Dodaj do ulubionych

Radio Plus - łagodne przeboje

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 20:16
Ostatnio słucham tylko tej stacji. Można przy niej odetchnąć, słuchając
pogodnej, miłej muzyki. Gorąco polecam! Nie mogę jednak ustalić, jak wygląda
ramówka tego radia - jakie są propozycje programowe, jak często podawane są
informacje? Nie jest to stacja typowo komercyjna, dlatego myślę, że muszą
również nadawać jakieś ciekawe audycje, gdzie można się czegoś ciekawego
dowiedzieć. Czy są tu jacyś fani Radia Plus?

PS. Czy jest to stacja ogólnopolska czy w różnych częściach kraju nadają co
innego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Radio Plus - łagodne przeboje IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.04, 21:32
      Do radia plus mam sentyment, który jednak coraz bardziej mi mija właśnie za
      sprawą owych łagodnych przebojów. Codziennie tych samych od roku, nadawanych o
      tych samych godzinach. Bajm razy dziesięć, pięć kukizów z borysewiczem,
      rozynek, krawczyk i paw gotowy. Nie polecam.
      • Gość: mk Re: Radio Plus - łagodne przeboje IP: *.lublin.mm.pl 10.03.04, 23:20
        > Codziennie tych samych od roku, nadawanych o
        > tych samych godzinach.

Ależ tak samo jest w większości komerchy, tyle że inni
        nadają "największe", "złote", czy jeszcze jakieś. Tak czy tak

> paw gotowy. Nie polecam.

Ja też. Choć w przypadku Radia Plus torsje mam _łagodniejsze_ :)

mk
      • pecorella Re: Radio Plus - łagodne przeboje 11.03.04, 22:40
        Gość portalu: Piotr napisał(a):

> Do radia plus mam sentyment, który jednak coraz bardziej mi mija właśnie za
        > sprawą owych łagodnych przebojów. Codziennie tych samych od roku, nadawanych
        o
        > tych samych godzinach. Bajm razy dziesięć, pięć kukizów z borysewiczem,
        > rozynek, krawczyk i paw gotowy. Nie polecam.

Tez mnie to do szału doprowadza, więc raczej nie słucham Plus'a. Równie
        bardzo jak powtarzające się piosenki irytują mnie "wypowiedzi" słuchaczy
        zachwalających swoją ulubioną stację. Wypowiedzi ciągle te same, co godzinę
        (jak mi się wydaje) i na terenie całej Polski te same. Zawsze mnie to "skłania"
        do gwałtownej zmiany stacji.
    • Gość: łagodny przebój Re: Radio Plus - łagodne przeboje IP: 217.153.131.* 13.03.04, 20:34
      tak, układ wyjec-jingiel-wyjec-jingiel-wyjec-jingiel-wyjec-jingiel-wyjec-
      jingiel-wyjec-jingiel-wyjec-jingiel-wyjec-jingiel-wyjec-jingiel-wyjec-jingiel-
      wyjec jest bardzo udany. wymiot.
      • aagatha Re: Radio Plus - łagodne przeboje 14.03.04, 19:10
        www.plusbydgoszcz.pl
    • Gość: arab Re: Radio Plus - łagodne przeboje IP: *.crowley.pl 10.04.04, 02:57
      ramowka jest oczywista-piosenka,sweeper, piosenka sweeper, no i od czasu do
      czasu jakies debilne wejście dj-a.dzisiaj na przyklad panna prawie w kazdym
      wejsciu, namolnie namawiala do pojscia do kosciola i gadala cos o krzyzu.po
      czym puszczala MADONNE:)))))))))
      • Gość: bleble SWEEPER IP: 80.50.204.* 10.04.04, 18:15
        co to jest SWEEPER?

poza tym, ze sluchanie Plusa grozi wymiotami, to ja dorzuce jeszcze irytacje za
        sprawa zwracania sie do pojedynczego, anonimowego sluchacza (nie do sluchaczy)

- ciesze sie, ze sluchasz mnie teraz, za chwile dla ciebie zagram, juz wkrotce
        dowiesz sie, i co, wypoczywasz?

ble, ble, ble
    • Gość: zenek Re: Radio Plus - łagodne przeboje IP: *.visp.energis.pl 10.04.04, 16:40
      Tego radia nie da sie sluchac!!! caly czas same denne piosenki...bleeee...A
      fanow tutaj chyba nie znajdziesz. hehe
    • messer4 Re: Radio Plus - łagodne przeboje 10.04.04, 21:29
      Od kiedy znacznie rozszerzyli bazę utworów (jakieś dwa tygodnie temu) słucham z
      prawdziwą i wielką przyjemnością. Utwory nie powtarzają się tak często, w
      święta nie grają nowych upierdliwych sweeperów, a że katolickie radio to cóż
      począć. Ważne że bardziej muzyczne niż religijne ;-)))
      I nieprawdą jest iż moim ulubionym wykonawcą jest BEATA KOZIDRAK, a PAUL VAN
      DYK.

