niebiosa5 02.03.10, 19:36 Zamiast Prywatnej Kolekcji czyli super muzyki jest godzinna gadających głów pieprzących tzy po trzy, eh dobrze ze jest jeszcze Euro.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no_co_ty Re: Co to ma niby być codziennie w Trójce po 15 ? 02.03.10, 20:00 To Trójka a'la So-ba-la. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Co to ma niby być codziennie w Trójce po 15 ? 02.03.10, 20:20 Też się dziś zdziwiłem, bo Prywatna Kolekcja fajnie zaczynała się rozkręcać ze Skrokiem z Dick4Dick, do tego King Crimson przed 15-tą i tu nagle tak szybko się żegnają, a po 15-tej wpada Sakiewicz, Kurtyka i ktoś jeszcze i jest agitka jak u Pospieszalskiego :/ Zabieranie godziny jednej z ciekawszych muzycznie audycji w Trójce dla czegoś takiego to katastrofa. Liczyłem, że Sobala jednak odpusci pewne polityczne posunięcia i nie będzie zmieniał czegoś co jest dobre, ale niestety, chyba się myliłem. Ten facet gdzie nie wejdzie, to wszystko z..jebie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
satuk64 Re: Co to ma niby być codziennie w Trójce po 15 ? 03.03.10, 00:45 Proponuję, może się przyjmie... nie Trójka a Trujka. TRUJKA!!! Proszę rozpowszechniać gdzie się tylko da. Satuk. Odpowiedz Link Zgłoś
be-gie Re: Co to ma niby być codziennie w Trójce po 15 ? 03.03.10, 07:30 Dokładnie! Dramat! Włączyłem radio w samochodzie o 15:30 i musiałem upewnić się jaka stacja jest ustawiona... :( Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Co to ma niby być codziennie w Trójce po 15 ? 03.03.10, 08:04 Słucham Trójki właściwie nałogowo. Prywatna kolekcja to było to, na co codziennie czekałam. Ciekawe czy układający ramówkę zdaje sobie sprawę, że nie da się w ciągu tylko godziny przekazać słuchaczom własnych preferencji muzycznych? Chcę podkreślić, że wprowadzając do ramówki audycję z godzinnym, mało ciekawym dla większości truciem, nie zyskuje się słuchaczy. Napisałam oczywistą oczywistość. Ja o 15.05 przełączyłam na Dwójkę i do Trójki już tego dnia nie wróciłam. Ciekawe jak dużo słuchaczy zrobiło podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Co to ma niby być codziennie w Trójce po 15 ? 03.03.10, 15:32 Sporo forum.polskieradio.pl/trojka/posts.aspx?t=6711&b=0 Odpowiedz Link Zgłoś
gaudia Re: Co to ma niby być codziennie w Trójce po 15 ? 03.03.10, 15:55 Ludzie, zróbmy coś nie wiem, marna jestem w animacji zdarzeń, ale chętnie dołaczę do jakichś akcji i rozpropaguję do jasnej cholery, na Prywatną zawsze czekam jedna z lepszych audycji a zamiast mam jakiś kosmiczny, żałosny bełkot chorego TWA Odpowiedz Link Zgłoś
jednatakaa Re: Co to ma niby być codziennie w Trójce po 15 ? 03.03.10, 23:35 Ja sprawdzałam trzy(!) razy, czy to Trójka. Słuchałam tego marnego bełkotu od 15.30 do 16.00 i wytrwałam tylko dlatego, żeby się przekonać, że to był koszmarny bełkot. Czułam podskórnie, że podczas tej audycji prowadzący ma 99,9% zespołu przeciwko sobie, podobnie słuchaczy. Na miłość boską, na naszych uszach umiera nasze radio, zróbmy coś do jasnej chole..! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Co to ma niby być codziennie w Trójce po 15 ? 04.03.10, 14:42 Jest akcja forum.polskieradio.pl/trojka/posts.aspx?t=6768&b=0 Odpowiedz Link Zgłoś
matt_banco Re: Co to ma niby być codziennie w Trójce po 15 ? 03.03.10, 18:04 A bylo tak fajnie ... a tu dzisiaj Pan DJ Leszczynski z Panem Kompozytorem Debskim debatowali nad kondycja polskiej sluzby zdrowia czy czegos podobnego (sluchalem cale 3 minuty). I o ile chetnie posluchalbym czego obaj Panowie sluchaja prywatnie, o tyle kompletnie nie interesuje mnie co maja do powiedzenia na tematy polityczno-gospodarczo-spoleczne. I jakos nie skojarzyli bidule, ze przechodzac na 15 do studia przyczyniaja sie do psucia "trojkowego" programu. Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta.zastepcza ideologiczni funkcjonariusze IVRP na froncie 04.03.10, 08:17 Tak, Wildstein, Ziemkiewicz, Sakiewicz - toż to kwiat dziennikarstwa. Politycznie zaangażowani ideologiczni funkcjonariusze IVRP, pod światłym przewodnictwem tow. Sobali będą na zlecenia Jaśnie Oświeconego Prezesa poprzez publiczne radio "wychowywać i tłumaczyć", a tak naprawdę sączyć - co tam sączyć! lać wiadrami ideologię kaczej paranoi teczek i agentów. Kogo chcą oni przekonać do swoich chorych poglądów? No tak, inteligencję trzeba łamać, bo przecież po dobroci się nie da, więc będzie się jej do głów łopatami szuflować jedynie słuszną ideologię. Dzień w dzień na początek przez godzinę, ale potem zwiększy się dawkę propagandowej agitki, bo przecież ideologiczni funkcjonariusze są zwarci i gotowi poświęcić się dla dobra kaczej RP. Mało ich w gazetach i TV, trzeba jeszcze zająć radio. A może tak przeforsować orwellowskie teleekrany w każdym domu, to wtedy każdy będzie mógł budzić się z Wildszteinem, zasypiać z Ziemkiewiczem, a do obiadu pogadankę wygłosi Sakiewicz. Niedzielę zaś zajmie nam tow. Sobala, a może sam Prezes przemówi? Śmierdzi to totalem na kilometr. Wstyd panowie, wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: ideologiczni funkcjonariusze IVRP na froncie 04.03.10, 08:58 etykieta.zastepcza napisał: > Politycznie zaangażowani ideologiczni funkcjonariusze IVRP, pod światłym > przewodnictwem tow. Sobali będą na zlecenia Jaśnie Oświeconego Prezesa poprzez > publiczne radio "wychowywać i tłumaczyć", a tak naprawdę sączyć - co tam sączyć > ! > lać wiadrami ideologię kaczej paranoi teczek i agentów. Kogo chcą oni przekonać Naiwni! Polak jest przekorny i nie lubi, kiedy podpowiada mu się na kogo ma głosować, czyją ideologię wybrać! Odniesie to odwrotny skutek od zamierzonego! Odpowiedz Link Zgłoś
bragiel Orzech 04.03.10, 14:34 Nie podoba mi się Sobala i to robi on z Trójką ale akurat pomysł słownej audycji zamiast beznadziejnego Orzecha to był dobry pomysł. Orzecha możnaby zastąpić syntezatorem mowy Ivona, wgrałoby się, że minęła 15-30 i jaka leciała piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka_04 Re: Orzech 04.03.10, 22:24 Ja też nie przepadam za Orzechem, ale gości których zaprasza, często są to wybitne osobowości i warto posłuchać tego czego oni słuchają. Otworzyć się na coś nowego, dowiedzieć się że coś innego istnieje i że może to być interesujące. Miast tego dostajemy historyjkę o Kurasiu ps. Ogień. W zależności kto o nim mówi, to raz jawi nam się jako bohater, a innym razem jako morderca. Czy godzina 15, to na pewno jest odpowiednia pora na tego typu audycję? Odpowiedz Link Zgłoś
bragiel Re: Orzech 09.03.10, 13:33 Dla mnie każda godzina jest dobra na audycje słowne i zawsze cieszę się gdy pojawia się więcej słowa w Trójce. Czemuż to godzina 15 miałaby byc niedobra do ciekawych, trudnych rozmów, a dobra dla palylistowych przeboików i orzechowego nudzenia. Chciałbym budzić się o 9 i juz mieć jakąś ciekawą dyskusję a nie audycje w stylu ,,minęła 9 za dziesięc minut będzie 10 po 9". W końcu to Trójka, jezeli dla kogoś za nudna czy też za trudna jest dyskusja o Kurasiu, to chyba znak by przełączył się na RMF. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Orzech 09.03.10, 21:39 bragiel napisał: > Czemuż to godzina 15 miałaby byc niedobra do ciekawych, trudnych > rozmów, a dobra dla palylistowych przeboików i orzechowego nudzenia. Chyba dawno nie słuchałeś o tej porze Trójki. Gdybyś słuchał, to zauważyłbyś, że muzyka puszczana w tej audycji bardzo daleka była od plejlistowych przebojów. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
amelius Re: Orzech 09.03.10, 21:42 Bragiel, w pełni się z Tobą zgadzam. Dwugodzinny Orzech był dla mnie niestrawny, co w żadnym wypadku nie oznacza, że jestem w stanie zaakceptować postać pokroju Tomasza Sakiewicza, bo on jest zaprzeczeniem dziennikarstwa. Do tego zestawu, który przygotował towarzysz Sobala brakuje tylko Tomasza Terlikowskiego, aż dziw, że go nie ściągnął. Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Orzech 10.03.10, 06:29 Dobry redaktor mówi płynnie, bez yyy...yyy...yyy Niestety, T. Sakiewicz nie należy do tych dobrych. Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: To jest coś Strasznego! 13.03.10, 22:43 Straszna to była Koza w piątki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radiocsg.pl Re: Co to ma niby być codziennie w Trójce po 15 ? 31.03.10, 23:28 Chcesz posłuchać największych hitów 2010, a także starych przebojów? Posłuchać wiadomości, dowiedzieć się czegoś ciekawego i zaszaleć przy dobrej muzyce? Wysyłać pozdrowienia, zamawiać utwory i dobrze się bawić? To wejdź na stronę www.radiocsg.pl i włącz radio! Gwarantujemy świetną zabawę i niezapomniane chwile! ;) Najlepsze radio w sieci! ;) Ekipa radia csg. Odpowiedz Link Zgłoś