 16:32 tiptop to wyobraź sobie sytuację, że nagle wylatuje taki staruszek (skoro podobają ci się działania takich samozwańczych szeryfów) któremu porysowałeś/aś ukochane i czyściutkie autko, i zamiast wezwać policję bo ma uszkodzony samochód, wali cię z liścia albo i nie w (przysłowiowy) ryj a jak padasz to dostajesz parę razy z buta po nerkach. Po czym dziadek zadowolony z siebie odchodzi do (na przykład) kościoła, sklepu czy lekarza. Jak podoba ci się taka perspektywa ? Przecież taki człowiek wziął sprawy w swoje ręce i tylko wymierzył Ci sprawiedliwość. Zupełnie jak ten opisany w artykule... Fajnie by było ? A przecież o wiele prościej byłoby wezwać "nicniemogącą" Straż Miejską lub Policję. A byłbyś/byłabyś w zgodzie z prawem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki W drodze do kościoła porysował 10 samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 15:03 Narobił ludziom szkody i kłopotów po czym poszedł do kościoła, wyspowiadał się i przystąpił do komunii. To jest Polska właśnie - gorliwy katolik nie czyniący drugiemu co jemu niemiłe (czy jakoś tak). Przykład idzie z góry (kościół), czarni kradną majątek państwowy używając do tego Komisji Majątkowej (podpierając się zwrotem mienia zabranego przez komune) a owieczki boże bawią się w szeryfów i samodzielnie wymierzają sprawiedliwość. Trudno powiedzieć czy dziadek miał rację-w tekście nie ma informacji czy na chodniku wolno było parkować czy nie, jednak debilizm zachowania starszego pana absolutnie wyjatkowy. Jeśli jednak niedozwolone było parkowanie na chodniku, trzeba było wzywać Straż Miejską. Formacje która nic nie może, ale wrąbać kierowcy mandat lub scholować auto to potrafi. A TAK DZIADZIUNIO WYSZEDŁ NA KRETYNA I BYDLAKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Połamać ręce łobuzowi!! IP: *.polkomtel.com.pl 12.01.11, 15:23 I tyle w temacie. Nic nie uzasadnia niszczenia cudzej własności. Od egzekwowania prawa są odpowiednie słuzby a nie frustrat z nożem. _____ Zagadka dla tych, któzy zaraz będą pyszczyć w obronie starucha: przechodzicie przez w niedozwolonym miejscu, zaparkowaliście na zakazie "tylko na chwilę" albo jedziecie 10 km za szybko. Ktos podchodzi do was i wali was po gębie wyrażając w ten sposób swój sprzeciw i bezsilność wobec łamania przez was prawa. Nalezało wam sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościówa Re: Połamać ręce łobuzowi!! IP: *.home.aster.pl 12.01.11, 15:30 Owszem uzasadnia. Jak taki jeden pacan z drugim parkuje na chodniku zostawiając pieszym mniej niż 50 cm to doprawdy nie widzę powodu, dla którego miałabym przeciskając się obok z wózkiem, martwić się czy nie uszkodzę pacanowi karoserii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Połamać ręce łobuzowi!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.11, 15:37 Hehe, no ja tam sie nie przejmuje i jade z moim wózkiem na chama, tak jak oni parkują.. Mam juz na sumieniu wiele karoserii, ciekawe czy coś to kierowcó nauczy... A wózeczek mam taki z metalowymi odtajacymi rurkami, nieżle juz sie porysowały o te wszystkie auta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: Połamać ręce łobuzowi!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 16:35 do "onej": to wyobraź sobie sytuację, że nagle wylatuje taki staruszek (skoro podobają ci się działania takich samozwańczych szeryfów) któremu porysowałaś ukochane i czyściutkie autko, i zamiast wezwać policję bo ma uszkodzony samochód, wali cię z liścia albo i nie w (przysłowiowy) ryj a jak padasz to dostajesz parę razy z buta po nerkach. Po czym dziadek zadowolony z siebie odchodzi do (na przykład) kościoła, sklepu czy lekarza. Jak podoba ci się taka perspektywa ? Przecież taki człowiek wziął sprawy w swoje ręce i tylko wymierzył Ci sprawiedliwość. Zupełnie jak ten opisany w artykule... A są tacy nerwowi za bardzo dziadkowie, część z nich chodzi nawet z nożem za pasem i niekiedy ich używa. Czasem nawet ze skutkiem śmiertelnym dla drugiej osoby. Fajnie by było ? A przecież o wiele prościej byłoby wezwać "nicniemogącą" Straż Miejską lub Policję. A byłabyś w zgodzie z prawem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieta Re: Połamać ręce łobuzowi!! IP: 199.67.203.* 12.01.11, 16:00 Może i się należy, skoro to parkowanie na chwilkę spowodowało, że babcia staruszka musiała przepchąć się przez zwały śniegu z wózkiem i iść po jezdni będąc otrąbianą i oblewaną stopionym śniegiem przez jadące o 10 km za szybko samochody. Jak się bawić kazuistycznie to po całości ;) A już tak bardziej serio, to nawet jeśli się należy, to po gębie dostać nie powinieneś. Ale jeśli policja pojawiła się na miejscu, by zgarnąć staruszka, to powinna też ukarać właściceli źle zaparkowanych aut. To się nazywa równość wobec prawa. Jeśli dziadek dostaje wyrok w zawiasach i ma naprawić szkodę, a właścicele źle zaparkowaych aut nie dostają mandatu, to się na nazywa niedopełnienie obowiązków służbowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
senpai-michael Dopowiadacie bajki 13.01.11, 07:55 w tekście nie ma nic o źle zaparkowanych samochodach. Może dla staruszka 2 m to też za mało bo ma coś z głową. Za to bajeczki o babciach z wózkiem w śniegu to już abstrakcja. To może idźmy dalej: amerykanin 350 kg w śniegu z dwoma wielkimi siatami z bazaru. A chamy parkują tak mało miejsca zostawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: Dopowiadacie bajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 12:46 tos palnal jak chory w przerebel,amerykanin 350kg,problemu mial nie bedzie,bo w Sgtanach w ogole nie mozna parkowac na chodnikju.Postawisz jedno kolo na chodniku a samopchod znika one,two,three Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: W drodze do kościoła porysował 10 samochodów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.11, 15:31 Tez jestem kierowca ale do białej gorącxzki doprowadzają mnie auta zaparkowane na caluteńkim chodniku na moim osiedlu! Jak tak można robić! Ja rozumiem że mc do parkowania jest za mało, ale to należy prowadzić rozmowy z administracją o budowe parkingów, bo miejca jest w bród, ogromne i ochydne trawniki jako miejca na psie kupy nie są żadną ozdobą osiedla i spokojnie można by bylo na nich powyznaczać dodatkowe mca postojowe. Jak może kierowca zostawiać do przejścia 30cm??? Co ma zrobić matka z wózkiem dziecięcym? przenosić go nad nieodśnierzoną jezdnią?? SM powinna codziennie wystawiać mandaty tym Cwaniaczkom!! A jak ich o to prosze, nie robią nic! Kompletna znieczulica.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek226315 Re: W drodze do kościoła porysował 10 samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 16:19 warsawianka,a czy myslisz ze w New Yorku maja wystraczajaco duzo miejsc do parkowania,twoj samochod ty sie martw,jak zle zparkujesz dostaniesz mandat + odholuja ci samochod ,koszty kolosalne i caly dzien z glowy by twa wlasnosc odzyskac.Tu by sie to przydalo nauczyli byscie sie jak nalezy wspolzyc Odpowiedz Link Zgłoś
cotokoniaobchodzi A czy kierowców tych 10 saochodów ukarano 12.01.11, 16:08 choćby minimalnym mandatem za nieprawidłowe parkowanie? Pewnie nie, bo idąc do świętego miejsca nie mogli zabłocić kamaszków. ot, polskie prawo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erty W drodze do kościoła porysował 10 samochodów IP: *.home.aster.pl 12.01.11, 17:19 W podobnej sytuacji funkcjonariusze nieoficjalnie poradzili mi kiedyś abym spuszczać powietrze z kół. Może i samochód nie będzie mógł odjechać = dłużej będzie utrudniał ruch, ale za to i kierowca się nauczy i coś takiego podpada pod "niską społeczną szkodliwość czynu". Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka W drodze do kościoła porysował 10 samochodów 12.01.11, 18:31 Jakoś nie dziwię się temu panu. Szlag człowieka trafia na chamstwo samochodziarzy parkujących na chodnikach. Policja ma to w ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.szechter Offka - Wychłostać węża ?????Buhahhahahahaha. IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.11, 11:31 Wychłostaj swoje zwoje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Offka - Wychłostać węża ?????Buhahhahahahaha. 16.01.11, 12:35 Gość portalu: o.szechter napisał(a): > Wychłostaj swoje zwoje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty zaś wychłostaj swojego węża, bo wali ci na zwoje i rozrywa synapsy :D ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.szechter Opieka nad zwierzętami,mówi Ci to coś? IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.11, 16:14 Jak można znęcać się nad wężem??? Nie obrażaj nikogo na forum!