;-)
      Pozdrówki
    • Gość: PLUSzak Bułłłeeee! Analiza całosciowa IP: *.chello.pl 13.04.04, 19:08
      To radio nadaje tylko 7 wykonawców.
      Bajm, Rozynek, Kukiz&Borysewicz, a z zagranicznych niejaka Sarah Connor,
      absolutne beztalencie, Celine Dion (nigdy nie lubiłem i już nie polubię) i
      Garou, którego raz na pół roku mi się nawet przyjemnie słuchało, ale 3 razy
      dziennie budzi we mnie negatywne odruchy)A także Phil Collins, którego trawię,
      ale najczęściej z utworem True Colours - jego bodaj największym blamażem.

Ponadto można posłuchac dj-a, którry cieszy się jak głupi z powodu tego, co
      akurat mu się uda powiedzieć o pogodzie.

Są jeszcze megaupierdliwe dżingle - polega to na tym, że w jeśli ciągu godziny
      są puszczane utwory Bajm, Dion, Connor - to w tej godzinie puszczają dzingiel,
      w którym jest... Bajm, Connor i Dion.

No i nie nalezy zapominać o "zachwyconych słuchaczach" - tak co cztery kawałki
      puszczają wypowiedzi jakichś osób, które się cieszą, że to radio gra takie
      łagodne przeboje, albo by chcieli więcej Garou, albo w ogóle nie potrzebuja
      innego radia.

A dj - na okrągło zasuwa gadkę "łagodne przeboje" - "żadnego techno, cięzkiego
      rocka czy hip-hopu".

Specyfiką stacji jest puszczanie fragmentów kazań papieskich - ale to rzadko.
      Rzadziej niż Celine Dion.

Generalnie radio nie nadaje się do słuchania dłużej niż przez tydzień. Chwali
      się to, że nie ma jakiejś chamskiej rąbanki rodem z wiejskiej dyskoteki (w czym
      gustuje Bzdetka), ani hitów spod znaku "siarasiusiarasiara" (Trujka). Ale Bajm
      usłuszany po raz piętnasty w tygodniu (a grają tylko trzy-cztery kawałki każdy
      raz-dwa razy dziennie - niestety te najnędzniejsze: "Noc po ciezkim
      dniu", "Kozie myśli" oraz takie coś o złotym deszczu i jeszcze takie dla
      narkomanów "Nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie") nawet
      największego fana może zmusić do zmiany stacji.

Ogólnie stacja to taki ni pies ni wydra - bezpłciowe brzękadło, którego
      słuchać można tylko z wyłączonymi uszami, ale jednak nienachalne. Radiostacji
      na ten przykład nie byłem w stanie zdzierżyć przez dłużej niż pół godziny.
      • Gość: Ja Re: Bułłłeeee! Analiza całosciowa IP: *.proxyplus.cz / *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 23:31
        Pospieszalski wroc! Dopoki Jas byl dyrektorem programowym Radio PLUS a
        wlascicielska piecze sprawowal Episkopat Polski i nie bylo tych.. lagodnych
        (?!?!) przebojow to bylo wszystko OK. Teraz jest inaczej. Kuba Watly, Arlena
        Sokalska, David Fox, Wojtek Zawiola, to byly czasy!!!
    • pefendorf Re: Radio Plus - łagodne przeboje 07.08.04, 23:19
      CO TO ZA ŁAGODNE PRZEBOJE ????!!! POSŁUCHAJCIE SMOOTHJAZZRADIO.COM / W WINAMPIE/
      A DOWIECIE SIĘ CO TO JEST MUZYKA RELAKCACYJNA . CO WY WIECIE O ŁAGODNOŚCI.NIBY
      ŻE SARAH CONNOR JEST ŁAGODNA?? POLECAM MILESA DAVISA ALBO STAŃKĘ
      • Gość: Ja Re: Radio Plus - łagodne przeboje IP: *.proxyplus.cz / *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 10:45
        Ty to juz wyjechales jak rolnik z polnej drogi, idz sie umyj czlowieku!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka