Gość: das spiel ist aus IP: *.dynamic.mnet-online.de 02.12.09, 12:15 mata nurta klucze i ponurego na deser filmowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wooow Film Borcucha w Sundance IP: *.elisa-laajakaista.fi 02.12.09, 20:51 Jezusicku co za (piiii) to pisał. "BITCH Cassidy i Sundance Kid". Klasyka westernu tak sprofanowana. Poprawić mi to Panie Redaktor, ale migiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczo i sucho Re: Film Borcucha w Sundance, etc. IP: 132.170.19.* 02.12.09, 21:10 "Bitch Cassidy i Sundance Kid" Cos takiego jak korekta w "gazeta.pl" chyba juz od dosyc dawna nie istnieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamacat Re: Film Borcucha w Sundance, etc. IP: *.prenhall.com 02.12.09, 22:34 Ten Cassidy to naprawde byl straszny bitch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farther Re: co za (piiii) to pisał IP: *.icpnet.pl 04.12.09, 13:16 Son of a bitch ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Film Borcucha w Sundance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 20:51 Gratuluję !! Chętnie film obejrzę , mam nadzieje , że bedę miała gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megaloman meloman Pawelku T. Felis! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.12.09, 21:48 Dammit! you Son of a bitch! Butch Cassidy to calkiem sympatyczna postac. Sundance Kid zreszta tez. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry sukces pismaka gazety, wydrukowali 02.12.09, 22:33 na razie filmu nikt nie widzial, nikt nie kupil, nikt nie dal dystrybucji Odpowiedz Link Zgłoś
five_easy_pieces Film Borcucha w Sundance 02.12.09, 23:06 GRATULACJE! Dla mnie obok Domu Złego - absolutny faworyt w Gdyni. Cudowne kino inicjacyjne - naturalne, promieniujące i zarażające entuzjazmem. Z dobrym pomysłem, scenariuszem, świetnie zagrane przez debiutantów. Niestety na Gdynię okazało się pewnie niewystarczająco ważkie, ale na mojej półce stanie obok "I twoją matkę też" i "Lata miłości". Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brun Film Borcucha w Sundance IP: *.cable.mindspring.com 04.12.09, 09:46 Byl juz polski film w Sundance: Paradox Lake Przemka Reuta. www.imdb.com/title/tt0303374/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Film Borcucha w Sundance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 11:39 Miłe wieści, pięknej treści. Wokół szaro a tu taki NEWS!!! Szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Film Borcucha w Sundance IP: *.146.181.142.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.01.10, 22:08 Nieporozumienie polega na tym - czego nikt nie zauważył dotąd - że Sundance to najważniejszy festiwal kina niezależnego. Film w rez.p.Borcucha wyprodukowala spolka Prasa i Film (prezes - Jan Dworak), sfinansowala TVP S.A. (byle miejsce pracy w/w) oraz Canal+ Polska i Polski Instytut Sztuki Filmowej. Gdyby wiec nie publiczny inwestor i komercyjny nadawca telewizyjny, film by nie ujrzal swiatla dziennego. Tak wyglada w polskiej praktyce pojecie niezaleznego twórcy. Buziaki dla dziennikarza. Poza tym fajnie ze ktos sie tam pokaze z naszego kraiku. Odpowiedz Link Zgłoś