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Opieka nad zwierzętami,mówi Ci to coś? 16.01.11, 16:44 Gość portalu: o.szechter napisał(a): >... Nie obrażaj nikogo na forum!!!!!!!!!!!!!!!!!! lecz się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.szechter O,wreszcie zmieniłaś podpis ale walenie węża? IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.11, 17:31 Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Opieka nad zwierzętami,mówi Ci to coś? 16.01.11, 18:33 0ffka napisała: > Gość portalu: o.szechter napisał(a): > > >... Nie obrażaj nikogo na forum!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > lecz się... A ja? Gdzie teraz powinienem się udać? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Opieka nad zwierzętami,mówi Ci to coś? IP: 96.44.169.* 18.01.11, 01:44 A Ty? Do żony i dzieci! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Jestem dzioewicą,ale chłostać węża????? IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.11, 20:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Jestem dzioewicą,ale chłostać węża????? IP: 96.44.169.* 19.01.11, 01:04 żałosny jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Jestem dzioewicą,ale chłostać węża????? IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 19:23 Ty jesteś bardziej żałosna! Znęcać się nad zwierzyną? Powinnaś trafić do pudła.....razem z tym nieszczęsnym wężem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Jestem dzioewicą,ale chłostać węża????? IP: 96.44.169.* 19.01.11, 20:57 Stefan widać, że marzysz o sado-maso z kajdankami i wężami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Jestem dzioewicą,ale chłostać węża????? IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 21:15 To Offka w opisie swoich postów miała napisane, czyli nawoływała do wychłostania węża!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Jestem dzioewicą,ale chłostać węża????? IP: 96.44.169.* 19.01.11, 22:11 Znaczy się z nią chciałeś razem chłostać tego węża, czy jak? Widzę głównie Twoje posty o tym znęcaniu się nad zwierzątkiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan A dlaczego Pani znęca się nad Zwierzętami ? IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.11, 20:54 I dlaczego wciąż obraza wszystkich? Jak można znęcać się nad zwierzętami!!!!!! W swoim podpisie pod postami nie raz i nie dwa wstawiała zdania typu : wal żmiję, wychłostaj węża! może i do uśmieracania kotów i psów też ma Pani takie samo podejście!!!!! Panią powinien zająć się jakiś specjalista! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Na jednym forum jest się obrońcą, na drugim katem! IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.11, 17:30 forum.gazeta.pl/forum/w,100205,121007705,121007705,wariaci_na_forach_.html I żeby nie było, Nie odpuszczę Pani za to że znęca się Pani nad zwierzętami i dodaje to do swojego podpisu !!!! Na jednym forum jest Pani obrońcą zwierząt a na drugim??? Wychłostać węża ?????? Jak można znęcać się nad wężem. jest to karygodne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opiekunka Ja bym cie cholero wychłostała............... IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.11, 22:00 Balerony nie nogi, głowa jak jajo dinozaura, ślipia jak u wilka a "musk" jak u mrówy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan W pani podpisie widnieje: uderz węża!To oburzajace IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.11, 20:56 Może i do mordowania koni i kotków też ma pani takie podpisy !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.szechter Czytaj po kolei a się nie zgubisz. IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.11, 19:20 forum.gazeta.pl/forum/w,290,120834234,120844161,W_drodze_do_kosciola_porysowal_10_samochodow.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasz Re: W drodze do kościoła porysował 10 samochodów IP: 178.73.51.* 16.01.11, 18:14 na moim osiedlu pod blokiem gdzie samochody wjeżdżaja pod klatki, ktos przebija opony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość W drodze do kościoła porysował 10 samochodów IP: 212.160.172.* 17.01.11, 12:03 od kiedy to prokurator wyznacza karę? Odpowiedz Link Zgłoś